Horoscop pentru miercuri, 23 noiembrie 2022. Activitățile de la serviciu sunt prioritare pentru cei din zodia Gemeni

HoroscopBerbec

Se pare că astăzi îți surâde norocul la banii si bunurile altora. Ori primesti un cadou spectaculos, ori o suma de bani necesara nevoilor tale actuale. Pe de alta parte, sunt momente bune de a-ti achita datoriile de orice fel. Verifica pe indelete documentele financiare sau cele specifice bunurilor. S-ar putea sa descopri nereguli, dar se pot remedia.

Taur

Contextul astral al zilei iti aduce in atentie relatiile parteneriale si colaborarile. Este posibila o discutie decisiva cu partenerul de viata. Fii prudent si nu da frau liber emotiilor momentane. In cazul proiectelor s-ar putea ca o etapa sa se finalizeze  sau sa inceapa alta noua. Cuvantul de ordine al zilei va fi schimbarea in tot ce tine de ceilalti.

Gemeni

Activitatile de la serviciu sunt prioritare pentru tine astazi. Esti hotarat sa iti schimbi atitudinea fata de munca si implicatiile acesteia, insa actioneaza cu prudenta. Energia zilei iti dinamizeaza relatiile colegiale si te predispune la provocari interesante. Pe de alta parte, sanatatea este vulnerabila pe segmentul aparatului uro-genital si secundar cap. Evita pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirugicale!

Rac

Relatiile sentimentale sunt subiectele principale ale acestei zile pentru tine. Influxurile astrale iti trimit imbolduri pentru a-ti pune ordine in relatia cu cineva drag. Ori te hotarasti sa inchei o relatie, ori vei dori sa o oficializezi. Discerne cu prudenta, pentru ca hotararile luate acum va trebui sa le duci la bun sfarsit. Sunt posibile discutii contradictorii sau schimbari de atitudine in relatia parinte-copil.

Leu

O zi în care ai spor si noroc la treburile gospodaresti. Se intrezaresc schimbări importante in spatial locativ si in relatiile familiale. Poti face curatenii generale, reamenajari de decor sau chiar te poti gandi la achizitionarea unei noi locuinte sau a unui teren. Pe de alta parte, fii atent la sanatatea si problemele unui membru al familiei. Sunt posibile dialoguri aprinse. 


Fecioara

Astazi s-ar putea sa faci un drum important. Fie este vorba despre o problema de familie, fie va trebui sa te ocupi de un curs. Relatiile cu neamurile si cu prietenii apropiati pot cunoaste turnuri deosebite. Provocarea momentului vizeaza sfera comunicarii si a relatiilor cu cei apropiati. Poate ar fi bine sa te indepartezi de unii prieteni pentru a face loc altora.

Balanta

Aspectele financiare te preocupa inteaga zi. Probabile schimbari la capitolul bani si bunuri materiale. Poti primi cadouri surpriza, recompense sau vesti legate de salariul primit de la un loc de munca. Tentatia cheltuielilor extravagante este la cote inalte. Restrictiile in acest domeniu continua. Fii prudent si verifica in permanenta situatia bugetului de venituri si cheltuieli.

Scorpion

Zi foarte dinamica pentru tine. Contextul astral îți oferă energie si dorinta de a schimba totul  in jurul tau. Bine ar fi sa incepi cu propria ta persoana si cu modul de relationare cu cei din jur. Relatiile cu ceilalti sunt la cote inalte, iar provocarile la tot pasul. Găsește un echilibru intre ce iti doresti tu si ce iti ofera ceilalti.

Sagetator

Energia zilei te îndeamnă la introspecție si retragere din forfota vietii. Sanatatea fluctueaza destul de mult, asa incat fii prudent si ocupa-te doar de activitatile de rutina. Evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. S-ar putea sa descoperi multe nereguli in relatiile colegiale, insa de data asta fii doar observator si nu raspunde la provocari.

Capricorn

Ziua continuă provocările din relațiile cu prietenii. Vei fi tentat să-ți reconfigurezi toate tipurile de relatii. Unele relatii se pot sfârși, dar altele noi pot apărea la orizont. Incearca sa discerni cu atentie ce oameni mai pastrazi alaturi de tine. S-ar putea ca un protector sa isi retraga ajutorul care ti l-a oferit pana acum.

Varsator

Astazi esti in vizorul sefilor. Sunt posibile rasturnari de situatie in cariera, insa toate sunt de bun augur. Energia zilei îți transmite faptul ca incepe o noua etapa in ceea ce priveste statutul tau social. Chiar daca pe moment apar neplaceri, ia aminte la ce iti reproseaza ceilalti si alcatuieste-ti noi planuri de actiune.

Pesti

Interesanta zi pentru tine la capitolul relatii cu strainatatea. Sunt probabile calatorii in afara granitelor tarii pentru studii sau de agrement. Totusi, restrictiile se mentin in acest segment de viata, asa incat fii prudent si ai rabdare. Dorinta de rafinare sufleteasca este la cote inalte. Programeaza-ti activitati culturale, vizite in locuri sfinte sau plimbari in aer liber.  

Articol preluat de pe astrocafe.ro

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru vineri, 05 ianuarie 2024. Previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte

05 Jan 2024 809

Horoscop pentru marți, 26 decembrie 2023. Se conturează cheltuieli mari pentru una dintre zodii

26 Dec 2023 1010

Horoscop pentru săptămâna 25 - 31 decembrie 2023. Previziuni astrale pentru ultima săptămână din 2023

25 Dec 2023 1107

Horoscop pentru luni, 04 decembrie 2023! Previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte

04 Dec 2023 1148

Horoscop pentru luna Octombrie, anul 2023. Previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte

01 Oct 2023 1221

Horoscop pentru luni, 18 septembrie 2023. Previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte

18 Sep 2023 919

Horoscop pentru vineri, 08 septembrie 2023. Previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte

08 Sep 2023 780

Horoscopul săptămânii Previziuni astrale pentru perioada următoare

14 Aug 2023 683

Horoscop. Ziua anunță vești din străinătate pentru unii nativi. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

02 Aug 2023 835

Horoscop. Previziuni astrale pentru ultima zi din luna iulie. Ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte

31 Jul 2023 899

Horoscop pentru luna Iulie, anul 2023! Previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte

01 Jul 2023 1342

Horoscop Apar cheltuieli de tot soiul astăzi pentru unii nativi. Previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte

27 Jun 2023 972

Horoscop săptămânal Săptămâna debutează alături de prieteni pentru una dintre zodii

19 Jun 2023 1235

Horoscop Vărsătorii vor fi vedeta anturajului profesional astăzi. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

01 Jun 2023 1059

Horoscop Săptămâna debutează cu forfotă în plan profesional pentru unii nativi. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

22 May 2023 1224