Horoscop pentru sâmbătă, 04 decembrie 2021. Se anunță o călătorie în străinătate pentru o zodie




Berbec 

Studiul, lecturile, vizitarea târgurilor de sezon, participarea la sesiuni pe teme diverse sunt preocupări care îți aduc multă voie bună, dar si informatii prețioase la acest final de saptamana. Sunt posibile intalniri si dialoguri cu persoane erudite, specializate in domenii variate. Chiar te poti gândi la imbogatirea bagajului educational si sa urmezi un program de instruire, fie pe cont propriu, fie intr-un cadru organizat oficial.
 
 

Taur 

Cheltuielile comune cu altii sunt o tema delicată în aceste zile de weekend. Ar fi bine să-ți selectezi prioritatile personale, dar să ai in vedere si ceea ce trebuie să achiți împreună cu altii. Datoriile trebuie rezolvate, pentru ca altfel se vor aduna prea multe si iti va fi mai greu sa le rezolvi onorabil pe toate. Rezerva momente pentru odihna si pentru meditatii interioare. Ai nevoie de legatura cu Divinitatea.

Gemeni 

Finalul acestei saptamani iti aduce in atentie relatiile parteneriale si colaborarile in care esti implicat. Ar fi bine sa-ti revizuiesti conduita vizavi de oamenii alaturi de care desfasori activitati profesionale. Traversezi o perioada in care exagerezi cu munca, iar plata sau recunostinta celorlalți lasă de dorit. Hiba este la tine, pentru ca fie trebuie să renunți la o colaborare, fie trebuie sa schimbi strategia de lucru.


Rac 

Zilele acestui weekend te predispun la multa munca, fie ca mergi la serviciu, fie ca stai acasa. Cumva esti mânat din umbră de a munci mult si de a te feri de odihna si relaxare. Fii prudent pentru ca exista riscul sa obosesti. De asemenea, se pot accentua unele afectiuni vechi. Evita pe cat posibil consultatiile si analizele medicale. Plimbarile usoare in aer liber, somnul si dialogurile amicale cu cei dragi te ajuta mult.
 

Leu 


Ai dori sa te distrezi la sfarsitul acestei saptamani, dar persoanele dragi se pare că au alt program. Nevoia de afecțiune este mare, dar dificil de împlinit de către cine vrei tu. Însă, un animal de companie, cativa prieteni de încredere sau desfășurarea unor activitati de tipul hobby ți-ar bucura sufletul. Tine cont si de dorintele sau sfaturile celorlalti, pentru ca la momentul potrivit aceștia îți vor fi alături.

Fecioara 

In familie este forfotă, pentru ca fie trebuie sa desfășori activitati domestice de anvergură, fie primesti vizite. Este rost de intalniri si dialoguri cu neamurile, dar si de vizite in locurile natale sau in locurile copilariei. Fii prudent si evita discutiile zgomotoase si reproșurile. Indatoririle profesionale urgente iti pot răsturna programul propus cu cei dragi. Totusi te poti descurca si in plan personal si in plan profesional.

Balanta 

Esti cufundat in gânduri la finalul acestei saptamani. Dialogurile cu ceilalti iti pot oferi informatii pretioase vizavi de o calatorie in strainatate sau despre cum sa-ti imbunatatesti competentele profesionale. Ar fi bine sa eviti discutiile ample, pentru ca  exista riscul să spui anumite chestiuni personale care apoi, ceva mai târziu vor fi folosite impotriva ta. Odihneste-te si detaseaza-te de tumultul cotidian.



Scorpion 

Cheltuielile cotidiene îți dau multe bătăi de cap la sfarsitul acestei saptamani. Veniturile îți cresc constant, insa se pare ca ești tentat să te orientezi spre metode si mijloace incorecte pentru a le obtine. Dincolo de nevoile tale si cele ale persoanelor dragi există lucruri mult mai importante spre care ar trebui să-ți îndrepți atenția. Spre exemplu sa folosesti strictul necesar din realitatea cotidiană.

