Horoscop pentru sâmbătă, 09 iulie 2022. Interesante zile la capitolul financiar pentru una dintre zodii

Horoscopul de astăzi  Berbec 

Accentele acestui weekend sunt pe domeniul financiar. Se recomandă achitarea taxelor, impozitelor sau datoriilor de orice fel. Pe căi mai puțin obișnuite primești idei bune legate de investitii, rezolvari legate de institutiile financiare sau mosteniri. Totusi, fii prudent, verifica orice document și evită speculațiile financiare. Poti primi un cadou surpriza de la cineva drag.  

Taur 

Relatiile parteneriale sunt răscolite la sfârșitul acestei săptămâni. Sunt posibile controverse, reprosuri, insa si lamuriri ale unor nemultumiri mai vechi. Se intrezareste ruperea unor colaborari care nu iti mai sunt pe plac. Atentie la partenerul de viata, deoarece relatia cu acesta poate cunoaște turnuri deosebite. Fii deschis la schimbări și acceptă oameni si colaborări noi in viata ta!

Gemeni 

Treburi de rutină la finalul acestei săptămâni. Oboseala este accentuată, de aceea evită suprasolicitarea nervoasă. Ocupa-te doar de activitatile usoare si gândeste-te pe indelete daca esti multumit de munca pe care o desfasori. Astrele te ajuta sa inchei o etapa la acest capitol si iti deschid alte cai interesante. Fii atent la informatiile primite zilele acestea, pentru ca le vei folosi la momentul potrivit!

Rac 

Situații deosebite în plan amoros la finalul acestei săptămâni! Esti pus pe șotii, cheful de aventuri este ridicat, iar amorul te interesează cel mai mult. Apar elemente noi intr-o relatie sentimentala sau cu copiii. Totuși, o relatie se poate sfarsi irevocabil, dar se face loc pentru altele noi. Cei care au copiii se pot bucura pe indelete de realizarile acestora, chiar daca izul conflict este pe aproape.

Leu 

Zile potrivite activitatilor gospodaresti si relatiilor cu membrii familiei. Îți sunt favorizate curateniile generale, reparatiile curente sau inceperea zugrăvelilor de anvergură. Schimbarea atitudinii fata de familie si implicatiile ei este o alta tema propusa de astre. Asta datorita faptului ca eforturile tale sunt indreptate catre domeniul profesional în dauna vieții private.


Fecioara 

Dialogurile cu cei apropiati sunt astazi și iti vor aduce vesti interesante. Influențele astrale te indeamnă sa faci curatenie in randul apropiatilor si chiar al rudelor. Este bine sa te debarasezi de unele persoane pentru a face loc altora noi si benefice. Pe de alta parte sunt momente propice pentru implicarea in studii si cercetari pe diverse domenii. Atentie la comunicare!

Balanta 

Interesante zile la capitolul financiar. Se întrezăresc noutăți in acest sens si anume imbunatatirea salarizarii la un loc de munca, recompense, cadouri sau lămuriri necesare pentru a câștiga bani mai multi si mai comod. Ți se pot înlesni anumite câștiguri sau favoruri de catre persoane necunoscute. Verifica cu atentie totul si evita speculațiile de orice fel.

Scorpion 

Primești multa energie la finalul acestei săptămâni. Sunt momente delicate si ar trebui sa fii atent. Stările tale de spirit pot fluctua destul de mult. Concentrează-ți eforturile si atentia doar pe propria-ti persoană. Mergi la un salon de intretinere corporala, la un magazin cu lucruri deosebite sau pur si simplu plimba-te in aer liber. Trasează noi planuri de viitor!

Sagetator 

Sunt zile in care ar trebui sa te ocupi doar de activitatile usoare si să-ți acorzi clipe de solitudine. Energia înconjurătoare te poate obosi destul de mult. Evita provocarile si fii cât mai discret. Poti descoperi unele neplaceri legate de locul de munca, dar cu prudenta si discernamant vei depasi totul. Nu se recomanda consultatii, analize medicale sau interventii chirurgicale. Foloseste doar remedii naturiste si detaseaza-te de forfota vietii.

Capricorn 

Subiectele principale ale sfârșitului acestei săptămâni sunt relațiile cu prietenii și protectorii. S-ar putea să constați că unele persoane din anturajul tau iti pun bete in roata destinului si mai bine te-ai indeparta de ei. Primești informații prețioase lagate de alte persoane dornice să-ți fie alaturi si sa te protejeze. Șuetele cu cei dragi sunt utile, fructuoase și amuzante.

Varsator 

Influențele astrale din acest weekend îți aduc in atentie relatiile cu sefii si imaginea in ochii celorlalti. S-ar putea ca in urma unor discutii aprinse să-ți schimbi părerea despre cineva cu care lucrezi demult. Fii prudent, evită provocarile si nu îți divulga planurile de viitor. Familia te sustine cu sfaturi si idei excelente. Alocă momente pentru a le petrece cu cei dragi.

Pesti 

Sfârșitul acestei săptămânii îți aduce dorință de rafinare sufletească. Activitatile culturale sunt bine sustinute si de influențele astral deosebite. Sunt posibile vesti de la persoane aflate departe de granitele tarii. Studiile universitare sau pe termen lung sunt o alta tema importanta la care astrele te indeamna sa te gandesti. Invită-ți prietenii la o mică petrecere.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru joi, 25 aprilie 2024. Tendința zilei este de refugiu in problemele celorlalți pentru unii nativi

25 Apr 2024 430

Horoscop pentru miercuri, 24 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat astăzi zodiilor

24 Apr 2024 537

Horoscop pentru marți, 23 aprilie 2024! Segmentul amoros este sensibil astăzi pentru una dintre zodii

23 Apr 2024 582

Horoscop pentru luni, 22 aprilie 2024. La serviciu pot apărea neplăceri în relațiile colegiale pentru una din zodii

22 Apr 2024 584

Horoscop pentru săptămâna 22 - 28 aprilie 2024. Surprizele pot fi de proporții pentru unii dintre nativi

22 Apr 2024 704

Horoscop pentru duminică, 21 aprilie 2024. Este rost de distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

21 Apr 2024 609

Horoscop pentru sâmbătă, 20 aprilie 2024. Se anunță distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

20 Apr 2024 638

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 609

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 772

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 655

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 676

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 aprilie 2024. Situații interesante cu persoanele apropiate

15 Apr 2024 687

Horoscop pentru luni, 15 aprilie 202 Banii și beneficiile lor vor da bătăi de cap uneia dintre zodii

15 Apr 2024 603

Horoscop pentru duminica, 14 aprilie 2024. Sunt zile bune pentru odihnă pentru una dintre zodii

14 Apr 2024 547

Horoscop pentru sâmbătă, 13 aprilie 2024. Foarte interesante sunt relatiile parteneriale pentru unii dintre nativii zodiacului

13 Apr 2024 684