AstroCafe.ro

Horoscop pentru saptamana 15 - 21 mai 2017


Horoscop saptamanal, AstroCafe.ro, ZIUA de Constanta

Berbec
Săptămâna debutează în forță, pentru că vei fi foarte solicitat la serviciu. Dialoguri cu șefii, cu oameni importanți din diverse domenii de activitate, prezentări profesionale oficiale, un amalgam de activități și situații inedite care te pun în rol principal pe scena vieții publice. Prudență în vorbe și gesturi, deoarece unii îți pot observa și semnala orice abatere de la norme. De mare folos îți sunt prietenii și protectorii din sfera profesională. Ascultă sfaturile celorlalți și acceptă divergențele de opinie fără resentimente. A doua parte a săptămânii evidențiază oboseală și chiar unele afecțiuni circulatorii. Posibil să ai nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, dar nu forța nota. Odihna și dieta te ajută mult.

Taur
Călătorii, studii, dialoguri pe teme culturale, iată câteva dintre temele principale ale acestei săptămâni. Se conturează activități de anvergură în sfera profesională, întâlniri și dezbateri oficiale cu persoane publice importante, oferte de colaborare inedite. Toate bune și frumoase, doar că plata aferentă eforturilor depuse lasă de dorit sau lipsește cu desăvârșire. Provocarea situațiilor în care ești implicat constă în a te detașa de materialismul cotidian și a privi spre partea spirituală, filozofică a vieții. Multe din cele discutate și petrecute în această săptămână vor avea un ecou in sufletul tău multă vreme de acum încolo. Cineva din anturajul prietenilor va înțelege foarte bine situația în care te afli și te va sfătui de bine.

Gemeni
Săptămâna debutează cu aspecte financiare de genul achitarea datoriilor sau relaționarea cu instituții financiare. Este posibil să descoperi plăți pe care trebuia să le faci cândva și din varii motive ai uitat de ele. Rezolvă orice restanță financiară și evită să te implici în datorii noi. Planurile de investiții pe termen lung mai trebuie să aștepte. Foarte interesant cum în anumite momente ale zilelor vei avea revelații asupra rolului unor oameni care, aparent, îți pun bețe în roatele vieții tale. Privește atent în jurul tău, deschide-ți mintea spre noi filozofii de viață și lasă-te purtat de valul evenimentelor. Cu siguranță ecoul celor petrecute în această săptămână te va urmări multă vreme. În segmentul profesional este multă agitație.

Rac
Relaționezi cu multă lume în aceste zilele acestei săptămâni, mai ales cu oameni din sfera profesională. Dialogurile oficiale vor fi frecvente și vei fi nevoit să prezinți diverse teme, să formulezi opinii și tu la rândul tău să-i asculți pe alții. Contradicțiile vor fi frecvente, punctate pe alocuri cu note ciudate. Detașează-te, evită implicarea emoțională în problemele altora și concentrează-te strict pe îndatoririle tale. Vor interveni chestiuni bănești de genul achitarea unor facturi sau dialoguri pe teme financiare în cadrul unei colaborări. A doua parte a săptămânii îți aduce o mare dorință de elevare sufletească și chef de studii și călătorii. Activități culturale și discuții interesante cu oameni erudiți.

Leu
Întreaga săptămână aduce multă forfotă în sfera profesională, mai ales în relațiile colegiale. Revin în atenție sarcini de lucru care sunt nefinalizate sau la care mai trebuie adăugat ceva urgent. Selectează prioritățile, dozează-ți eforturile, apelează la colegii de încredere să te ajute la nevoie, deoarece organismul tău este obosit. Se pot accentua afecțiuni ale sistemului osos și ale stomacului, de aceea fii prudent și îngrijește-te corespunzător. Pot intra în discuție consultațiile și analizele medicale, dar evită-le pe cât posibil în această săptămână. Miercuri și joi vor interveni discuții și activități comune cu partenerul de viață și cu cei de afaceri sau colaboratorii. Ceva sau cineva din sfera afectivă îți deranjează raporturile parteneriale. Prudență și discernământ!

Fecioara
Relațiile sentimentale îți acaparează atenția și eforturile, find vorba despre chestiuni vechi. Este nevoie să-ți reformulezi opiniile privitoare la iubire, implicațiile ei și felul în care îți manifești sentimentele față de cei dragi. Frămânătările sufletești sunt accentuate, răscolitoare, însă rolul lor este acela de a scoate la suprafață și a dizolva tipare mentale și comportamenale care nu se mai potrivesc cu aici și acum. Rezervă momente de meditație interioară, plimbă-te în natură și stai de vorbă cu oameni dragi și de încredere. Socializarea și activitățile hobby te liniștesc și pe deasupra îți aduc și sfaturi utile. La serviciu este mult de lucru, fiind vorba despre îndatoririle de rutină. Sănătatea îți poate juca feste, bine fiind să te îngijești pe îndelete.

