Horoscop pentru săptămâna 20 - 26 iunie 2022. Vești importante pentru una dintre zodii




Berbec
 
Ești hotărât să schimbi multe și mărunte în viața ta, lucru foarte bun, dacă te focalizezi pe scopuri importante și de durată. Strălucirea pe care o emani va atrage în preajma ta admiratori, dar și personaje curioase, care până la urmă îți vor pune bețe în roate dacă le acorzi prea multă încredere. Zilele de 23 și 24 Iunie se remarcă prin aspecte financiare, de tipul primirea drepturilor bănești de pe urma activității profesionale, cadouri sau favoruri din partea celor dragi. Roiește multă lume în preajma ta, iar informațiile aflate îți vor fi de folos la momentul potrivit. La finalul săptămânii, odihnește-te acasă, alături de familie.

Taur
 
Ești gânditor și destul de retras la începutul săptămânii. Controlează-ți atitudinea, pentru că astfel relațiile cu ceilalți se vor desfășura anost și în detrimental tău. Sănătatea rămâne vizată, putând interveni consultații, analize medicale sau intervenții chirurgicale. Evită intervalul 21 – 23 Iunie pentru demersuri medicale! Până la urmă, tu îți ești cel mai bun prieten și terapeut, iar acum sunt momente bune de a folosi aceste atribute. Zilele de 25 şi 26 Iunie aduc preocupări legate de bani. Sunt posibile situaţii conflictuale la locul de muncă vizavi de drepturile tale salariale. Finalul săptămânii îți aduce în preajmă persoanele din anturajul apropiat.

Gemeni
 
Ești înconjurat de prieteni în primele zile ale săptămânii, care te vor ajuta să descâlcești ițele din segmentul profesional. Totuși, unii sunt nesinceri și vor doar să epateze în fața ta. Cântărește bine cele spuse de alții și hotărăște doar tu cu tine ce vei face mai departe. Pe 23 și 24 Iunie te vei retrage în zonele tale de confort, abordând dictonul tăcerea e de aur. Dorința de a medita în taină la treburile tale este mare și ușor de realizat. Sunt posibile stări interioare neplăcute, dar sunt pasagere. Spre sfârșitul săptămânii te vei simți mai bine, revenind cu succes în mijlocul celor dragi. Odihnește-te mai mult!

Rac

 
Ești preocupat de cariera profesională şi de imaginea ta în ochii celorlalți la începtul acestei săptămâni. Fii prudent în relațiile cu șefii, pentru că unii vor încerca să te încurce prin întrebări-capcană. Însă, prin situațiile ivite vei putea soluţiona conflicte vechi. Pe 23 și 24 Iunie este rost de sfaturi și îndrumări utile din partea prietenilor sau a persoanelor din mediul profesional alături de care ești implicat în activități sau proiecte profesionale. Fii prudent și nu te lăsa în totalitate pe mâna altora. Finalul săptămânii este potrivit odihnei și relaxării în natură, alături de cei dragi.

Leu
 
Săptămâna debutează cu aspecte legate de banii și bunurile comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Este un bun prilej de a achita datorii, de a face planuri de investiții, de a discuta cu ceilalți despre îmbunătățirea situației financiare comune. Totuși ar fi bine să te rezumi la strictul necesar în tot ce ține de cheltuieli și să eviți datoriile de orice fel. Pe 21 și 22 Iunie apare dorința de a filozofa pe teme diverse. Planificarea unei călătorii îndepărtate sau a unor studii pe termen lung sunt binevenite. În plan profesional apar situații urgente cărora trebuie să le faci față.  La sfârşitul săptămânii recomandabile sunt activitățile comune cu prietenii.

Fecioara
 
Chestiunile băneşti şi moştenirile sunt în atenţia ta în primele zile ale săptămânii. Achită datorii, informează-te cu privire la sporirea economiilor sau discută cu cei apropiați despre posibilități noi de câștig. Zilele de 23 și 24 Iunie sunt potrivite pentru a viziona un film bun, o piesă de teatru sau pentru discuții elevate cu persoane aflate pe aceeași lungime de undă cu tine. Călătoriile și îmbogățirea bagajului tău educațional reprezintă teme importante și ușor de realizat în viitorul apropiat. Sfârșitul săptămânii aduce situaţii dinamice în plan socio-profesional. Relaţiile sociale vor cunoaşte turnuri noi, foarte dinamice. Prudență, discernământ, răbdare!

Balanta
 
Începutul săptămânii este destul de tensionat în plan profesional. Relaţiile parteneriale sunt în prim plan, lucrul în echipă este la ordinea zilei, dar se pare că îți este dificil să te concetrezi pe ceea ce ai de făcut sau pe dialogurile cu ceilalţi. Pe 23 şi 24 Iunie sunt posibile veşti legate de chestiuni băneşti sau moşteniri. Este posibil să primești recompense sau să se rezolve datorii vechi. Evită cheltuielile nefondate! Rezervă momente și pentru relaxare, plimbări în aer liber sau discuții amicale cu cei dragi. Finalul săptămânii îți aduc vești importante despre călătorii sau despre faptul că este nevoie să-ți îmbunătățești competențele profesionale.

