Horoscop pentru săptămâna 02 - 08 ianuarie 2023. Previziuni astrale pentru primele zile din 2023

HoroscopBerbec

Se pare că primele zile ale perioadei analizate te vor prinde mai mult pe drumuri. Întâlnirle şi dialogurile cu neamurile şi cu prietenii apropiaţi vor fi frecvente. De unele persoane, faţă de care ai fost apropiat până acum, ar trebui să te îndepărtezi sau măcar să nu îţi mai divulgi planurile de viitor. Zilele de 5 şi de 6 Ianuarie sunt potrivite pentru curăţenii generale, reparaţii curente sau pentru amenajări interioare. Relaţiile cu membrii familiei vor fi controversate, dar totul se va termina cu bine. Comunicarea cu ceilalți se îmbunătățește chiar dacă pe alocuri se vor evidenția neplăceri, măcar vei ști clar despre ce este vorba. Este o perioadă foarte activă din perspectiva dialogurilor profesionale și negocierilor pe teme profesionale. Susține-ți punctele de vedere cu explicații pertinente și ferește-te de frivolități.

Taur

În primele zile ale perioadei analizate ai chef de toate. Stările tale de spirit fluctuează mult, de aceea fii prudent, evită implicarea în activităţi care cer mult efort şi odihneşte-te mai des. Pe 3 şi pe 4 Ianuarie vor apărea gânduri îngrijorătoare legate de banii obţinuţi de la un loc de muncă. Gustul dulce-amar predomină în acest segment de viaţă, de aceea fii foarte precaut în privinţa cheltuielilor. La serviciu se anunță activitate intensă şi relaţii colegiale controversate. A doua parte a săptămânii este caracterizată de întâlnirile cu neamurile şi cu prietenii apropiaţi. Se pot isca uşor neînţelegeri pe care le vei putea depăşi cu puţin efort, dar mai ales cu umor. Sunt zile bune de a-ţi alcătui planuri personale și profesionale noi.

Gemeni

Începutul săptămânii te găseşte preocupat mai mult de propria-ţi persoană. Bine ar fi să-ţi alcătuieşti planuri noi de viaţă şi să abordezi relaţiile într-un mod mai realist. Zilele de 5 şi de 6 Ianuarie aduc aspecte legate de bani. Poţi primi cadouri, recompense sau tu la rândul tău va trebui să oferi ceva cuiva drag. La finalul intervalului analizat se întrezăresc întâlniri agreabile cu persoanele din anturajul apropiat. O veste legată de cineva drag te poate pune pe gânduri, însă nu este cazul să te îngrijorezi. Segmental domestic este foarte active. Este o perioadă favorabilă dialogurilor pe teme personale care pot fi rezolvate cu ajutorul membrilor familiei. Cheltuieli și planuri de investiții în casă sau în bunuri patrimoniale importante.

Rac

Eşti retras la începutul săptămânii. Oboseala acumulată îşi va spune cuvântul, de aceea rezervă momente de odihnă și de îngrijiri de specialitate. Nu se recomandă consultaţii, analize medicale şi intervenţii chirurgicale, decât în cazuri speciale. Sunt zile bune și pentru o analiză detaliată a ceea ce s-a petrecut în anul anterior, dar şi pentru trasarea unor noi planuri de viitor. Pe de altă parte, poţi descoperi intrigi ţesute în taină de prieteni sau colegi de serviciu. Mantia divină te protejează discret, dar sigur, însă de tine depinde cum îţi gestionezi gândurile, vorbele şi faptele. În zilele de 6 şi 7 Ianuarie te vei simţi mai bine, revenind în mijlocul celorlalţi cu forță și entuziasm. Îţi sunt favorizate dietele, tratamentele cosmetice, exerciţiile fizice uşoare, dar şi dialogurile cu specialişti în dezvoltare personală.

