Horoscop pentru miercuri, 17 august 2022. Berbecul e nevoit să facă schimbări. Ce se întâmplă cu Săgetătorul

Horoscopul de azi Berbec 

Astazi poti avea senzatia ca totul stagneaza, totul se blocheaza, mai ales in ce priveste investitiile si castigurile. Tocmai de aceea, in loc sa impingi lucrurile sau sa te enervezi, cel mai indicat este sa faci un pas in lateral si sa incerci sa privesti tabloul de ansamblu al vietii tale prezente, dintr-un alt unghi. Poate ca e nevoie sa faci unele schimbari, poate nu-ti mai place ce faci, poate e de ajustat ceva. Fii sincer fata de tine si, mai ales, fii constient de greselile proprii.

Taur 

Sentimentul pe care-l ai este ca trebuie sa te descurci de unul singur in toate. In aceasta perioada, si mai ales in aceasta zi, tinzi sa te simti abandonat, neglijat, de parca toata lumea s-a intors la interesele ei si a uitat de ale tale. La serviciu, exista tensiuni si comunicare defectuasa, un proiect in care credeai si-ti puneai mari sperante pare sa se fi blocat, iar prietenii nu sunt de gasit sau nu sunt sinceri. Totusi, sfatul meu este sa renunti la postura de victima si sa fii mai atent la nevoile proprii, dar mai ales la ce poti si stii sa faci pentru a descurca itele.

Gemeni 

O zi in care e indicat sa nu te aglomerezi foarte mult cu tot felul de activitati, mai mult sau mai putin importante. Nu e este o zi pentru facut ceva, ci este mai degraba o zi pentru vazut, revelat, inteles ceva. Luna este prezenta in Taur, intr-o zona a discretiei si sacrificiului. Asadar, este vremea ajustarii, modificarii, regandirii unor planuri, relatii, proiecte. Dar este si momentul cel mai prielnic pentru a invata o lectie de smerenie si altruism, cu ajutorul unor persoane foarte dragi din viata ta.

Rac 

Luna in Taur vorbeste, in cazul tau, despre necesitatea de a obtine niste bani care ti se cuvin. Castigul depinde insa de cat esti de dispus sa vorbesti despre calitatile tale, de cat de sigur esti pe tine si cat de constient de valoarea ta. Practic, astazi trebuie sa stii sa te vinzi si sa te pomovezi cat mai bine si mai mult. Nu refuza nicio invitatie si nicio intalnire cu prietenii. Astfel de conjuncturi pot fi utile si te pot ajuta sa gasesti exact oamenii sau informatiile de care ai nevoie.

Leu 

Pentru ca iti este destul de dificil in aceasta perioada sa te faci inteles, este posibil sa ai tendinta de a te interioriza si a te exprima fie in scris, fie deloc. Totusi, astazi e important sa te concentrezi si sa transmiti un mesaj coerent, ori sa-ti exprimi ideile foarte clar, in fata sefilor sau a altor persoane cu autoritate. De asta depinde succesul astazi, dar si  de capacitatea de a-ti manifesta puterea si de a te promova cumse cuvine, fiind constient de calitatile pe care le ai.


Fecioara 

Pe fondul unei perioade destul de zbuciumate, atat in ce priveste administrarea resurselor materiale si financiare, cat si in ce priveste impartirea unor bunuri sau drepturi cu un partener sau stabilirea unor noi "repere" de convietuire in doi, astazi probabil ca esti nevoit sa revii asupra unei alegeri din trecut, sa chibzuiesti mai bine asupra unei situatii care te framanta, sa iti schimbi unele crezuri sau chiar unele visuri. E momentul sa renunti la a da vina pe altii si sa-ti asumi propriile alegeri trecute. Si sa inveti sa spui "iarta-ma".

Balanta 

Luna se afla in Taur, in zona banilor si resurselor altora. Prin urmare, astazi e necesar sa te bazezi mai mult pe tine si mai putin pe altii, mai ales daca e vorba de un castig facil pe care-l urmaresti. Pe de alta parte, e important sa faci in asa fel ca lucrurile sa fie clare, mai ales in cazul in care exista unele tensiuni intre tine si un prieten. Fii deschis, renunta la suspiciunile care te bantuie tot mai mult in ultima vreme si fii mai atent la semnalele pe care ti le da sufletul.

