Horoscop pentru saptamana 10 - 16 iulie 2017


Horoscop saptamanal, AstroCafe.ro, ZIUA de Constanta

Berbec
Dinamica săptămânii te bulversează mult, pentru că multe din ideile și concepțiile tale privitoare la situațiile în care ești implicat și la oamenii din preajma ta, se vor schimba radical și definitiv. Un dialog cu un prieten sau cu o persoană importantă din segmentul profesional te va ajuta să privești obiectiv la tot ce te înconjoară și, de asemenea, vei găsi soluțiile viabile pentru a-ți îndeplini proiectele personale și profesionale. Rezervă momente de odihnă, detașează-te de tot și toate, dar îngriijește-ți serios sănătatea. Evită discuțiile și acțiunile obositoare! Totuși, gândește-te la planuri de călătorie, fie de agrement, fie pentru dezvoltare profesională.

Taur
Săptămâna debutează cu multă forfotă în plan socio-profesional. Discuții cu șefi, cu oficialități, prezentări profesionale de anvergură, dar și controverse sau situații dificil de gestionat la prima vedere. Este bine să-ți pregătești temeinic aparițiile și dialogurile cu ceilalți, întrucât unii îți vor pune bețe în roate. Neplăcerile apar de la banii și bunurile comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Este posibil ca tu să depui eforturi deosebite în câmpul muncii, dar plata să fie necorespunzătoare. Cineva din anturajul prietenilor sau un protector de la serviciu îți pot oferi informații și sfaturi utile. Reține ce ți se spune și operează acele schimbări de care ai nevoie.

Gemeni
Dorința de a călători, de a te pregăti de vacanță, de a acumula informații din varii domenii de viață și activitate este foarte accentuată în prima parte a săptămânii. Însă este posibil ca partenerul de viață sau prietenii alături de care dorești să te distrezi în vara asta să aibă cu totul alte planuri și să te anunțe destul de tranșant. Bine ar fi să-ți faci propriile planuri, ascultându-ți vocea interioară și ținând cont de impulsurile sufletești. La serviciu se animă atmosfera pe la mijlocul perioadei analizate, fiind nevoit să participi la discuții oficiale alături de șefi sau de reprezentanți oficiali ai unor instituții. Prudență și discernământ!

Rac
Este nevoie să te ocupi de bani și bunuri comune cu alții. Achitarea facturilor, datoriilor, verificarea documentelor financiare și dialoguri pe teme contabile. De evitat investițiile și cheltuielile nefondate! Este posibil să primești bani sau favoruri dinspre segmentul profesional, datorită eforturilor depuse în ultima vreme. Însă cumva nemulțumiri tot există, pentru că este o mare diferență între propriile tale aprecieri și cele ale altora vizavi de tine. De evitat discuțiile contradictorii și escaladarea conflictelor! Toate se vor rezolva favorabil la momentul potrivit. Multă forfotă socio-profesională!

Leu
Discuții parteneriale și acțiuni comune cu partenerul de viață și cu cei de afaceri în primele zile ale săptămânii. Creativitatea este accentuată, dar cumva ceilalți te blochează în a-ți expune în totalitate ideile. Vorbește puțin, ascultă cu atenție ce ți se spune și nu-ți divulga toate intențiile. Unii te pot înțelege greșit. Pe la mijlocul săptămânii vor interveni aspecte financiare, de genul achitarea unor datorii sau a facturilor. Se recomandă prudență în tot ce ține de bani și bunuri comune cu alții, întrucât există premisele fraudării și minciunii bine mascate de intenții bune. Relații cu străinătatea și planuri de călătorie.  

Fecioara
Săptămâna debutează cu multă muncă la serviciu. Sarcini de lucru repetitive, controverse colegiale, urgențe de rezolvat în timp record. Detașează-te, îndeplinșete-ți corect și la timp sarcinile de lucru și evită escaladarea conflictelor. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului circulator, deci fii prudent și îngrijește-te corespunzător. Îți sunt favorizate dialogurile tăinuite cu persoane importante din plan profesional, dar și cu persoane care se ocupă de domenii neconvenționale. Informațiile obținute în perioada analizată sunt foarte importante pe termen lung. A doua parte a săptămânii evidențiază neplăceri parteneriale. Există posibilitatea divorțului.

Balanta
Relația cu persoana iubită și cea cu copiii sunt răscolite în primele zile ale săptămânii. Sunt posibile discuții aprinse și aflarea unor informații deosebite vizavi de cei dragi. Totuși nu lua de bun chiar tot ce auzi. De mare folos îți sunt activitățile recreative alături de persoane dragi și de încredere. La serviciu este forfotă și sarcini de lucru urgente. Bine ar fi să lucrezi singur ceea ce intră în sfera de obligativitate profesională, deoarece există animozități serioase din partea colegilor. Dozează-ți eforturile pentru că sănătatea este vulnerabilă. De evitat în această săptămână terapiile invazive și cele care forțează cumva organismul! Odihnă și răbdare!