Leu

Primele zile ale săptămânii te găsesc alături de prieteni. De reţinut sfaturile, îndemnurile sau informaţiile primite, deoarece le vei folosi la momentul potrivit. Însă, din când în când este bine să faci o triere a oamenilor din jurul tău şi nu în ultimul rând, să taci mai mult. Există varianta să te desparţi definitiv de vechii prieteni sau să renunţi la un protector care te-a dezamăgit. Fii încrezător că vor veni alături de tine alte personaje mult mai interesante şi potrivite ţie în această etapă de viaţă. În zilele de 6 şi de 7 Ianuarie, bine ar fi să te ocupi pe îndelete de sufletul tău. Sunt momente potrivite plimbărilor în aer liber, meditaţiilor în locuri sfinte şi odihnei. Sănătatea este foarte vulnerabilă. Evită tratamentele alopate şi orienteză-te către remediile bunicii. La finalul săptămânii te vi simți mai bine.


Fecioara

Domeniul profesional şi relaţiile cu şefii sunt temele principale din primele zile ale săptămânii. Cu toate că este încă vacanţă, s-ar putea să fii nevoit să rezolvi unele probleme de serviciu sau măcar să dai explicaţii legate de modul în care ţi-ai îndeplinit sarcinile şi ce planuri profesionale ai pe viitor. Se pot ivi neplăceri în acest segment de viaţă şi activitate. Pe de altă parte, ceea ce se petrece în zona profesională depinde numai de tine, de felul în care gândești și reacționezi la provocările venite dinspre locul de muncă. Pe 5 şi pe 6 Ianurie pot fi frecvente dialogurile cu prietenii. Este posibil să primești oferte de implicare în proiecte socio-profesionale de anvergură. Deocamdată, analizează ceea ce se ivește în plan profesional și decide în săptămânile următoare.

Balanta

Săptămâna începe cu zile bune pentru elevare sufletească, pentru dialoguri cu persoane erudite, pentru a-ți îmbogăți bagajul de cunoștințe cu informații noi și de bună calitate. De asemenea, vor intra în sfera ta de interes și relațiile cu străinătatea sau demersurile legate de o călătorie în afara graniţelor ţării. Recomandabil este să pleci doar dacă este nevoie şi să verifici toate detaliile. Se poate pune în discuţie planificarea unor examene, probe, interviuri profesionale sau parcurgerea unor cursuri de perfecţionare. Pe 5 şi pe 6 Ianuarie eşti în vizorul lumii, fie printr-un dialog aprins cu un şef, fie printr-un eveniment social la care va trebui să participi. În orice caz, imaginea ta în ochii celorlalţi poate avea de suferit, dar cu prudenţă şi discernământ te vei descurca excelent.

Scorpion

Ești tentat să privești la ceilalți la începutul săptămânii. Apreciezi frumosul și moralitatea din ceilalți, putând integra în structura ta interioară ceea ce ți se potrivește pentru a-ți îmbunătăți personalitatea sau pentru a evolua pe diverse planuri personale sau profesionale. Fluctuațiile aferente segmentului financiar te ajută să revii în realitatea cotidiană. Se pare că este nevoie să-ţi achiţi cât mai repede taxele, facturile sau să te ocupi de documente financiare ce vizează bani şi bunuri în comun cu ceilalţi. S-ar putea să fii tentat de investiţii şi afaceri, dar nu este o perioadă bună. Pe 5 şi pe 6 Ianuarie se întrezăresc veşti legate de străinătate. Pe de altă parte, îţi sunt susţinute demersurile pentru o călătorie îndepărtată în scopuri turistice sau la studii.

Sagetator

Săptămâna debutează cu aspecte legate de relaţiile parteneriale. Este posibil să hotărăști să renunţi la vechii colaboratori sau la proiectele neprofitabile. Relaţia cu partenerul de viaţă este conflictuală, fapt pentru care ar fi bine să fii prudent. Se poate rupe foarte uşor şi definitiv orice tip de relaţie. Zilele de 5 şi 6 Ianuarie sunt bune pentru a-ţi plăti facturile, ratele la bancă sau pentru a-ţi verifica atent situaţia bugetului de venituri şi cheltuieli. Pe la mijlocul săptămânii primești influxuri astrale deosebite în gândire şi comunicare. Se vor înteţi dialogurile cu persoanele aflate în străinătate. Pe de altă parte, procesul învăţării şi asimilării cunoştinţelor este bine susţinut, aşa încât ai putea parcurge uşor cursuri de formare profesională. Călătoriile vor fi o altă temă principală a următoarelor trei săptămâni.

