Horoscop pentru săptămâna 19 - 25 septembrie 2022. Previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte

HoroscopBerbec

Prima parte a săptămânii este caracterizată de treburi gospodăreşti. Poţi face curăţenii generale, planuri de reamenajări interioare sau te poţi orienta şi către o locuinţă nouă. Dialogurile cu membrii familiei și cu neamurile sunt frecvente, unele purtate pe tonuri înalte, cu acuze mai mult sau mai puțn fondate. Relațiile cu persoana iubită și cele cu copiii sunt active în a doua parte a săptămânii. Este posibilă apariţia unei noi legături amoroase, din care poate rezulta un copil. Atenţie la modul de relaţionare cu cei din jur! Nu prea ai tu chef de distracţii şi aventuri, însă încearcă să nu strici şi cheful altora. Toate vin în beneficiul tău, până la urmă, chiar dacă acum nu pare. Spre sfârşitul săptămânii se întrezăresc multe treburi de făcut la locul de muncă. Sănătatea este vulnerabilă. Ocupă-te doar de activităţi uşoare şi odihneşte-te mai mult.

Taur

La începutul săptămânii eşti mai mult pe drumuri. Scopurile pot fi diverse: de la cele în interes de serviciu la cele de agrement. Pe de altă parte, este posibil să fii tentat să te implici în cursuri scurte legate de artă, psihologie, discipline economico-finaciare sau orice alt domeniu plăcut sufletului tău. Relaţiile cu neamurile şi cu prietenii apropiaţi sunt dinamice și controversate. A doua parte a săptămânii evidențiază segmentul domestic, fie prin treburi specifice, fie prin întâlniri și dialoguri cu membrii familiei și cu neamurile. Pot ieși la iveală secrete de familie, acțiuni și decizii ale membrilor familiei care, pe undeva, contravin nevoilor sau dorințelor tale. Discuţiile în cotradictoriu vor fi la ordinea zilei, însă succesul va fi  de partea ta. Delimitarea între viaţa ta şi a celorlalţi o poţi face acum mai uşor şi mai ales este de dorit.

Gemeni

Începutul săptămânii îţi aduce discuţii şi aspecte legate de bani. Sunt posibile cheltuieli majore, însă primești salariul sau un bonus. Poți descoperi nereguli în documentele financiare sau în cele care atestă că deții bunuri personale. Fii prudent și verifică totul cu atenție, eventual și cu ajutorul unui specialist în domeniu. Cum impulsivitatea este accentuată, iar gândirea prea critică ar fi bine să te controlezi și să lași deciziile majore pentru următoarele săptămâni. Relațiile cu anturajul apropiat se vor evidenția în partea a doua a săptămânii fie prin dialoguri deosebite, fie prin acțiuni comune. Evită să-ți divulgi planurile și să emiți păreri la adresa altora. Unii te pot înțelege greșit și de aici un șir lung de neplăceri. De asemenea, este posibil să decizi că atitudinea faţă de rude şi prieteni apropiaţi trebuie reconfigurată. Pentru ultimele zile ale săptămânii, indicate sunt treburile gospodăreşti, vizitele în locurile natale și acțiunile comune cu persoana iubită și copiii.

Rac

La începutul săptămânii debordezi de energie. Eşti hotărât să te ocupi de tot şi toate şi chiar vei reuşi. Însă, agresivitatea și graba sunt aceentuate. Este posibil să fii nevoit să reiei unele activități personale sau profesionale, mai ales pe secțiunea detalii. La nevoie roagă pe cineva apropiat să te ajute. Ești foarte vulnerabil, astfel că orice ajutor cât de mărunt poate face minuni în toată regula. Recomandate sunt regimurile alimentare, tratamentele de întreţinere corporală, dialogurile cu specialişti în dezvoltare personală sau participarea la cursuri şi seminarii dragi sufletului tău. În a doua parte a săptămânii se întrezăresc cheltuieli pe cele necesare traiului cotidian. Totodată este posibil să primești bani, cadouri sau recompense de la cine nu te aștepți. Pe de altă parte, îndemnul astrelor este legat şi de schimbarea sistemul valorilor morale. A găsi echilibrul între latura materială şi cea spirituală a vieţii este cea mai mare provocare a acestei săptămâni.

