Horoscop pentru săptămâna 09 -15 ianuarie 2023. La capitolul financiar apar noutăți


Horoscop săptămânal
Berbec

Energia acestei săptămâni deschide un nou capitol amoros. Se revigorează o relație sentimentală veche sau este posibil să te implici în alta nouă. Și copiii devin un subiect important pentru multă vreme de acum încolo. Distracții și aventuri, dar și implicare în activități de tipul hobby. Prietenii îţi sunt alături cu sfaturi utile şi soluţii de viaţă originale. Creativitatea este la cote înalte şi poţi realiza adevărate opere de artă. Pe 11 şi pe 12 Ianuarie se pare că vei avea multă treabă la serviciu. Colegii au alte priorităţi, aşa încât va trebui să te descurci singur. Se recomandă prudenţă la eforturi, deoarece sănătatea este precară. De evitat în această săptămână tratamentele alopate şi analizele medicale.

Taur

Evenimentele principale ale săptămânii sunt legate de casă, familie neamuri. Se deschide o nouă etapă familă și domestică pe termen lung. Sunt posibile despărţiri de unele persoane care până nu demult îţi erau apropiate şi confidente, însă te poţi alătura altor personaje mult mai folositoare vieţii tale actuale. Sunt momente excelente pentru curăţenii generale, reparaţii de anvergură. Posibil să te orientezi mai mult spre activitatea de la serviciu, iar membrii familiei să-ți reproșeze asta. De aici pot rezulta discuţii aprinse cu cei dragi. Ocupă-te echitabil atât în familie, cât și de activitățile profesionale. Relațiile sentimentale sunt dinamice. Ține cont de ceea ce se petrece în acest segment relațional.

Gemeni 

Săptămâna te predispune la schimbări mari, favorabile și efecte pe termen lung în relațiile cu anturajul apropiat. Sunt probabile de asemenea, demersuri legate de călătorii sau de studii. Întâlnirile și dialogurile cu prietenii sau cu neamurile îți vor oferi informații prețioase legate de soluționarea situațiilor în care ești implicat. Gândirea şi comunicarea sunt afectate, de aceea exersează lecţia tăcerii sau vorbeşte puţin, dar concis. Relațiile familiale sunt active prin dialoguri și acțiuni comune. În a doua parte a săptămânii sunt momente favorabile treburilor domestice. În weekend este rost de distracții și aventuri alături de persoana iubită și de copii.   

Rac 

La capitolul financiar apar noutăți, mai ales la secțiunea venituri obținute din munca proprie. Este posibil să se schimbe salarizarea la locul de muncă, să obții un alt loc de muncă care să-ți aducă bani mai mulți sau cineva drag îți va oferi cadouri nesperate și foarte utile. De fapt, provocarea momentului constă în a-ţi muta atenţia de la aspectele materiale ale vieţii şi a te orienta mai mult către cele spirituale. Divinitatea are în permanenţă grijă să ai toate cele necesare atât trupului, cât şi sufletului. Emotivitatea este la cote înalte, de aceea dozează-ţi eforturile şi ocupă-te doar de activităţi de rutină. Foarte importante sunt în aceste zile și relațiile cu persoanele din anturajul apropiat și treburile domestice.

Leu 


Ești vedeta săptămânii, datorită energiei astrale deosebite pe care o primești încă din primele zile. Sunt momente excelente de a-ţi schimba personalitatea şi modul de relaţionare cu tot ce este în jurul tău. Bine ar fi să fii prudent la proiectele şi colaborările în care eşti implicat, deoarece, pe de o parte, vin lucruri bune, însă pe de alta, există şi multe neînţelegeri. Pe 11 şi pe 12 Ianuarie se anunţă cadouri și recompense deosebite. Sunt momente favorabile pentru a afla noutăți financiare dinspre locul de muncă. Pot avea loc negocieri salariale, care să-ți oferă în final, fie noi surse de venituri, fie un salariu mai bun. Și munca va fi pe măsură, însă merită efortul. La sfârșitul săptămânii se anunţă călătorii și dialoguri cu prietenii.