Balanta
Este nevoie să acorzi timp și resurse materiale familiei și spațiului de locuit. Membrii familiei îți pot solicita ajutorul în diverse chestiuni personale, pot avea loc dezbateri pe teme patrimoniale sau chiar poate intra în discuție relocarea familiei într-un alt oraș. Tendința de a-ți impune ideile și opiniile în fața celor dragi aduce tensiuni și oprobiul celorlalți. Alege-ți cuvintele cu grijă, ascultă ce ți se spune și la final decide împreună cu membrii familiei. Foarte animate sunt relațiile cu persoana iubită și copiii în zilele de miercuri și joi. Discuții, activități comune, planuri comune de viitor. Datorită unor rude, unor prieteni apropiați sau datorită unor vorbe pe care le-ai spus undeva, cândva, cei dragi îți pot reproșa diverse.  

Scorpion
În primele zile ale săptămânii se întrezăresc dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat, dar și călătorii pe distanțe scurte. S-ar putea să fii nevoit să rezolvi demersuri legate de acte, demersuri care fie au rămas nefinalizate, fie trebuie reluate în totalitate din diverse motive. Gândurile și comunicarea sunt viciate, de aceea fii purdent și selectiv în vorbe și gesturi. Unii te vor provoca de dragul provocării, iar tentația de a răspunde cu aceeași monedă este păguboasă pe termen lung. Membrii familiei vor avea nevoie de sprijinul tău. Te poți ocupa cu succes de treburile gospodărești. Discuții și întâlniri cu neamurile, vizite în locurile natale. Și totuși tema principală a săptămânii rămân relațiile amoroase.

Sagetator
Este rost să primești bani sau favoruri dinspre locul de muncă în această săptămână, dar și cineva drag îți poate oferi cadouri deosebite. Totuși interesul tău este legat de veniturile pe care le obții în urma eforturilor depuse la serviciu. Nemulțumirile financiare persistă, dar hiba este la felul în care privești tu partea materială a vieții. Deocamdată traversăm o perioadă în care te poți bizui cu succes pe ceea ce ai și pe simțurile tale extrasenzoriale care îți oferă suficientă informație sau hrană energetică pentru a-ți duce treburile la bun sfârșit. Întâlniri și dialoguri cu multă lume, călătorii pe distanțe scurte, preocupări legate de acte și documente personale. Familia și casa vor deveni prioritare spre finalul săptămânii.

Capricorn
Cumva începi o nouă etapă în această săptămână. Ai energia necesară de a opera acele schimbări în viața ta, care să te plaseze pe alte coordonate, alături de alți oameni, în alte situații. Depinde numai de tine să gestionezi corect stările pe care le experimentezi acum. Selectează prioritățile, Privește atent la cei din preajma ta, remodelază-ți felul de a fi și apoi toate celelalte se vor remodela după noul tău tipar de gândire și acțiune. Miercuri și joi apar cheltuieli, dar este posibil să primești salariul, un bonus sau favoruri importante. Controlează tendința de a cheltui pe te miri ce! A doua parte a săptămânii evidențiază dialogurile și întâlnirile cu persoanele din anturajul apropiat. Foarte posibil să mergi într-o excursie.

Varsator
Ești concentrat mai mult pe tine și pe treburile tale personale în prima parte a săptămânii. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului osos și articular, dar și sistemul digestiv este vizat. Prudență, calm, răbdare, toleranță! Ai nevoie de odihnă prelungită, conștientă și de o dietă potrivită constituției tale. În a doua parte a săptămânii te vei simți mai bine, dar nu forța nota. Remodelează-ți personalitatea și felul în care te raportezi la evenimentele din preajma ta. Segmentul financiar se va remarca prin câștiguri suplimentare, discuții privind salarizarea și condițiile de muncă, dar poate apărea un nou job, chiar și într-un alt domeniu de activitate. Relații amoroase inedite!