Leu

În primele zile ale săptămânii nu prea ești vizibil în peisaj. Sufletul tău are nevoie de odihnă şi de un nou plan de viaţă. Se pot evidenția afecțiuni mai vechi sau mai noi, de aceea fii prudent și îngrijește-te corespunzător. Pe de altă parte, este o perioadă bună pentru discuții tăinuite, cu oameni de încredere. Informațiile obținute pe căi neconvenționale pot fi frecvente și foarte utile.  În a doua parte a săptămânii, astrele îți vor oferi o energie şi un farmec aparte. Te vei simți mai bine, dar nu forța nota. Sunt momente bune pentru a-ţi trasa noi direcţii de urmat şi pentru a-ți revizui în totalitate modul de a relaţiona cu cei din jur. Poţi decide să urmezi anumite diete, un program de exerciţii de întreţinere corporală sau pur şi simplu să studiezi domenii de avangardă. Spre sfârşitul săptămânii apar cheltuieli cotidiene.


Fecioara

Interesantă și controversată săptămână la capitolul prieteni. Se pot ivi neînţelegeri datorită divergenţelor de opinii, însă le poţi depăşi cu puțin efort și bunăvoință. Pe de altă parte, astrele îţi vor trimite raze în zona mentalului profund. Astfel, sunt posibile insomnii, stări de nelinişte, vise premonitorii sau viziuni. Bine este să reţii ideile apărute în gândurile tale în această săptămână sau sfaturile celor din jur, întrucât ele alcătuiesc esenţa următoarelor evenimente din viaţa ta. Stările de sănătate vor fluctua mult. Nu se recomandă consultaţii, analize medicale sau intervenţii chirurgicale pe segmentele anatomice amintite, decât în cazuri ce nu suportă amânare. Ocupă-te doar de activităţile de rutină şi încearcă să te odihneşti mai mult. În ultimele zile ale săptămânii îţi vei reveni, apărând în mijlocul celorlalţi refăcut şi cu poftă de viaţă. Trasează-ți planuri noi și apropie-te de oameni erudiți.

Balanta

În prima parte a săptămânii, cariera şi poziţia socială sunt preocupările dominante. Este o perioadă de mari răscoliri, fiind posibile turnuri ale unor situații considerate până nu demult sigure și confortabile. Poţi obţine favoruri sau chiar îndatoriri noi la locul de muncă, ce îţi vor aduce faimă şi recunoaştere, însă ceva funcționează defectuos. Există persoane în jurul tău care nu te văd cu ochi buni, astfel că ai nevoie de eforturi serioase pentru a depăşeşi neplăcerile. Referitor la prieteni și la susținătorii din sfera socio-profesională este bine să-i selectezi şi să păstrezi alături de tine doar pe cei care îţi sunt recomandaţi de sufletul tău. Impulsivitatea şi graba te pot împinge la greşeli greu de remediat. Spre finalul săptămânii vei resimţi oboseala acumulată. Este posibilă activarea unor probleme de sănătate. Momentele de izolare şi dialog doar cu tine însuţi sunt cele mai potrivite pentru a te reface. 

Scorpion

O săptămână dinamică pentru relațiile cu străinătatea, pentru călătorii, dar și pentru activitățile intelectuale. Sunt posibile evenimente interesante, răscolitoare şi pe segmental muncii legat de străinătate, parteneri străini sau interviuri pentru un job. Şefii îţi vor recunoaşte meritele şi îți  vor răsplăti eforturile depuse în ultimul timp. Sigur că vor fi şi voci împotriva ta, însă vei avea suficientă forţă să depăşeşti totul cu bine. S-ar putea să ţi se ofere un nou post de conducere sau responsabilităţi deosebite. Recomandabil este să discerni cu atenţie ofertele. Există multe controverse în acest segment de viaţă, dar schimbarea este inevitabilă. Te poţi ocupa și de demersurile specifice propriei dezvoltări educaţionale. Vizionează piese de teatru, filme bune sau ascultă concerte de muzică. Chiar şi participarea la cursuri şi seminarii cu teme spirituale sunt binevenite. În utlimele zile ale săptămânii sunt momente potrivite pentru a te întâlni cu prietenii.

Sagetator

În primele zile ale săptămânii te poţi ocupa de chestiuni financiare. Este vorba despre taxe, facturi curente sau demersuri specifice banilor şi bunurilor comune cu alţii. Este multă forfotă în zona finanţelor, fiind o perioadă în care sunt posibile tot soiul de controverse. Se conturează elemente noi în zona relaţiilor cu străinătatea şi a studiilor superioare. Sunt momente favorabile de a începe o formă de şcolarizare pe termen lung sau într-o altă ţară. Pe de altă parte, dorinţa de a te ocupa în mod special de sufletul tău va fi evidentă. De bun augur sunt activităţile culturale sau dialogurile cu oameni interesaţi de spiritualitate. Este posibil să-ţi redefineşti legătura cu planurile divine, reuşind să înţelegi că totul are un rost. La finalul săptămânii este nevoie să te ocupi de carieră sau de imaginea ta în ochii celorlalţi. Se conturează un nou și interesant capitol profesional.