Fecioara 

Debutul săptămânii îţi aduce schimbări profunde în gândire. Stările tale de spirit vor fluctua destul de mult, de aceea fii cât mai retras şi discret. Nivelul energetic îţi este la cote joase, aşa încât dozează-ţi eforturile şi ocupă-te doar de treburi uşoare. Te vei simți mai bine în a doua parte a săptămânii, însă nu forța nota. Sunt zile profund transformatoare pentru tine, astfel că îți poate fi dificil să te racordezi corect și coerent la momentul acum și aici. Intervalul 12 – 14 Ianuarie se anunţă cu aspecte legate de banii câştigaţi din munca proprie. Sunt posibile cheltuieli neprevăzute pentru cineva drag. Totodată ai putea primi şi tu la rândul tău cadouri sau recompense binemeritate.

Balanta 

Relaţiile de prietenie sunt un capitol important al acestei săptămâni. Te poţi despărţi uşor de vechile cunoştinţe, însă se face loc în viaţa ta pentru alte personaje mai interesante utile. Se deschide un nou capitol socio-profesional, în care vei lega prietenii noi și te vei implica în proiecte profesionale de anvergură, alături de oameni deosebiți. Este bine să vorbești strictul necesar și să eviți a emite păreri despre subiecte puțin cunoscute. Zilele de 11 şi de 12 Ianuarie îţi aduc dorinţă de retragere din iureşul vieţii cotidiene. Sunt zile bune pentru o analiză atentă a oamenilor şi evenimentelor din jurul tău. Priveşte obiectiv ce se petrece în jurul tău. Sănătatea este vulnerabilă.

Scorpion 

Domeniul profesional este accentuat de astre în această săptămână. Relaţiile cu şefii se vor reconfigura, fiind posibil să obții sarcini de lucru noi și de mare anvergură. Apar și prietenii în preajmă. Poţi primi informaţii şi sfaturi utile, dar şi reproşuri vizavi de faptul că în ultimul timp nu mai eşti prezent în cercurile de apropiaţi. Sunt momente și discuții foarte improtante, pe care cu farmecul tău caracteristic le vei depăşi uşor. Intervalul 13 – 15 Ianuarie este delicat în privinţa sănătăţii. Nu se recomandă consultaţii, analize medicale şi intervenţii chirurgicale, decât în cazuri ce nu suportă amânare. Pe de altă parte, conflictele din sectorul muncii se pot amplifica. Evită provocările şi fii mai realist.

Sagetator

Locurile îndepărtate, culturile ţărilor străine şi persoanele aflate dincolo de graniţele ţării sunt temele propuse de astre la începutul săptămânii. Poţi pleca într-o călătorie sau primeşti răspunsuri mult aşteptate vizavi de demersurile făcute mai demult în acest sens. Cei implicaţi în diferite forme de şcolarizare le vor putea finaliza cu succes. Pe de altă parte, spiritualul va căpăta un loc aparte în sufletul tău de acum încolo, raportându-te altfel la Divinitate. În zilele de 11 şi 12 Ianuarie sunt posibile discuţii aprinse cu un şef sau cu autorităţile. Prudenţa, discernământul şi tonul moderat te vor ajuta să depăşeşti totul cu bine. Schimbul de replici va fi la cote înalte, diferenţele de opinie vor fi evidente şi de aici conflicte inevitabile. Recomandabil este să eviţi provocările momentului.