Scorpion
Relațiile cu membrii familiei sunt accentuate în perioada analizată, recomandabil fiind să discuți pe îndelete cu toți cei de acasă care te solicită. Sunt posibile discuții aprinse, aflarea unor secrete ale membrilor familiei, dar și acțiuni controversate. Răbdare, prudență, detașare! Alocă timp pentru a te gândi pe îndelete la situația din familie. Sunt favorizate treburile gospodărești și reamenajările locative. Relațiile sentimentale sunt răscolite, astfel că puțin probabil să ajungi la un consens cu persoana iubită sau cu copiii. Controverse privitoare la idei și planuri personale. Sănătatea este vulnerabilă, deci ia în serios semnalele organismului.

Sagetator
Discuții și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat în primele zile ale săptămânii. Aflarea unor informații despre unii te vor pune serios pe gânduri. Chiar și temele sociale vehiculate în preajma ta îți vor atrage atenția în mod deosebit. Selectează totul și concentrează-te pe partea pozitivă a lucrurilor. Ar fi bine să renunți la persoanele care te solicită prea mult. Membrii familiei au nevoie de sprijinul tău emoțional, moral sau material. Acordă-l cu măsură numai după ce ai analizat bine situația. Sunt posibile neplăceri locative de la și prin instalațiile de apă. Repară, renovează și debarasează-te de obiectele care îți prisosesc.

Capricorn
Aspectele financiare îți deschid săptămână în sensul că primești bani sau bonusuri dinspre locul de muncă. Totuși, efortul depus în câmpul muncii și plata aferentă este de departe mult mai mare față de recompensele primite. Se conturează și cheltuieli majore pe cele necesare traiului cotidian. Alcătuiește o listă de priorități și respect-o cu strictețe. Persoanele din anturajul apropiat te solicită mult pe la mijlocul săptămânii, fie prin discuții, fie prin atragerea în problemele lor. Fii discret, selectiv și evită implicarea în acțiuni inutile pentru tine. Călătorii pe distanțe scurte pentru a rezolva demersuri personale și profesionale.

Varsator
Ești în vervă încă de la începutul săptămânii, implicându-te în tot felul de discuții și acțiuni. Dozează-ți energia vitală, pentru că există riscul devitalizării prin implicarea în acțiuni care te consumă prea mult și fără rost. Sunt momente favorabile trasării unor planuri noi pe toate segmentele vieții cotidiene. Dialogurile cu prietenii te pot răscoli sufletește foarte mult, de aceea ar fi bine să nu pleci urechea la tot ce ți se spune sau să eviți persoanele pe care le simți cumva împotriva ta. Apar cheltuieli cotidiene pe la mijlocul săptămânii, dar în paralel primești și bani sau favoruri pentru a te descurca onorabil. De evitat investițiile nefondate!

Pesti
Fii cât mai retras în această săptămână și ocupă-te pe îndelete de planurile tale personale. Cu toate că vei fi solicitat mult de către colegii de serviciu sau de către cei dragi, cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să le eviți compania și implicarea în treburi obositoare sau care nu te privesc. Multe discuții tăinuite cu unii și cu alții, în urma cărora vei obține concluzii foarte importante pentru tine și bunul mers al proiectelor tale personale și profesionale. Prudență, răbdare, discernământ! Energia vitală revine în forță pe la mijlocul săptămânii, dar nu forța nota. Chestiuni financiare la serviciu, fie primirea salariului, fie apar informații despre bani.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru marți, 26 martie 2024. Ce nativi au parte de sprijin profesional?

26 Mar 2024 641

Horoscop pentru săptămâna 25 - 31 martie 2024. Șanse de a remodela personalitatea pentru una din zodii

25 Mar 2024 855

Horoscop pentru luni, 25 martie 2024. Pentru unii nativi este o zi importantă pentru relații sentimentale

25 Mar 2024 750

Horoscop pentru miercuri, 20 martie 2024. Sănătatea este vulnerabilă pentru una dintre zodii

20 Mar 2024 693

Horoscop pentru marți, 19 martie 2024. O zi minunată pentru a stabili călătorii profesionale pentru unii nativi

19 Mar 2024 603

Horoscop pentru duminică, 17 martie 2024. Unii nativi, provocați de prieteni la activități recreative în aer liber

17 Mar 2024 545

E timpul pentru un NOU ÎNCEPUT. Echinocțiul de Primăvară

16 Mar 2024 524

Horoscop pentru sâmbătă, 16 martie 2024. Ce zodie trebuie să fie atentă la alimentație și hidratare?

16 Mar 2024 888

Horoscop pentru joi, 14 martie 2024! Ziua este favorabilă dialogurilor pe teme spirituale pentru una dintre zodii

14 Mar 2024 635

Horoscop pentru miercuri, 13 martie 2024. Iubirea plutește în aer pentru unul dintre nativi

13 Mar 2024 698

Horoscop pentru săptămâna 11 - 17 martie 2024. Sănătatea este vulnerabilă pentru una dintre zodii

11 Mar 2024 736

Horoscop pentru luni, 11 martie 2024. Dorința de comunicare este mare pentru una dintre zodii

11 Mar 2024 585

Horoscop pentru duminică, 10 martie 2024. Odihna, compania celor dragi, prind bine pentru unii nativi

10 Mar 2024 614

Horoscop pentru vineri, 08 martie 2024. Se recomandă prudență si discernământ pentru unul dintre nativi

08 Mar 2024 628

Horoscop pentru joi, 07 martie 2024. Unul dintre nativi este animat de idealuri înalte

07 Mar 2024 706