Horoscop pentru săptămâna 16 - 22 mai 2022. Se anunță răsturnări de situație în plan sentimental pentru una dintre zodii

HoroscopBerbec

Cheltuielile, dezbaterile pe teme profesionale, trasarea unor planuri de studii și cercetări reprezintă subiectele principale ale acestei săptămâni. Poți primi bani, bunuri, cadouri dintr-o colaborare sau din partea rudelor, partenerului de viață sau a colegilor de serviciu. Totuși fii prudent, pentru că unii au interese ascunse sub masca binevoitoare de a-ți oferi ție ceva. Astfel că peste o vreme, nu prea scurtă, unele persoane îți pot cere sprijin material, moral sau emoțional cu dobândă. Deschiderea unui nou capitol socio-profesional cu consecințe financiare majore, pe termen lung!

Taur

Dialogurile cu partenerul de viață și/ sau cu partenerii profesionali vor pune bazele unor acțiuni și câștiguri viitoare. Totuși se finalizează o etapă partenerială. Este bine să ții cont și de sugestiile celorlalți, dar să-ți susții și punctele tale de vedere. Este rost de a-ți îmbunătăți veniturile din colaborări sau din moșteniri, partaje personale și profesionale. Cheltuieli pe facturi, taxe restante dar și pe daune produse de cei apropiați. Prudență și măsură în toate! Finalul săptămânii îți deschide un nou capitol de relaționare cu străinătatea, dar și pentru elevarea conștiinței.

Gemeni

Săptămâna debutează cu multă forfotă la serviciu, însă va trebui să-ți rezervi timp și energie fizică și pentru treburile personale și cele domestice. Programează totul cu măsură și prudență, pentru că sănătatea îți poate crea neplăceri serioase. Câștigă în importanță segmentul financiar, în mod special veniturile pe care le poți obține dintr-o colaborare, moștenirile și cheltuielile comune cu alții. Pentru că se închide un capitol profesional, consecințele financiare vor avea efecte vizibile imediat și pe termen lung. Cele gândite și hotărâte în aceste zile, vor lua amploare.

Rac

Răsturnările de situație în plan sentimental vor atrage după sine altele în plan profesional. Probabil că în urma discuțiilor și evenimentelor în care ești implicat alături de persoanele dragi, te vei hotărî să pui capăt acelor relații sau situații care te solicită prea mult sau în care ai descoperit nereguli serioase. Ziua de luni poate fi foarte înșelătoare, deci evit-o pentru decizii sau discuții ample. Sănătatea este deficitară și pot intra în discuție analize, consultații și intervenții chirurgicale. Modificări parteneriale și cheltuieli comune cu alții.

Leu

Este nevoie să te ocupi de membrii familiei și de îndatoririle gospodărești. Sunt posibile discuții aprinse, însă depinde numai tine cum gestionezi lucrurile spre binele tuturor. Luni este o zi deosebită, cu o energie aparte, de aceea se pot produce avarii în spațiul locativ. Prudență, răbdare, toleranță! În plan sentimental apar răsturnări de situație. Ai nevoie de mai multă afecțiune și sprijin moral din partea celor dragi, dar acestea, deocamdată, întârzie să apară. Schimbări clare în segmentul muncii și al sănătății. Chestiunile parteneriale iau se evidențiază destul de zgomotos.


Fecioara

Ești înconjurat de multă lume la începutul săptămânii, însă unii te vor sâcâi destul de mult, mai ales Luni. Selectează-ți anturajul și nu da crezare chiar oricui sau oricărei informații care se vehiculează în preajma ta. În plan sentimental se întrezăresc noutăți. Asta înseamnă că fie se reconfigurează termenii și condițiile unei relații vechi, fie începe una nouă, dar ceva mai târziu, peste o vreme. Acum vei simți clar încotro bate vântul schimbării amoroase, dar încă nu este momentul acționezi. Weekend-ul favorizează relațiile familiale și treburile gospodărești.

Balanta

Îți cresc veniturile obținute din munca proprie, dar apar și cheltuieli în fața cărora le reziști cu greu. Evită pe cât posibil ziua de Luni, pentru cumpărături sau achitarea datoriilor! Energia astrală a acestei zile predispune la erori, pierderi, subiectivism în aprecieri și lipsa atenției la detaliile importante. Ești foarte căutat de persoanele din anturajul apropiat, fiind posibile multe întâlniri și dialoguri. Unii chiar au nevoie de sprijinul tău moral, dar acordă-l cu măsură. Nputăți familiale, domestice și sentimentale. Weekend-ul este favorabil hobby-urilor.

Scorpion

La începutul săptămânii ai multă energie și poți rezolva treburile restante, atât cele din plan personal, cât și cele din plan profesional. Nu forța nota, pentru că energia vitală fluctuează mult, mai ales Luni. La nivel personal se închide o etapă importantă, pe care o vei înțelege mai târziu. Apar câștiguri din munca desfășurată la un loc de muncă, dar totodată apare și ispita cheltuielilor. Poate fi vorba despre achitarea unor datorii vechi sau despre achiziționarea unor bunuri dorite de mult. Modificări în relațiile cu anturajul apropiat! Gândește-te bine pe cine mai păstrezi în preajma ta de acum încolo. Acasă în familie este rost de treburi, în weekend.