Capricorn 

Primele zile ale săptămânii sunt potrivite pentru achitarea datoriilor şi taxelor de orice fel. Sectorul financiar este foarte dinamic, mai ales secțiunea bani și bunuri comune cu alții. Este posibil să primeşti o sumă importană de bani de la cine te aştepţi mai puţin sau măcar un cadou substanţial. Pentru alţii se pot rezolva demersuri legate de moşteniri sau partaje specifice divorţului. Energia vitală este fluctuantă, recomandabil fiind să-ţi dozezi eforturile şi să eviţi implicarea în problemele celorlalţi. Pe 11 şi pe 12 Ianuarie vin veşti din străinătate sau legate de cursuri universitare. Sunt momente importante, aşa încât acord-le atenţia și eforturile cuvenite. Finalul săptămânii anunţă dialoguri aprinse cu un şef sau cu autoritățile. Sunt posibile reproșuri.

Varsator 

Relaţiile parteneriale vor cunoaşte turnuri deosebite, favorabile, cu efecte pe termen lung. Unele relaţii de pot încheia definitiv, însă se face loc pentru altele noi foarte speciale. Pe de altă parte, un proiect la care lucrezi mai demult împreună cu o echipă, se poate desfăşura mai uşor de acum încolo. Zilele de 11 şi 12 Ianuarie sunt bune pentru achitarea taxelor, impozitelor sau pentru verificarea documentelor financiare. Pe de altă parte, poţi lua legătura cu cineva din afara graniţelor ţării sau tu la rândul tău poți pleca într-o călătorie. Recomandabil este să fii foarte prudent vizavi de tot ce este legat de alte ţări, deoarece există un factor de risc major. Alţii se pot ocupa de studii şi cercetări importante.

Pesti 

În prima parte a săptămânii se anunţă multe şi mărunte de făcut la serviciu. Sunt momente bune pentru a finaliza unele activităţi ce trenează de mult şi de a-ţi orienta eforturile către altele noi şi profitabile. Se deschide o etapă profesională nouă, cu efecte favorabile pe termen lung. Relaţiile colegiale sunt dinamice, însă cu propriile forţe te vei descurca și mai bine, obținând succes garantat. Sănătatea este vulnerabilă. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, pe cât posibil. În zilele de 11 şi 12 Ianuarie, partenerul de viaţă sau colaboratorii te pot provoca la discuţii aprinse. Sunt momente importante, de care este bine să ții cont. Se trasează alte direcții parteneriale pe termen lung.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 606

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 578

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 614

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 aprilie 2024. Situații interesante cu persoanele apropiate

15 Apr 2024 628

Horoscop pentru luni, 15 aprilie 202 Banii și beneficiile lor vor da bătăi de cap uneia dintre zodii

15 Apr 2024 570

Horoscop pentru duminica, 14 aprilie 2024. Sunt zile bune pentru odihnă pentru una dintre zodii

14 Apr 2024 511

Horoscop pentru sâmbătă, 13 aprilie 2024. Foarte interesante sunt relatiile parteneriale pentru unii dintre nativii zodiacului

13 Apr 2024 641

Horoscop pentru vineri, 12 aprilie 2024. Sunt posibile cheltuieli neprevăzute pentru una dintre zodii

12 Apr 2024 612

Horoscop pentru joi, 11 aprilie 2024. Relatiile parteneriale vor lua o alta turnură pentru una din zodii

11 Apr 2024 954

Horoscop pentru miercuri, 10 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

10 Apr 2024 592

Horoscop pentru marți, 09 aprilie 2024. Unul dintre nativi este hotărât să-și schimbe filozofia de viață

09 Apr 2024 609

Horoscop pentru săptămâna 08 - 14 aprilie 2024. Se anunță o perioadă de schimbări profunde pentru una dintre zodii

08 Apr 2024 622

Horoscop pentru luni, 08 aprilie 2024. Ce zodie trebuie să dea dovadă de prudență la cheltuieli

08 Apr 2024 606

Horoscop pentru duminică, 7 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

07 Apr 2024 660

Horoscop pentru sâmbătă, 06 aprilie 2024. Există predispoziții spre activități de rutină alături de cei dragi pentru unii nativi ai zodiacului

06 Apr 2024 620