Horoscop pentru săptămâna 15- 21 august 2022. Află cum vei sta cu dragostea, banii, cariera și sănătatea în noua săptămână

Horoscop săptămânal Berbec 

În primele zile ale săptămânii te simţi excelent. Debordezi de energie, iar dorinţa de a te ocupa mai mult de tine va fi evidentă. Recomandabil este să-ţi direcţionezi energia către lucrurile folositoare ţie în aceste momente, cum ar fi îmbunătăţirea personalităţii, a relaţiilor cu ceilalţi sau îngrijirea corporală. S-ar putea să ai senzaţia că un fel de prieten nevăzut începe să-ţi fie alături din umbră, şoptindu-ţi fiecare pas pe care ar trebui să îl faci. Sunt posibile vise, viziuni sau revelaţii ale unor evenimente importante din viaţa ta. Miercuri și Joi se conturează cheltuieli cotidiene. Poţi primi cadouri şi recompense, mărunte, dar care îţi vor bucura sufletul. Sau se poate pune problema unor mici favoruri de la locul de muncă. Pentru finalul săptămânii, astrele ţi-au pregătit întâlniri şi dialoguri agreabile cu persoanele apropiate.  

Taur 

Începutul săptămânii îţi aduce dorinţă de interiorizare. Sunt momente bune de a-ţi analiza viaţa şi de a-ţi croi noi direcţii de urmat. Este posibil să ai diverse revelaţii legate de segmental socio-profesional. Oamenii pe care te-ai bazat până acum pot dispărea din preajma ta. Urmează o perioadă minunată de a întâlni o persoană deosebită, de o înaltă ţinută morală, care ulterior să-ţi devină ghidul vieţii. Sănătatea fluctuează, indicat fiind să-ţi dozezi eforturile fizice şi să fii cât mai discret. La locul de muncă activităţile te solicită destul de mult, iar în sufletul tău domneşte nemulţumirea. De reţinut că susţinerea din partea unui protector, în segmentul socio-profesional va dispare şi va trebui singur să decizi cum te descurci în continuare. Îna doua parte a săptămânii îţi revii şi apari în mijlocul celorlalţi. Poţi primi cadouri sau recompense deosebite de la cei dragi.

Gemeni 

Prietenii şi protectorii îţi deschid săptămâna. Întâlniri, dialoguri, sfaturi, soluţii bune toate vin către tine de la oameni deosebiţi, care chiar vor să te ajute. Recomandabil este să-ţi notezi informaţiile primite şi să le foloseşti la nevoie. Este posibil să întâlneşti o persoană, care, mai târziu, te va ajuta să-ţi descoperi calea de evoluţie spirituală. S-ar putea să-ţi orientezi eforturile către dezvoltarea carierei profesionale, însă vei reuşi şi aceste lucruri numai după ce vei aborda viaţa printr-un alt sistem de valori morale. Ai nevoie de o reconfigurare totală a modului de abordare a relaţiilor sociale şi a experienţelor de viaţă. Sănătatea este vulnerabilă. Indicat este să te retragi din forfota cotidiană şi să stai de vorbă doar cu propria-ţi fiinţă. În ultimele zile ale săptămânii te vei simţi mult mai bine.

Rac 

În prima parte a săptămânii eşti nevoit să te ocupi de activități socio-profesionale. Este posibilă o discuţie aprinsă cu un şef, însă cu prudenţă şi discernământ vei reuşi să întorci lucrurile în favoarea ta. Tendinţa este de a-ţi neglija treburile de acasă şi de a te ocupa numai de domeniile vieţii sociale. Este adevărat că ai susţinere în acest sens, mai ales pe afirmarea socială, însă una din marile provocări ale acestei perioade, este găsirea echilibrului între casă, familie şi loc de muncă, carieră. Astrele îţi pregătesc experienţe minunate de lărgirea orizontului cunoaşterii, alături de oameni de elită. Recomandabil este să-ţi planifici activităţi culturale, cum ar fi vizionarea pieselor de teatru, a filmelor, lecturarea cărţilor cu teme spirituale sau participarea la cursuri şi seminarii pe teme spirituale. Imprtante sunt acum și relațiile cu prietenii, deoarece se conturează noutăți deosebite. Sfârşitul săptămânii petrece-l doar cu tine însuţi.  

Leu 

Debutul săptămânii îţi poate aduce aspecte legate de studii pe termen lung sau de călătorii în străinătate. Poţi face demersurile necesare înscrierii la un curs postunivesitar sau poţi susţine examene de finalizare a unui curs. Componenta educaţională este activată de astre, fiind o perioadă bună de a rezolva tot ce ţine de aceasta. Se întrezăresc întâlniri și dialoguri cu multă lume. Socializarea este bine susținută energetic în această săptămână, dar evită exagerările și selectează oamenii alături de care alegă să desfășori activități commune. Este posibilă o discuţie delicată cu autorităţile şi cu şefii, însă poţi depăşi momentul fără probleme. Pentru ultimele zle ale săptămânii, astrele ţi-au pregătit întâlniri şi dialoguri fructuoase cu prietenii. Sunt momente deosebite de scăpa de prietenii falși și de a te apropia de oameni de elită. Se recomandă prudență la cheltuieli. Unii pot profita de pe urma generozității tale. 