Sagetator

Stările tale de spirit oscilează mult pe tot parcursul săptămânii, astfel că este rost să fii înțeles greșit de alții. Controlează-ți reacțiile și menține un ritm constant în acțiuni. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să te odihnești, să mergi la controale de specialitate și să urmezi sfaturile specialiștilor. Apar noutăți financiare la locul de muncă. este rost d ea obține venituri bune sau de a primi cadouri și susținere materială importantă. Însă nu este momentul să te gândești la investiții sau la achiziționarea unor credite. Deocamdată, ocupă-te de datoriile vechi. Weekend-ul îți aduce în preajmă prietenii apropiați, plus călătorii scurte.

Capricorn

O discuție cu un prieten îți va oferi idei și lămuriri deosebite privitor la relațiile și evenimentele în care ești implicat. Ar fi bine ca unele amănunte despre tine și intențiile tale să nu le divulgi nimănui. Se finalizează o etapă de relaționare cu prietenii și cu persoanele din mediul profesional. Sănătatea este precară, astfel că ia în serios semnalele organismului. Pot intra în discuție analizele, consultațiile medicale și intervențiile chirurgicale. Provocarea perioadei analizate constă în deschiderea mentală și sufletească față de nou și progres. Rezistența la toate acestea provoacă multe distorsiuni în planurile existenței tale. La finalul săptămânii se întrezăresc noutăți financiare și cheltuieli.

Varsator

Relațiile și acțiunile socio-profesionale te solicită mult în această săptămână. Se recomandă prudență în dialogurile cu șefii sau cu reprezentanții instituțiilor oficiale, mai ales pe 16 Mai. Foarte ușor, pe neobservate, ți se poate deteriora imaginea publică și poziția în cadrul unui colectiv de muncă. Prietenii îți sunt alături cu sfaturi bune, astfel că îi poți asculta cu încredere, trecând peste faptul că unele aspecte abordate îți displac și acum le refuzi. Undeva, cândva îți vor fi de mare folos. Ai grijă de sănătate! Weekend-ul aduce revigorare și planuri personale noi. Este bine să-ți reorganizezi programul cotidian și felul în care abordezi evenimentele înconjurătoare.

Pesti

Simți nevoia de a-ți remodela conștiința și implicit filozofia de viață pe parcursul acestei săptămâni. Gândurile, discuțiile cu ceilalți și acțiunile întreprinse au legătură cu schimbările majore care intervin încet, dar sigur în segmentul socio-profesional. Sunt posibile discuții cu parteneri străini, demersuri pentru călătorii, studii, poți pleca pe neașteptate într-o călătorie-surpriză sau începi un curs planificat mai demult. Imaginea ta în ochii celorlalți este controversată și ar trebui să iei în seamă acest lucru. Noutăți în relațiile cu prietenii, unele interesante și de mare folos. Finalul săptămânii te predispune la interiorizare și odihnă. 

Articol preluat de pe Astrocafe.ro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru vineri, 29 martie 2024. Sunt multe provocări în plan amoros pentru una dintre zodii

29 Mar 2024 173

Horoscop pentru joi, 28 martie 2024. Află ce îţi rezervă astrele pentru astăzi!

28 Mar 2024 619

Horoscop pentru miercuri, 27 martie 2024. Iată ce îi așteaptă pe nativii din zodia Rac

27 Mar 2024 893

Horoscop pentru marți, 26 martie 2024. Ce nativi au parte de sprijin profesional?

26 Mar 2024 646

Horoscop pentru săptămâna 25 - 31 martie 2024. Șanse de a remodela personalitatea pentru una din zodii

25 Mar 2024 860

Horoscop pentru luni, 25 martie 2024. Pentru unii nativi este o zi importantă pentru relații sentimentale

25 Mar 2024 761

Horoscop pentru duminică, 24 martie 2024. Ce zodie se confruntă cu decizii dificile?

24 Mar 2024 705

Horoscop pentru sâmbătă, 23 martie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

23 Mar 2024 642

Horoscop pentru vineri, 22 martie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

22 Mar 2024 691

Horoscop pentru joi, 21 martie 2024. Se conturează invitații la evenimente sociale

21 Mar 2024 664

Horoscop pentru miercuri, 20 martie 2024. Sănătatea este vulnerabilă pentru una dintre zodii

20 Mar 2024 696

Horoscop pentru marți, 19 martie 2024. O zi minunată pentru a stabili călătorii profesionale pentru unii nativi

19 Mar 2024 603

Horoscop pentru săptămâna 18 - 24 martie 2024. Chestiunile financiare, subiectul principal al debutului săptămânii

18 Mar 2024 566

Horoscop pentru luni, 18 martie 2024. Ce te așteaptă în dragoste, carieră și sănătate?

18 Mar 2024 792

Horoscop pentru duminică, 17 martie 2024. Unii nativi, provocați de prieteni la activități recreative în aer liber

17 Mar 2024 545