Horoscop pentru miercuri, 16 martie 2022. Află ce se întâmplă cu zodia ta

HoroscopBerbec 

In mare parte, ziua are o tenta de monotonie. Incearca sa rezolvi toate lucrurile care tin de meticulozitate si care necesita multa rabdare. Acorda atentie sanatatii si evita sa mananci in stare de stres. Este o zi buna pentru cei care lucreaza intr-un domeniu unde simtul detaliului este foarte important. Fii tolerant si diplomat.

Taur 
In cazul tau, cele mai vizate sunt: expresia de sine, increderea in fortele proprii, creativitatea, iubirea, copiii si prietenii. Ai tendinta sa faci lucruri care iti plac si care te inspira. Este o zi favorabila pentru Taurii care lucreaza in teatru, televiziune sau a caror exprimare de sine este foarte importanta. Este o zi norocoasa pentru cei care doresc sa se lanseze intr-unul dintre domeniile mentionate mai sus.

Gemeni 

Ziua este una linistita, fara prea multe evenimente. Segmentul familial este iarasi aspectat; viata personala iti solicita atentia. Spre seara, evita sa fii critic sau sa te certi cu cineva din cadrul familiei.  Luna este in zodia Fecioarei si se apropie de faza de Luna plina. Iar tendinta de a critica, de a simti o anumita tensiune interioara, sau o nemultumire, va fi pregnanta.

Rac 

Astazi vei avea parte de multa miscare si comunicare. Poti primi, sau trimite, o scrisoare importanta. Doresti sa spui si sa faci cat mai multe lucruri. Simti nevoia de miscare si de exprimare. Esti curios si ai o dorinta puternica de a cunoaste si de a afla lucruri noi. Evita dialogurile in contradictoriu. Poti fi nevoit sa pleci intr-o calatorie scurta.

Leu 


Astazi, dorinta de confort si stabilitate este pregnanta. Simti nevoia unei concretizari a lucrurilor pe care le detii si iti doresti stabilitate in plan financiar. De altfel, iti pot veni idei bune cu care sa-ti cresti veniturile. Evita sa fii posesiv cu cei din jur. Este o zi buna pentru cei care studiaza psihologia, astrologia, medicina.

Fecioara 

Simti o dorinta puternica de atentie si de apreciere pentru ceea ce ai realizat pana in prezent. In cazul in care nu primesti ceea ce-ti doresti, poti deveni morocanos, sarcastic si critic. Simti nevoia sa te maturizezi si sa-ti definesti personalitatea. Nu cere atentie. Lasa-i pe ceilalti sa te aprecieze asa cum simt.

Balanta 

Este o zi in care tendinta catre visare si meditatie, primeaza. Pot fi scoase la lumina amintiri neplacute, nemultumiri sau frustrari. In cazul in care ai stari de nemultumire interioara, incearca sa iesi in oras, sau sa lecturezi carti cu tenta spirituala. Astfel, te vei simti mult mai bine si poate chiar vei gasi acel raspuns pe care il cauti de ceva timp.

Scorpion 

Astazi iti vei dori sa faci ordine in lista de prieteni. Esti hotarat sa vezi cine iti merita cu adevarat prietenia si cine nu. De asemenea, simti un impuls in a dedica mai mult timp celorlalti si in a te lasa pe tine in plan secund. Esti altruist si generos. Este o zi importanta pentru Scorpionii implicati intr-un ONG.

Sagetator 

Este timpul sa te maturizezi din punct de vedere profesional. Jobul este pe primul plan astazi, chiar daca de acasa te suna cineva din cand in cand, sa te intrebe “de noi iti mai aduci aminte?“. Tinzi sa lasi viata personala pe locul doi. Insa nu-ti fie teama, deoarece vei fi rasplatit pentru munca si timpul dedicate jobului.

Capricorn 

In cazul in care ti-ai lasat studiile neterminate, astazi este o zi prielnica pentru definitivarea lor. Poti relua studii sau poti incepe unele noi pentru a-ti imbunatati cunostintele. Pe de alta parte, iti doresti sa fii liber, sa nu ai nicio obligatie, sa vizitezi locuri bogate in cultura sau chiar sa pleci intr-o calatorie. Este o zi prielnica filosofiei, studiului si calatoriilor.

Varsator 

Astazi poti avea parte de transformari profunde. Doresti sa pui punct unor lucruri si sa incepi un nou capitol al vietii tale. De asemenea, sunt posibile unele castiguri, venite fara ca tu sa ai o contributie in acest sens. Poti castiga sau mosteni o suma de bani. Evita sa critici sau sa judeci fara o baza reala.

Pesti 

Simti nevoia unei concretizari a relatiei pe care o ai. Esti decis sa faci urmatorul pas si sa o solidifici printr-o logodna sau casatorie. De preferat este insa sa mai astepti pana sa dai un raspuns definitiv, macar pana in aprilie. In cazul in care relatia nu mai merge, esti dispus chiar sa-ti asumi o despartire. Vizate sunt atat relatiile de dragoste cat si cele de afaceri.


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru sâmbătă, 20 aprilie 2024. Se anunță distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

20 Apr 2024 511

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 573

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 727

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 617

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 639

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 aprilie 2024. Situații interesante cu persoanele apropiate

15 Apr 2024 659

Horoscop pentru luni, 15 aprilie 202 Banii și beneficiile lor vor da bătăi de cap uneia dintre zodii

15 Apr 2024 588

Horoscop pentru duminica, 14 aprilie 2024. Sunt zile bune pentru odihnă pentru una dintre zodii

14 Apr 2024 526

Horoscop pentru sâmbătă, 13 aprilie 2024. Foarte interesante sunt relatiile parteneriale pentru unii dintre nativii zodiacului

13 Apr 2024 657

Horoscop pentru vineri, 12 aprilie 2024. Sunt posibile cheltuieli neprevăzute pentru una dintre zodii

12 Apr 2024 630

Horoscop pentru joi, 11 aprilie 2024. Relatiile parteneriale vor lua o alta turnură pentru una din zodii

11 Apr 2024 965

Horoscop pentru miercuri, 10 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

10 Apr 2024 603

Horoscop pentru marți, 09 aprilie 2024. Unul dintre nativi este hotărât să-și schimbe filozofia de viață

09 Apr 2024 628

Horoscop pentru săptămâna 08 - 14 aprilie 2024. Se anunță o perioadă de schimbări profunde pentru una dintre zodii

08 Apr 2024 633

Horoscop pentru luni, 08 aprilie 2024. Ce zodie trebuie să dea dovadă de prudență la cheltuieli

08 Apr 2024 612