Capricorn

În prima parte a săptămânii, relaţiile parteneriale şi colaborările sunt în prim plan. Discuții aprinse, revenire asupra unor subiecte delicate, vechi. Chiar dacă vei avea tendinţa de a respinge orice vine din partea celorlalți, ai încredere că astrele aranjează totul în favoarea ta. În plan financiar se conturează discret câștiguri din activități profesionale colaterale locului de muncă, însă ceva este periculos și bine ascuns. Totuși, este posibilă apariţia unui binefăcător, necunoscut care să-ţi faciliteze momentan accesul la banii şi bunurile altora. Dialogurile şi demersurile legate de taxe, impozite, datorii, relaţii cu instituţiile bancare sau chestiunile legate de moşteniri sunt active. La sfârşitul săptămânii pot apărea aspecte legate de călătorii şi studii în străinătate. Sufletul tău are nevoie de rafinare, astfel că vizionarea unei piese de teatru, unui film bun sau reuniunile cu cei dragi sunt binevenite. 

Varsator

Pentru tine, locul de muncă şi sănătatea primesc energii deosebite, care vor răscoli totul. Poţi primi noi sarcini de serviciu, plăcute sau mai puțin, alături de colegi binevoitori sau mai puțin binevoitori. Sănătatea este foarte vulnerabilă, bine fiind să te îngrijești corespunzător. Sunt posibile consultații, analize medicale și chiar intervenții chirurgicale. Segmentul relaţiilor parteneriale şi al colaborărilor se va remarca prin discuții aprinse. Un soi de barieră se contruiește între tine și ceilalți, de aceea fii foarte prudent. Pe de altă parte, bine ar fi să faci ordine şi curăţenie în rândul colaboratorilor şi proiectelor tale. Există în preajma ta colaboratori nepotriviți stilului tău de lucru sau departe de intereselor tale. Dispui de suficientă forţă pentru a-ţi susţine punctele de vedere şi pentru a reuşi în tot ce îţi propui. Financiar se deschide un nou capitol pentru secțiunea bani și bunuri comune cu alții.

Pesti

Creativitatea, relaţiile sentimentale şi cele cu copiii devin prioritare pentru tine încă din primele zile ale săptămânii. Se întezăresc discuții aprinse, reluarea unor acțiuni comune mai vechi ce nu au fost înțelese sau finalizate. Există ostilitate pe segmentul amoros, de aceea fii prudent și nu da curs primului impuls. Controlează-ți reacțiile, evită critica și ai răbdare. Tăcerea e de aur în această săptămână pe toate segmentele vieții cotidiene. Canalizează-ți energiile spre implicarea într-un hobby. Asta te relaxează, te amuză și îți oferă încredere în tine și în tot ce te înconjoară. Sănătatea este vulnerabilă, deci fii prudent și îngrijește-te corespunzător. Recomandabil este să te ocupi de activităţi uşoare, de rutină şi să fii cât mai discret. Odihneşte-te mai mult, plimbă-te în aer liber şi foloseşte remedii naturiste. La sfârşitul săptămânii se conturează un nou capitol partenerial.

Articol preluat de pe astrocafe.ro

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru miercuri, 24 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat astăzi zodiilor

24 Apr 2024 507

Horoscop pentru marți, 23 aprilie 2024! Segmentul amoros este sensibil astăzi pentru una dintre zodii

23 Apr 2024 568

Horoscop pentru luni, 22 aprilie 2024. La serviciu pot apărea neplăceri în relațiile colegiale pentru una din zodii

22 Apr 2024 563

Horoscop pentru săptămâna 22 - 28 aprilie 2024. Surprizele pot fi de proporții pentru unii dintre nativi

22 Apr 2024 700

Horoscop pentru duminică, 21 aprilie 2024. Este rost de distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

21 Apr 2024 606

Horoscop pentru sâmbătă, 20 aprilie 2024. Se anunță distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

20 Apr 2024 630

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 608

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 771

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 651

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 674

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 aprilie 2024. Situații interesante cu persoanele apropiate

15 Apr 2024 686

Horoscop pentru luni, 15 aprilie 202 Banii și beneficiile lor vor da bătăi de cap uneia dintre zodii

15 Apr 2024 601

Horoscop pentru duminica, 14 aprilie 2024. Sunt zile bune pentru odihnă pentru una dintre zodii

14 Apr 2024 547

Horoscop pentru sâmbătă, 13 aprilie 2024. Foarte interesante sunt relatiile parteneriale pentru unii dintre nativii zodiacului

13 Apr 2024 679

Horoscop pentru vineri, 12 aprilie 2024. Sunt posibile cheltuieli neprevăzute pentru una dintre zodii

12 Apr 2024 651