Fecioara 

Se vor remarca aspectele băneşti în primele zile ale săptămânii. Este vorba de achitarea taxelor, impozitelor, datoriilor sau, în funcţie de caz, poţi soluţiona chestiunile ce privesc moştenirile sau partajele. Dacă doreşti să iei un credit sau să renegociezi termenii unui proiect ce implică banii altora este o perioadă favorabilă dialogurilor în acest sens. Relațiile parteneriale se vor reconfigure, atât în plan personal, cât și plan profesional. Există varianta ruperii unor astfel de relaţii sau a unor colaborări, în cazul în care totul este bazat doar pe câştig material. Perioada 19 - 21 August este favorabilă activităţilor culturale. Rafinarea sufletească va fi subiectul tău favorit şi ar trebui să-i dai curs prin vizitarea galeriilor de artă, vizionarea unei piese de teatru sau lecturarea unei cărţi spirituale. În a doua parte a săptămânii, apar chestiuni privitoare la poziţia ta socială și la segmental profesional. Noutăți interesante!

Balanta 

Relaţiile parteneriale şi colaborările îţi deschid săptămâna. Sunt posibile dialoguri interesante, rolul lor fiind de a lămuri lucrurile. Recomandabil este să-ţi schimbi atitudinea vizavi de ceilalţi şi să ţii cont şi de părerea lor. În contextul unor probleme personale de sănătate poţi întâlni o persoană deosebită, ce va deveni, mai târziu un adevărat prieten. Miercuri și Joi sunt zile bune pentru achitarea taxelor, impozitelor, datoriilor sau pentru verificarea bugetului comun cu alţii. Călătoriile în străinătate sau studiile pe termen lung sunt alte posibile preocupări în a doua parte a săptămânii. În ultimele zile ale săptămânii, astrele ţi-au pregătit activităţi culturale. Invită-i pe cei dragi la o piesă de teatru, la un film sau la o reuniune pe teme spirituale. de asemenea sunt posibile și călătorii îndepărtate pentru studii, pentru muncă sau în scop turistic. La serviciu este multă forfotă.

Scorpion 

În prima parte a săptămânii se pare că ești foarte preocupat. Energia vitală este fluctuantă, aşa încât dozează-ţi eforturile. Bine este să găseşti un echilibru între îndatoririle sociale şi cele legate de viaţa ta privată. Este posibil să-ţi lărgeşti orizontul spiritual prin dezvoltarea unei munci de creaţie. În contextul acestei activităţi poţi întâlni o persoană specială, ce îţi va ghida paşii în viaţă cu multă înţelepciune şi mult farmec. Un hobby poate să devină o adevărată profesie. Pe de altă parte, relaţiile sentimentale şi cele cu copiii vor căpăta noi dimensiuni pentru tine. Partenerul de viaţă ţi-ar putea face reproşuri, însă dreptatea este de partea lui. Lămureşte lucrurile şi fii mai atent la nevoile celor din jurul tău. Spre sfârşitul săptămânii apar chestiuni financiare legate de banii şi bunurile altora, taxe, impozite, credite sau aspecte legate de moşteniri.

 

Sagetator 

La începutul săptămânii, tu dai tonul la veselie şi aventuri. Ai chef de petreceri, însă ceilalţi îți împărtăşesc elanul prea puțin. Sau s-ar putea să te implici în mai multe relaţii amoroase simultan, ceea ce nu este de dorit. Apar noutăți în zona familiei şi a locuinţei. Este posibil să descoperi că un membru al familiei are o pregătire aparte în domeniile spirituale şi să doreşti şi tu acest lucru. Se poate stabili o legătură gen discipol-profesor cu cineva din neamul din care provii. Pe de altă parte, poţi primi informaţii şi sfaturi deosebite legate de o casă, un teren sau bunuri patrimoniale. Pe 17 şi pe 18 August sănătatea este vulnerabilă. Fii mai rezervat şi temperează-ţi reacţiile de moment. În ultimele zile ale săptămânii, astrele îţi activează mult relaţiile parteneriale. Bine ar fi să-ţi faci o reevaluare a proiectelor şi colaborărilor în care eşti implicat. Poţi descoperi nereguli, dar se rezolvă cu bine.