Capricorn

Relaţiile sentimentale şi cele cu copiii sunt active la începutul săptămânii. Există tendinţa de a te desprinde de trecut şi de a aborda cu totul altfel relaţiile cu cei dragi. Zilele de 3 şi 4 Ianuarie te predispun la treburi de rutină, atât la serviciu, cât şi acasă. Relaţiile colegiale sunt tensionate, recomandabil fiind să te bazezi doar pe forţele tale. Provocarea momentului constă în a munci doar de dragul muncii. Sănătatea este vulnerabilă și ar fi bine să ții cont de semnalele organismului. Pe 5 şi pe 6 Ianuarie apar controverse în relaţiile parteneriale. Partenerii, de viaţă sau de afaceri, îţi pot reproşa aspecte legate de faptul că eşti prea implicat în activităţile de la serviciu în detrimentul celor de acasă. În ultimele zile ale săptămânii se conturează cheltuieli mari.

Varsator

Cheful de distracţii şi aventuri este la cote înalte pentru tine. Persoana iubită sau copiii nu prea sunt de acord cu stările tale, de aceea fii prudent şi încearcă să îţi temperezi efervescenţa. Pe 5 şi pe 6 Ianuarie se anunţă multe treburi la serviciu. Ocupă-te pe îndelete doar de îndatoririle tale, fără a te baza pe colegi sau şefi. S-ar putea să primeşti reproşuri legate de modul în care îţi îndeplineşti sarcinile de lucru, însă vei reuşi să depăşeşti momentele delicate. Sănătatea este foarte vulnerabilă. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale în intervalul 5 – 7 Ianuarie, în limita posibilităților! Dozează-ţi eforturile şi odihneşte-te mai mult. Relațiile parteneriale se activează la finalul săptămânii prin dialoguri și acțiuni comune cu partenerul de viață sau colaboratorii.

Pesti

Primele zile ale săptămânii sunt potrivite pentru a le petrece acasă în compania celor dragi. Sunt posibile situații tensionate și în relațiile cu membrii familiei și în ceea ce privește treburile gospodărești.  zilele de 6 şi 7 Ianuarie te vei simţi mai bine, remarcându-se cheful de aventuri şi distracţii. Sunt posibile mici neînţelegeri cu persoana iubită, dar vei depăşi situaţia fără probleme. Sunt momente bune și pentru dialog interior și reorganizarea planurilor de viață și activitate. Folosește-ți creativitatea în aboradrea unui hobby și antrenează-i și pe cei dragi în acțiuni creative sau recreative. Sănătatea este vulnerabilă în a doua parte a săptămânii și ar trebui să iei măsurile necesare pentru îmbunătățirea ei. Relațiile colegiale și activitatea profesională vor intra în etapă nouă, mult mai agreabilă.

Articol preluat de pe astrocafe.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 452

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 707

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 600

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 625

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 aprilie 2024. Situații interesante cu persoanele apropiate

15 Apr 2024 643

Horoscop pentru luni, 15 aprilie 202 Banii și beneficiile lor vor da bătăi de cap uneia dintre zodii

15 Apr 2024 581

Horoscop pentru duminica, 14 aprilie 2024. Sunt zile bune pentru odihnă pentru una dintre zodii

14 Apr 2024 518

Horoscop pentru sâmbătă, 13 aprilie 2024. Foarte interesante sunt relatiile parteneriale pentru unii dintre nativii zodiacului

13 Apr 2024 646

Horoscop pentru vineri, 12 aprilie 2024. Sunt posibile cheltuieli neprevăzute pentru una dintre zodii

12 Apr 2024 617

Horoscop pentru joi, 11 aprilie 2024. Relatiile parteneriale vor lua o alta turnură pentru una din zodii

11 Apr 2024 961

Horoscop pentru miercuri, 10 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

10 Apr 2024 596

Horoscop pentru marți, 09 aprilie 2024. Unul dintre nativi este hotărât să-și schimbe filozofia de viață

09 Apr 2024 619

Horoscop pentru săptămâna 08 - 14 aprilie 2024. Se anunță o perioadă de schimbări profunde pentru una dintre zodii

08 Apr 2024 629

Horoscop pentru luni, 08 aprilie 2024. Ce zodie trebuie să dea dovadă de prudență la cheltuieli

08 Apr 2024 609

Horoscop pentru duminică, 7 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

07 Apr 2024 661