Horoscop pentru miercuri, 29 noiembrie 2023. Se anunță o zi interesantă pentru una dintre zodii

Berbec

In ultimele zile ai tot dereticat prin casa, ai pus ordine in relatiile familiale sau ai luat decizii importante vizavi de sectorul domestic. Astazi este momentul sa inchei toate acestea și să te orientezi spre noi orizonturi. Gândurile si eforturile îți vor fi atrase de catre relatiile sentimentale si cele cu copiii. Esti tentat sa eviți realitatea acestor relații.

Taur

Ești tentat sa faci curatenie in relatiile cu cei apropiati. De unele persoane, rude sau prieteni te vei indeparta definitiv, fiind momente excelente de a lasa pe altii, mult mai potriviti si de folos tie, sa vina in preajma ta. Sunt momente bune de a petrece mai mult timp cu membrii familiei. Totodata te-ai putea ocupa pe indelete de treburi gospodaresti ramase restante.

Gemeni

Veniturile tale din activitatea prestata la un loc de munca vor cunoaste un final de etapa, fie prin schimbarea conditiilor de munca, fie prin schimbarea sumei pe care o primesti efectiv pe munca ta. Discuțiile și evenimentele zilei te vor face să-ți remodelezi scara valorilor morale și spirituale dupa care te ghidezi in viata. Mentalul este destul de bulversat.

Rac

Sunt șanse mari de a aborda alte planuri de viata. Esti susitnut din astral pentru schimbarea personalitatii si a modului de relationare cu tot ce te inconjoara. Fii deschis la schimbare si mai atent la nevoile celorlalti. Siguranța materială este importantă pentru ceea ce dorești să faci, însă și sufeltul tău are nevoi spirituale ce trebuie luate în serios.

Leu

Zi cu stări si evenimente contrastante. Sanatatea si mentalul sunt vulnerabile si cu greu iti poti aduna gândurile si fortele pentru orice fel de activitati. Bine ar fi sa te ocupi de treburi usoare, iar in limita posibilului chiar sa stai mai mult în aer liber la plimbare. La serviciu exista multa solicitare si tensiuni colegiale bine mascate. Dezvoltă-ți încrederea in forțele proprii!


Fecioara

Interesanta zi! Daca in prima parte a zilei esti exuberant, animat de dorinte si planuri marete alaturi de prieteni, protectori sau sustinatori, de la amiaza devii mult mai introvertit si orientat catre sufletul tau. Se recomanda prudenta, pentru ca incarcatura energetica astrala de astazi te poate obosi mult. Evita activitatile fizice si mentale deosebite.

Balanta

Ziua incepe in forta cu evenimente deosebite in planul socio-profesional. Este vorba despre un final de etapa profesionala, final care iti poate aduce modificarea statutului si imaginii tale publice. Evita discutiile contradictorii cu sefii si retragete-te prudent din prim-planul profesional. La amiaza te vei simți mai bine, schimbandu-ti starea de spirit si registrul evenimentelor.

Scorpion

Ești animat de gânduri mărețe, planificând activități culturale de anvergură, călătorii sau studii pe termen lung. Este posibil sa-ti remodelezi scara valorilor morale, sa imbratisezi o alta filozofie de viata si chiar sa începi a studia profund in acest sens, fie printr-un curs, o scoala de profil sau pur si simplu sa iei la răsfoit carti de specialitate.  

Sagetator

Interesante lucruri se petrec astăzi in sectorul banilor si bunurilor administrate in comun cu partenerul de viata, de afaceri sau colaboratorii. Ori primesti o suma de bani restanta de pe urma unei colaborari, ori demersurile financiare legate de o mostenire, un partaj sau o afacere ajung la final, ori partenerul de viata aduce bani suplimentari la bugetul familiei.

Capricorn

Traversezi zile importante la capitolul relatii parteneriale si colaborari. Contextul astral de astăzi te ajută sa iei decizii radicale vizavi de activitatile desfasurate in comun cu altii. Este bine sa renunti la persoanele care simti ca nu te mai ajuta sau la implicarile sociale nesatisfacatoare. Fii prudent pentru ca exista riscul sa fii prea radical in gandire si sa iei decizii pripite.

Varsator

Activitatile de rutină, programul zilnic fie de la serviciu, fie de acasa vor suferi modificari neașteptate. Bine ar fi sa faci de bunavoie schimbarile necesare, altfel existand riscul suprasolicitarii nervoase si fizice. Apar informații prețioase legate de parteneriate si colaborari. Unele aspecte parteneriale te nemulțumesc și se pot finaliza brusc si fara vreo explicatie.

Pesti

Se contureaza un final de etapa sentimentala. Este un moment bun de a pune punct unor relatii nesatisafacatoare si de a-ti alcatui alte planuri amoroase. Se pare ca neintelegerile pornesc de la patrimoniul familial sau datorită vorbelor unui membru al familiei. Fii mai selectiv cu persoanele cărora le dăruiești iubirea, banii si bunurile tale.

Articol preluat de pe astrocafe.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru duminică, 28 aprilie 2024. Află ce îţi rezervă astrele pentru astăzi!

28 Apr 2024 467

Horoscop pentru sâmbătă, 27 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

27 Apr 2024 508

Horoscop pentru vineri, 26 aprilie 2024! Se anunță petreceri și întâlniri romantice pentru unii nativi

26 Apr 2024 690

Horoscop pentru joi, 25 aprilie 2024. Tendința zilei este de refugiu in problemele celorlalți pentru unii nativi

25 Apr 2024 626

Horoscop pentru miercuri, 24 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat astăzi zodiilor

24 Apr 2024 584

Horoscop pentru marți, 23 aprilie 2024! Segmentul amoros este sensibil astăzi pentru una dintre zodii

23 Apr 2024 614

Horoscop pentru luni, 22 aprilie 2024. La serviciu pot apărea neplăceri în relațiile colegiale pentru una din zodii

22 Apr 2024 653

Horoscop pentru săptămâna 22 - 28 aprilie 2024. Surprizele pot fi de proporții pentru unii dintre nativi

22 Apr 2024 751

Horoscop pentru duminică, 21 aprilie 2024. Este rost de distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

21 Apr 2024 641

Horoscop pentru sâmbătă, 20 aprilie 2024. Se anunță distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

20 Apr 2024 666

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 634

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 802

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 676

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 699

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 aprilie 2024. Situații interesante cu persoanele apropiate

15 Apr 2024 711