Capricorn 

Activităţile gospodăreşti îţi vor ocupa primele zile ale săptămânii. Elanul cu care faci curăţenie, repari, redecorezi ambientul va fi apreciat de cei dragi. Însă, tendinţa de exagera în tot ce ţine de casă şi familie este destul de mare, aşa încât moderaţia trebuie avută în vedere. Este posibil ca un membru a familiei să aibă probleme de sănătate şi să fii nevoit să îi dai o mână de ajutor. Se conturează experienţe deosebite pe segmentul studiilor şi al relaţiilor cu anturajul apropiat. Este posibil să începi o activitate de instruire şi educare a oamenilor. Sunt zile bune și pentru a te ocupa de un hobby, cum ar fi pictura sau arta în toate formele ei. În ultimele zile ale intervalului analizat, oboseala va fi evidentă. Pe de altă parte, la locul de muncă ai multe de făcut, colegii nu te susţin, iar şefii nici atât. Ocupă-te de priorităţi şi ai grijă mai mult de sănătatea ta.

Varsator 

În primele zile ale săptămânii eşti mai mult pe drumuri. Se pare că vei avea de discutat lucruri importante cu persoanele apropiate. Bine este să ai răbdare şi mult discernământ, întrucât poţi afla informaţii neplăcute despre cineva drag şi nu toate acestea sunt adevărate. Planurile de călătorii în ţinuturi îndepărtate nu au succes în această perioadă. Începe o perioadă de revizuire a scării valorilor proprii. Însuşirea şi manifestarea laturii milostive te vor preocupa mult timp de acum încolo. Echilibrul dintre material şi imaterial va fi o altă provocare. Pe de altă parte este posibilă apariţia unei persoane influente în viaţa ta, alături de care să porneşti o afacere. Sau te poţi instrui în domeniul afacerilor, pentru a demara o afacere pe cont propriu. Sunt și momente bune de a te ocupa de treburile gospodăreşti. Poţi face cu succes o curăţenie generală, o reamenajare de decor sau reparaţii. Relaţiile sentimentale sunt deosebite.

Pesti 

Capitolul financiar te preocupă încă din primele zile ale săptămânii. S-ar putea să primeşti cadouri, recompense sau veşti legate de îmbunătăţirea veniturilor din munca proprie. Bine este să nu dai curs tentaţiei de a cheltui mai mult decât îţi poţi permite, până nu eşti sigur de banii disponibili. Administrarea corectă a bugetului de venituri şi cheltuieli este una din provocările acestei perioade. Pe 17 şi pe 18 August sunt posibile întâlniri sau dialoguri aprinse cu persoanele apropiate. Nu lua de bun chiar tot ce ţi se spune. Prietenii îţi sunt alături, iar sfaturile şi soluţiile oferite de aceştia îţi sunt de mare folos. La sfârşitul săptămânii pregăteşte-te de activităţi gospodăreşti. Sunt zile bune pentru curăţenii generale, planuri pentru zugrăveli sau achiziţionarea unui obiect decorativ. Un membru al familiei s-ar putea să aibă nevoie de sprijinul tău. Oferă-ți sprijinul în mod necondiționat!

 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru duminică, 25 septembrie 2022. Dialogurile cu prietenii sunt frecvente pentru una dintre zodii

25 Sep 2022 402

Horoscop pentru sâmbătă, 24 septembrie 2022. Se conturează invitații la evenimente sociale pentru una din zodii

24 Sep 2022 676

Horoscop pentru vineri, 23 septembrie 2022. O zi foarte importantă pentru una dintre zodii

23 Sep 2022 496

Horoscop pentru joi, 22 septembrie 2022. Zodia pentru care se întrezăresc cheltuieli neprogramate sau nedorite

22 Sep 2022 538

Horoscop pentru miercuri, 21 septembrie 2022. O zi importantă din punct de vedere profesional pentru una din zodii

21 Sep 2022 744

Horoscop pentru marți, 20 septembrie 2022. Cum influențează Luna în Rac fiecare zodie în parte

20 Sep 2022 550

Horoscop pentru săptămâna 19 - 25 septembrie 2022. Previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte

19 Sep 2022 644

Horoscop pentru luni, 19 septembrie 2022. Săptămâna debutează cu multă forfotă la serviciu pentru una dintre zodii

19 Sep 2022 598

Horoscop pentru duminică, 18 septembrie 2022. Află cine primește vești bune

18 Sep 2022 587

Horoscop pentru sâmbătă, 17 septembrie 2022. Gemenii au un farmec deosebit la sfârşitul acestei săptămâni

17 Sep 2022 616

Horoscop pentru vineri, 16 septembrie 2022. Nivel crescut de energie pentru una din zodii

16 Sep 2022 574

Horoscop pentru joi, 15 septembrie 2022. Vărsătorii se vor ocupa de casă și familie

15 Sep 2022 560

Horoscop pentru miercuri, 14 septembrie 2022. Zona financiară este supusă tensiunilor pentru una din zodii

14 Sep 2022 525

Horoscop pentru marți, 13 septembrie 2022. O zi cu multe întâlniri, conversații și idei pentru una dintre zodii

13 Sep 2022 730

Horoscop pentru săptămâna 12 - 18 septembrie 2022. Află cum vei sta cu dragostea, banii, cariera și sănătatea în noua săptămână

12 Sep 2022 600