Sagetator 
Esti capricios la finalul acestei săptămâni, astfel ca totul in jur ți se pare ca este impotriva ta. Este vorba doar despre o percepție momentană și subiectivă. Starile tale de spirit se datoreaza relatiilor incerte cu partenerul de viata sau cu cei profesionali. Este momentul sa te detasezi de ceilalti si sa te gandesti serios la tine si planurile tale de viata. Schimbările bat la ușă țn toate domeniile vietii.

Capricorn 

Finalul acestei saptamani iti aduce in atentie relatiile cu ceilalti si felul in care te raportezi la evenimentele din preajma ta. Ai dori sa schimbi multe, sa ajuti pe altii sau sa pleci intr-o vacanta. Insa, realitatea inconjuratoare te îndeamnă să fii vigilent, prezent acum si aici, in toate domeniile vietii cotidiene. Rezerva momente pentru odihna, plimbari in aer liber si discutii amicale cu cei dragi.

Varsator 

Relatiile cu prietenii sunt tensionate in aceste zile de weekend, așa încât ar fi bine sa te tii departe de ei. Este posibil sa fii tentat sa apelezi la ajutorul unora pentru a-ti rezolva diverse chestiuni personale sau chestiuni legate de cei dragi. Mai bine este sa ai incredere in Ierarhiile spirituale si sa le ceri ajutorul, decât sa apelezi la pământeni. Traversezi o perioada in care numai spiritual poti rezolva totul.

Pesti 

Evenimentele cu multa lume reprezinta tema principala de la sfarsitul acestei saptamani. Dar ar fi bine sa le selectezi pe cele care iti sunt de folos si care te fac sa te simti in largul tau. Unii vor dori să-ți prezinti ideile in pubic, altii te vor provoca pe diverse teme, insa ție iti vor plăcea toate acestea până la urmă. Se recomanda prudenta in vorbe si gesturi, deoarece riscul de a gafa serios este mare.


Articol preluat de pe astrocafe.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru joi, 28 martie 2024. Află ce îţi rezervă astrele pentru astăzi!

28 Mar 2024 560

Horoscop pentru miercuri, 27 martie 2024. Iată ce îi așteaptă pe nativii din zodia Rac

27 Mar 2024 851

Horoscop pentru marți, 26 martie 2024. Ce nativi au parte de sprijin profesional?

26 Mar 2024 639

Horoscop pentru săptămâna 25 - 31 martie 2024. Șanse de a remodela personalitatea pentru una din zodii

25 Mar 2024 851

Horoscop pentru luni, 25 martie 2024. Pentru unii nativi este o zi importantă pentru relații sentimentale

25 Mar 2024 732

Horoscop pentru duminică, 24 martie 2024. Ce zodie se confruntă cu decizii dificile?

24 Mar 2024 698

Horoscop pentru sâmbătă, 23 martie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

23 Mar 2024 640

Horoscop pentru vineri, 22 martie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

22 Mar 2024 690

Horoscop pentru joi, 21 martie 2024. Se conturează invitații la evenimente sociale

21 Mar 2024 661

Horoscop pentru miercuri, 20 martie 2024. Sănătatea este vulnerabilă pentru una dintre zodii

20 Mar 2024 693

Horoscop pentru marți, 19 martie 2024. O zi minunată pentru a stabili călătorii profesionale pentru unii nativi

19 Mar 2024 603

Horoscop pentru săptămâna 18 - 24 martie 2024. Chestiunile financiare, subiectul principal al debutului săptămânii

18 Mar 2024 566

Horoscop pentru luni, 18 martie 2024. Ce te așteaptă în dragoste, carieră și sănătate?

18 Mar 2024 792

Horoscop pentru duminică, 17 martie 2024. Unii nativi, provocați de prieteni la activități recreative în aer liber

17 Mar 2024 545

Horoscop pentru sâmbătă, 16 martie 2024. Ce zodie trebuie să fie atentă la alimentație și hidratare?

16 Mar 2024 888