Horoscop pentru sâmbătă, 23 iulie 2022. Află cine primește vești bune

Horoscopul de azi Berbec 

Weekend-ul este potrivit pentru intalniri si dialoguri cu cei apropiati. Energia astrală din aceste zile iti va aduce in preajmă oameni noi, alaturi de care vei lega prietenii pe termen lung. Mentalul iti este rascolit, astfel incat ar fi bine sa vorbesti cat mai putin si sa eviti deciziile majore. Calatoriile pe distante scurte sunt o alta tema importanta. Planifică etape de învățare utile în segmentul profesional.

Taur 

Se anunta o noua etapa de castig din munca desfasurata la un serviciu. Chiar dacă este weekend, energiile astrale veghează atent. Este posibil să primești o sumă considerabilă de bani sau cadouri deosebite. Tentatia cheltuielilor este la cote înalte. O rudă sau un prieten apropiat poate profita de câștigurile tale, sub diverse pretexte. Recomandabil este să faci economii și să fii discret vizavi de bugetul tău.

Gemeni 

Esti vedeta weekend-ului. Beneficiezi de multa energie astrală, rezultând de aici șanse deosebite de a-ti schimba personalitatea si modul de relationare cu ceilalti. Sunt momente favorabile pentru a incepe un program de ingrijire corporala, pentru innoirea garderobei si pentru trasarea unor noi planuri de viata. Ar fi bine sa te gandesti si la dezvoltarea ta personala prin participarea la cursuri si studii specifice.

Rac 

Energia astrală din acest weekend iti aduce o mare dorinta de interiorizare si meditatie asupra realităților cotidiene. Poti afla informatii pretioase legate de locul actual de munca si despre cei apropiati. Dusmanii ascunși sunt la pândă, insa providenta vegheaza atent si permanent asupra ta. Sunt momente bune pentru a-ti creiona noi planuri de viata. Adopta o dieta, hidrateaza-te suficient si odihneste-te mai mult.

Leu 

Relatiile cu prietenii vor cunoaste modificari majore incepand cu acest weekend. De unii te vei desparti definitv, insa se face loc pentru alte personaje mult mai interesante si care iti vor ramane alaturi pentru multa vreme de acum incolo. Providenta te va ajuta discret din umbra. Atentie ca exista detalii neplacute legate de anturajul actual pe care te bazezi.


Fecioara 

Luminile rampei vietii sunt ațintite asupra ta în acest weekend. Se contureaza o etapa profesionala noua, cu indatoriri noi, deosebite si pe termen lung. Relatiile cu sefii sau cu reprezentantii institutiilor oficiale sunt tensionate, insa exista sanse ca unul dintre acestia sa te ia sub aripa lui ocrotitoare. Totusi, ar fi bine sa te sprijini mai mult pe fortele tale, pentru ca sprijinul altora va fi temporar.

Balanta 

Weekend-ul iti poate aduce noutati legate de relatiile cu strainatatea. Unele informatii primite te pot necaji, insa ai incredere ca totul se desfasoara in favoarea ta. Demersurile legate de calatorii sau de studii pot cunoaste succese. Daca esti nevoit sa sustii probe, examene sau discursuri publice, fii prudent si alegeti cu grija cuvintele. Rezervă momente pentru lecturi deosebite sau pentru a viziona un film bun.

Scorpion 

Se întrezărește o noua etapa financiara, in special legata de banii si bunurile detinute in comun cu altii: partener de viata, de afaceri, colaboratori. Energia acestor zile de weekend dinamizează castigurile si favorurile obtinute prin intermediul altora si de aici foarte usor poti sa faci planuri de investitii sau calatorii. Evita decizile majore, promisiunile, creditele bancare. Ar fi bine sa-ti achiti mai intai toate datoriile.

Sagetator 

Relatiile parteneriale sunt bulversate, din cauza energiilor astrale deosebite de la sfârșitul acestei săptămâni. Unele contracte sau colaborari mai vechi se pot destrama definitiv. Poate intra in discutie si un divort sau o separare de un partener de viata oficial. Discrepantele pornesc de la banii si bunurile pe care le detii in comun cu ceilalti. Controleaza-ti reactiile si fii prudent la ganduri, vorbe, fapte.

Capricorn 

Munca si sanatatea sunt domeniile atinse de energiile astrale de la finalul acestei săptămâni. La serviciu se anunta o etapa noua, cu multe indatoriri, cu activitate pe termen lung, dar si cu plata pe masura. De aici, sanatatea va avea de suferit. Se recomanda dozarea eforturilor si alternarea orelor de munca cu cele de odihna. Este bine să fii alături de cei dragi.

Varsator 

Iubirea si implicatiile ei vor cunoaste o noua etapa in viata ta, la finalul acestei săptămâni. Daca esti implicat intr-o relatie mai veche, aceasta se poate reconfigura si consolida. Insă, foarte posibil este sa te orientezi spre cuceriri noi. Pe de altă parte, apar situați interesante legate de copii. Sunt moemnte bune pentru a relaționa cu aceștia. Surprizele pot fi mari.

Pesti 

Energia astrală din aceste zile de weekend iti aduce noutati in plan familial. Poate fi vorba despre schimbarea locuintei, despre achizitionarea unor bunuri patrimoniale de valoare sau vanzari ale unor terenuri sau case. Oricum schimbarea, innoirea sunt cuvintele de ordine. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate si foarte usor se pot isca discutii. Fii intelegator si deschis catre nevoile celorlalti.




 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru vineri, 29 martie 2024. Sunt multe provocări în plan amoros pentru una dintre zodii

29 Mar 2024 548

Horoscop pentru joi, 28 martie 2024. Află ce îţi rezervă astrele pentru astăzi!

28 Mar 2024 627

Horoscop pentru miercuri, 27 martie 2024. Iată ce îi așteaptă pe nativii din zodia Rac

27 Mar 2024 923

Horoscop pentru marți, 26 martie 2024. Ce nativi au parte de sprijin profesional?

26 Mar 2024 648

Horoscop pentru săptămâna 25 - 31 martie 2024. Șanse de a remodela personalitatea pentru una din zodii

25 Mar 2024 861

Horoscop pentru luni, 25 martie 2024. Pentru unii nativi este o zi importantă pentru relații sentimentale

25 Mar 2024 765

Horoscop pentru duminică, 24 martie 2024. Ce zodie se confruntă cu decizii dificile?

24 Mar 2024 708

Horoscop pentru sâmbătă, 23 martie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

23 Mar 2024 644

Horoscop pentru vineri, 22 martie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

22 Mar 2024 691

Horoscop pentru joi, 21 martie 2024. Se conturează invitații la evenimente sociale

21 Mar 2024 664

Horoscop pentru miercuri, 20 martie 2024. Sănătatea este vulnerabilă pentru una dintre zodii

20 Mar 2024 698

Horoscop pentru marți, 19 martie 2024. O zi minunată pentru a stabili călătorii profesionale pentru unii nativi

19 Mar 2024 603

Horoscop pentru săptămâna 18 - 24 martie 2024. Chestiunile financiare, subiectul principal al debutului săptămânii

18 Mar 2024 566

Horoscop pentru luni, 18 martie 2024. Ce te așteaptă în dragoste, carieră și sănătate?

18 Mar 2024 792

Horoscop pentru duminică, 17 martie 2024. Unii nativi, provocați de prieteni la activități recreative în aer liber

17 Mar 2024 546