Scorpion 

De data asta, motto-ul "cea mai buna aparare este atacul" se pare ca nu functioneaza. Si asa ai multe nemultumiri legate de activitatea profesionala si de relatiile de serviciu, nu e cazul sa mai si pui paie pe foc, chiar daca te simti usor atacat de cineva care are autoritate asupra ta. Incearca sa gasesti o cale de comunicare agreabila si orienteaza-te catre solutii si nu catre conflict.

Sagetator 

Se anunta o zi aglomerata, in care va trebui sa te ocupi de rezolvarea unor chestiuni de natura juridica sau de corectarea unor greseli care s-au strecurat la locul de munca. Se pare ca pentru asta ai nevoie sa bati la usa unei persoane oficiale sau sa ceri sfatul cuiva mai experimentat. Oricare ar fi situatia, e important sa renunti la rigiditate si orgoliu si sa privesti lucrurile cu mai mult simt practic.

Capricorn 

Chiar daca treci printr-o perioada deloc usoara, profund transformatoare, incearca sa nu iti versi nervii pe primul sosit in calea ta. Astazi, de exemplu, tinzi sa ceri si sa astepti foarte mult de la persoana iubita, iar daca lucrurile nu se deruleaza cum doresti tu, sau daca nu primesti ce astepti, primul impuls este sa tuni si sa fulgeri. Cel mai bun lucru pe care-l poti face este sa le spui celor din jur ce simti, ce nevoi ai, sau pur si simplu sa le spui ca ai nevoie de spatiu o perioada.

Varsator 

S-ar putea ca astazi sa constati ca ai avut niste asteptari distorsionate de la o persoana apropiata, sau ca intentiile tale nu au fost corect intelese. De aceea, acum ti se ofera prilejul de a lamuri o serie de lucruri, de a initia niste discutii clarificatoare sau de a corecta niste greseli de exprimare. Important este sa fii deschis si sa accepti ca e posibil sa ai partea ta de vina in aceasta neintelegere.

Pesti 

Blocajele pe care le resimti in zona financiara nu mai reprezinta o noutate, iar tendinta de a face investitii impulsive este la ea acasa. Iar Luna plasata astazi in Taur vorbeste tocmai despre necesitatea de a-ti proteja resursele financiare si materiale. Poti face asta, fiind prudent, mai ales in cadrul discutiilor pe marginea unui contract, a unei colaborari sau a unor investitii. Fii rezervat, asteapta sa afli toate detaliile si abia apoi pronunta-te. 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru joi, 28 martie 2024. Află ce îţi rezervă astrele pentru astăzi!

28 Mar 2024 528

Horoscop pentru miercuri, 27 martie 2024. Iată ce îi așteaptă pe nativii din zodia Rac

27 Mar 2024 837

Horoscop pentru marți, 26 martie 2024. Ce nativi au parte de sprijin profesional?

26 Mar 2024 638

Horoscop pentru săptămâna 25 - 31 martie 2024. Șanse de a remodela personalitatea pentru una din zodii

25 Mar 2024 844

Horoscop pentru luni, 25 martie 2024. Pentru unii nativi este o zi importantă pentru relații sentimentale

25 Mar 2024 718

Horoscop pentru duminică, 24 martie 2024. Ce zodie se confruntă cu decizii dificile?

24 Mar 2024 698

Horoscop pentru sâmbătă, 23 martie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

23 Mar 2024 640

Horoscop pentru vineri, 22 martie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

22 Mar 2024 690

Horoscop pentru joi, 21 martie 2024. Se conturează invitații la evenimente sociale

21 Mar 2024 660

Horoscop pentru miercuri, 20 martie 2024. Sănătatea este vulnerabilă pentru una dintre zodii

20 Mar 2024 693

Horoscop pentru marți, 19 martie 2024. O zi minunată pentru a stabili călătorii profesionale pentru unii nativi

19 Mar 2024 603

Horoscop pentru săptămâna 18 - 24 martie 2024. Chestiunile financiare, subiectul principal al debutului săptămânii

18 Mar 2024 566

Horoscop pentru luni, 18 martie 2024. Ce te așteaptă în dragoste, carieră și sănătate?

18 Mar 2024 792

Horoscop pentru duminică, 17 martie 2024. Unii nativi, provocați de prieteni la activități recreative în aer liber

17 Mar 2024 545

Horoscop pentru sâmbătă, 16 martie 2024. Ce zodie trebuie să fie atentă la alimentație și hidratare?

16 Mar 2024 888