Horoscop pentru miercuri, 29 noiembrie 2023. Se anunță o zi interesantă pentru una dintre zodii

Berbec

In ultimele zile ai tot dereticat prin casa, ai pus ordine in relatiile familiale sau ai luat decizii importante vizavi de sectorul domestic. Astazi este momentul sa inchei toate acestea și să te orientezi spre noi orizonturi. Gândurile si eforturile îți vor fi atrase de catre relatiile sentimentale si cele cu copiii. Esti tentat sa eviți realitatea acestor relații.

Taur

Ești tentat sa faci curatenie in relatiile cu cei apropiati. De unele persoane, rude sau prieteni te vei indeparta definitiv, fiind momente excelente de a lasa pe altii, mult mai potriviti si de folos tie, sa vina in preajma ta. Sunt momente bune de a petrece mai mult timp cu membrii familiei. Totodata te-ai putea ocupa pe indelete de treburi gospodaresti ramase restante.

Gemeni

Veniturile tale din activitatea prestata la un loc de munca vor cunoaste un final de etapa, fie prin schimbarea conditiilor de munca, fie prin schimbarea sumei pe care o primesti efectiv pe munca ta. Discuțiile și evenimentele zilei te vor face să-ți remodelezi scara valorilor morale și spirituale dupa care te ghidezi in viata. Mentalul este destul de bulversat.

Rac

Sunt șanse mari de a aborda alte planuri de viata. Esti susitnut din astral pentru schimbarea personalitatii si a modului de relationare cu tot ce te inconjoara. Fii deschis la schimbare si mai atent la nevoile celorlalti. Siguranța materială este importantă pentru ceea ce dorești să faci, însă și sufeltul tău are nevoi spirituale ce trebuie luate în serios.

Leu

Zi cu stări si evenimente contrastante. Sanatatea si mentalul sunt vulnerabile si cu greu iti poti aduna gândurile si fortele pentru orice fel de activitati. Bine ar fi sa te ocupi de treburi usoare, iar in limita posibilului chiar sa stai mai mult în aer liber la plimbare. La serviciu exista multa solicitare si tensiuni colegiale bine mascate. Dezvoltă-ți încrederea in forțele proprii!


Fecioara

Interesanta zi! Daca in prima parte a zilei esti exuberant, animat de dorinte si planuri marete alaturi de prieteni, protectori sau sustinatori, de la amiaza devii mult mai introvertit si orientat catre sufletul tau. Se recomanda prudenta, pentru ca incarcatura energetica astrala de astazi te poate obosi mult. Evita activitatile fizice si mentale deosebite.

Balanta

Ziua incepe in forta cu evenimente deosebite in planul socio-profesional. Este vorba despre un final de etapa profesionala, final care iti poate aduce modificarea statutului si imaginii tale publice. Evita discutiile contradictorii cu sefii si retragete-te prudent din prim-planul profesional. La amiaza te vei simți mai bine, schimbandu-ti starea de spirit si registrul evenimentelor.

Scorpion

Ești animat de gânduri mărețe, planificând activități culturale de anvergură, călătorii sau studii pe termen lung. Este posibil sa-ti remodelezi scara valorilor morale, sa imbratisezi o alta filozofie de viata si chiar sa începi a studia profund in acest sens, fie printr-un curs, o scoala de profil sau pur si simplu sa iei la răsfoit carti de specialitate.  

Sagetator

Interesante lucruri se petrec astăzi in sectorul banilor si bunurilor administrate in comun cu partenerul de viata, de afaceri sau colaboratorii. Ori primesti o suma de bani restanta de pe urma unei colaborari, ori demersurile financiare legate de o mostenire, un partaj sau o afacere ajung la final, ori partenerul de viata aduce bani suplimentari la bugetul familiei.

Capricorn

Traversezi zile importante la capitolul relatii parteneriale si colaborari. Contextul astral de astăzi te ajută sa iei decizii radicale vizavi de activitatile desfasurate in comun cu altii. Este bine sa renunti la persoanele care simti ca nu te mai ajuta sau la implicarile sociale nesatisfacatoare. Fii prudent pentru ca exista riscul sa fii prea radical in gandire si sa iei decizii pripite.

Varsator

Activitatile de rutină, programul zilnic fie de la serviciu, fie de acasa vor suferi modificari neașteptate. Bine ar fi sa faci de bunavoie schimbarile necesare, altfel existand riscul suprasolicitarii nervoase si fizice. Apar informații prețioase legate de parteneriate si colaborari. Unele aspecte parteneriale te nemulțumesc și se pot finaliza brusc si fara vreo explicatie.

Pesti

Se contureaza un final de etapa sentimentala. Este un moment bun de a pune punct unor relatii nesatisafacatoare si de a-ti alcatui alte planuri amoroase. Se pare ca neintelegerile pornesc de la patrimoniul familial sau datorită vorbelor unui membru al familiei. Fii mai selectiv cu persoanele cărora le dăruiești iubirea, banii si bunurile tale.

Articol preluat de pe astrocafe.ro

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru săptămâna 26 februarie - 03 martie 2024. Se conturează schimbări la locul de muncă

26 Feb 2024 398

Horoscop pentru luni, 26 februarie 2024. Dinspre segmentul profesional sunt posibile responsabilități noi

26 Feb 2024 469

Horoscop pentru duminică, 25 februarie 2024. Se anunță momente favorabile de a petrece în familie, alături de rude si persoanele dragi pentru una dintre zodii

25 Feb 2024 589

Horoscop pentru sâmbătă, 24 februarie 2024. Pentru un nativ, momente favorabile de a petrece în familie

24 Feb 2024 724

Horoscop pentru vineri, 23 februarie 2024. Sunt posibile călătorii pe distanțe scurte pentru una dintre zodii

23 Feb 2024 624

Horoscop pentru joi, 22 februarie 2024. Discuțiile în familie sunt importante astăzi pentru unii nativi

22 Feb 2024 734

Horoscop pentru miercuri, 21 februarie 2024. Ziua predispune la izolare pentru unii nativi

21 Feb 2024 746

Horoscop pentru marți, 20 februarie 2024 Ești solicitat în plan profesional, mai ales de către șefi

20 Feb 2024 678

Horoscop pentru săptămâna 19 - 25 februarie 2024. Se prefigurează schimbări la locul de muncă pentru unii nativi

19 Feb 2024 763

Calendar-Ortodox 19 februarie - pomenirea sfinţilor apostoli Arhip, Filimon şi Apfia

19 Feb 2024 456

Horoscop pentru luni, 19 februarie 2024. Accentul zilei cade pe relațiile sentimentale pentru una dintre zodii

19 Feb 2024 684

Horoscop pentru duminică, 18 februarie 2024. Treburile casnice sunt cele mai potrivite pentru o zodie

18 Feb 2024 672

Horoscop pentru sâmbătă, 17 februarie 2024. Relația cu partenerul de viață îți va da de furcă

17 Feb 2024 989

Horoscop pentru vineri, 16 februarie 2024. Totul se învârte în jurul banilor pentru una dintre zodii

16 Feb 2024 814

Horoscop pentru joi, 15 februarie 2024. Ziua este marcată de prieteni pentru una din zodii

15 Feb 2024 643