Pesti
Evenimentele săptmânii îți aduc în preajmă prieteni și susținători în segmentul socio-profesional. Activitățile comune cu aceste persoane te vor solicita mult și bine, de aceea fii prudent. Unii vin spre tine foarte bine mascați cu intenții nobile, dar scopurile lor sunt de cu totul altă natură. Oboseala se va accentua spre mijlocul săptămânii, fiind nevoie să te odihnești și să te ocupi de treburi ușoare. Informațiile aflate pe căi mai puțin obișnuite, mai ales referitoare la locul de muncă te pot destabiliza emoțional. Totuși, gândindu-te atent la situația în care te afli, la relațiile colegiale și la cele cu șefii există tensiuni și cotroverse. Poate părea dificil să-ți menții statutul socio-profesional, dar cu puțin efort, totul este posibil.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 12 - 18 noiembrie 2018

12 Nov 2018 375

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 05 - 11 noiembrie 2018

05 Nov 2018 468

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 29 octombrie - 04 noiembrie 2018

30 Oct 2018 370

Astrocafe.ro Lună plină în Taur, 24 octombrie 2018. Suntem ceea ce preţuim

24 Oct 2018 439

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 22 - 28 octombrie 2018

22 Oct 2018 444

Astrocafe.ro Cum ţinem piept suferinţei

18 Oct 2018 278

Astrocafe.ro Discrepanţa dintre "cum suntem în realitate" şi "cum părem"

15 Oct 2018 412

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 15 - 21 octombrie 2018

15 Oct 2018 520

Astrocafe.ro Mesajul ingerilor pentru luna octombrie. "Reconfigurare traseu"

09 Oct 2018 369

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 08 - 14 octombrie 2018

08 Oct 2018 751

Astrocafe.ro Atmosfera astrală Octombrie 2018. Redefiniri sufletești

03 Oct 2018 437

astrocafe.ro Horoscop pentru săptămâna 1 - 7 octombrie 2018

01 Oct 2018 460

Astrocafe.ro Timpul fericirii

30 Sep 2018 685

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 24 - 30 septembrie 2018

24 Sep 2018 547

Astrocafe.ro Imiți sau creezi?

23 Sep 2018 418

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 17 - 23 septembrie 2018

17 Sep 2018 720

Astrocafe.ro Scopul existenţei noastre

10 Sep 2018 531

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 10 - 16 septembrie 2018

10 Sep 2018 593

astrocafe.ro Schimbarea direcţiei în viaţă

02 Sep 2018 567

AstroCafe.ro Atracţia - raportul natural

18 Aug 2018 643

Horoscop pentru saptamana 13 - 19 august 2018

13 Aug 2018 518

Astrocafe.ro Mesajul ingerilor pentru luna AUGUST. Noi perspective si creatii

05 Aug 2018 474

astrocafe.roAtmosfera astrală august 2018. Iubiți versus prieteni

03 Aug 2018 452

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 30 iulie - 05 august 2018

30 Jul 2018 607

astrocafe.ro A trăi creativ

26 Jul 2018 357

astrocafe.roCreat spre a te realiza

22 Jul 2018 354

Astrocafe.ro Cand nu mai stii sa faci bucurie pentru tine, fa pentru altul!

18 Jul 2018 393

Astrocafe.roHoroscop pentru saptamana 16 - 22 Iulie 2018

16 Jul 2018 689

Astrocafe.roEclipsa de Soare in Rac din 13 iulie si toata vara 2018.Purificare, eliminare, transformare

12 Jul 2018 708

Astrocafe.ro Experienţa si vibraţia personală

08 Jul 2018 498

Astrocafe.roOracolscop 25 iunie - 1 iulie 2018

27 Jun 2018 463

Astrocafe.roHoroscop pentru saptamana 25 iunie - 1 iulie 2018

27 Jun 2018 631

Astrocafe.ro Oracolscop 18 - 24 iunie 2018

18 Jun 2018 465

Astrocafe.ro Gândurile şi caracterul

15 Jun 2018 460

astrocafe.roRespiratia constienta

13 Jun 2018 435

astrocafe.ro Registrul sentimentelor

10 Jun 2018 463

Astrocafe.roRegistrul sentimentelor

06 Jun 2018 422

Astrocafe.ro Mesajul Ingerilor pentru luna iunie 2018

03 Jun 2018 587

astrocafe.ro Punctul forte al fiecarei zodii

27 May 2018 701

Astrocafe.ro Căutarea sensului

17 May 2018 420

astrocafe.ro Atmosfera astrală MAI 2018

30 Apr 2018 1105

Astrocafe.ro A fi sau a avea

20 Mar 2018 563

Astrocafe.ro Interviu cu NIKOLA TESLA, 1899. Totul este lumină

10 Mar 2018 1119

Astrocafe.ro Mentalitatea de învingător

06 Mar 2018 591

Horoscop pentru saptamana 05 - 11 martie 2018

05 Mar 2018 928

Astrocafe.ro Luna plina in Fecioara, 2 martie 2018. Pastreaza ce e functional!

03 Mar 2018 1012

Astrocafe.ro Absenţa ego-ului

27 Feb 2018 316

Horoscop pentru saptamana 26 februarie - 04 martie 2018

26 Feb 2018 400

Astrocafe.ro Relația cu relațiile

24 Feb 2018 640

Astrocafe.ro A deveni si a fi

23 Feb 2018 470