Scorpion
 
Primele zile ale săptămânii aduc multă forfotă în segmentul muncii, de aceea fii prudent și ocup-te serios de sarcinile tale de lucru. Relațiile colegiale sunt tensionate și puțin probabil să primești sprijin de la alții. Sănătatea va da semne deosebite și este bine să le iei în calcul. Sunt vizate afecțiunile vechi, însă se pot evidenția și altele noi. Îngrijește-te și alternează corespunzător munca cu odihna. Pe 23 şi 24 Iunie sunt posibile situaţii dinamice în relaţiile sociale, dar cu prudenţă şi răbdare le vei depăşi cu bine. Weekend-ul vine cu aspecte legate de bani, bunuri de valoare, moşteniri sau partaje. Atenţie la informaţiile primite în acest sens!

Sagetator
 
Relațiile cu cei dragi te solicită mult, însă sunt zile bune la începutul săptămânii pentru a lămuri chestiuni vechi și pentru a pune la punct planuri noi fie pentru distracții, fie pentru activități comune de genul hobby. În următoarele zile te pui pe treabă, implicându-te cu spor în activităţile specifice locului de muncă. Sănătatea este destul de încercată, astfel că ar fi bine să te menajezi și să adopți un ritm de viață și activitate cât mai sănătos și potrivit constituției tale. Finalul săptămânii aduce mare zarvă în relaţiile parteneriale. Reconsiderarea propriilor repere în viaţă și a oamenilor cărora le acorzi încredere, ar fi binevenită.

Capricorn
 
Activităţile domestice şi relaţiile cu membrii familiei sunt preocupările importante de la începutul acestei săptămâni. Ambianța familială este destul de tensionată, dar cu farmecul tău nativ poți restabili armonia și echilibrul în viața ta și a celor dragi. Există persoane în preajma ta care au nevoie de sprijinul și sfaturile tale pertinente. Weekend-ul aduce pe de o parte probleme de sănătate, iar pe de altă parte, treburi profesionale sau personale ce trebuie rezolvate cât mai repede. Sunt posibile situații controversate la locul de muncă, de aceea fii vigilant și menține ritmul cu ceea ce se petrece în această zonă a vieții cotidiene.

Varsator
 
Ești vorbăreț la începutul săptămânii, ceea ce spui este important, astfel că se vor aduna mulți în preajma ta. Unii sunt sceptici vizavi de pledoariile tale. Totuși ar fi bine să vorbești direct, la obiect și mai ales oferă sfaturi numai la cererea expresă a celorlalți. Sunt posibile multe călătorii pe distanțe scurte sau participarea la cursuri, seminarii, dezbateri personale sau profesionale. Finalul săptămânii aduce răscoliri emoţionale, amintiri neplăcute legate de foste iubiri sau de copii. Însă cu toate acestea vei simți în paralel și un soi de eliberare sufletească. Relaxarea pe malul apelor, aerul curat și compania celor dragi sunt remedii excelente.

Pesti
 
Săptămâna debutează cu aspecte financiare legate de salarizarea locului de muncă, cu primirea salariului, a unei prime sau primești informații bune despre noi varinte de câștig din munca proprie. Pe de altă parte, cheltuielile se vor evidenția, atât pentru nevoile tale personale, cât și pentru mofturile sau nevoile celor dragi. Foarte animat este și segmentul relațiilor cu persoanele din anturajul apropiat, astfel că dialogurile vor fi la ordinea zilei. Fii prudent în ceea ce spui, pentru că totul poate fi interpretat în fel și chip. Multe călătorii pe distanțe scurte și implicare în diverse forme de învățare, schimb de idei, comunicare prin mijloace moderne.
 



sursa - astrocafe.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru săptămâna 25 - 31 martie 2024. Șanse de a remodela personalitatea pentru una din zodii

25 Mar 2024 854

Horoscop pentru săptămâna 18 - 24 martie 2024. Chestiunile financiare, subiectul principal al debutului săptămânii

18 Mar 2024 566

Horoscop pentru săptămâna 04 - 10 martie 2024. Se anunță o săptămână interesantă în plan partenerial pentru unii nativi

04 Mar 2024 993

Horoscop pentru săptămâna 26 februarie - 03 martie 2024. Se conturează schimbări la locul de muncă

26 Feb 2024 771

Horoscop pentru săptămâna 05 - 11 februarie 2024 Bani, dragoste, sănătate, carieră, în funcție de zodie

05 Feb 2024 890

Horoscop pentru săptămâna 22 - 28 ianuarie 2024. Sunt zile bune pentru noi planuri de viitor și noi relații pentru una dintre zodii

22 Jan 2024 822

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 ianuarie 2024. Nativii care vor avea de-a face cu şefii și autoritățile

15 Jan 2024 808

Horoscop pentru săptămâna 01 - 07 ianuarie 2024. Ce ne prezic astrele pentru începutul noului an

01 Jan 2024 1330

Horoscop pentru săptamâna 18 - 24 decembrie 2023 Multă forfotă în plan sentimental pentru scorpioni. Ce se întâmplă cu leii

18 Dec 2023 807

Horoscop pentru săptămâna 27 noiembrie - 03 decembrie 2023

27 Nov 2023 1312

Horoscop pentru săptămâna 06 - 12 noiembrie 2023. Relațiile sentimentale și cele cu copiii deschid săptămâna, pentru o anumită zodie

06 Nov 2023 940

Horoscop pentru săptămâna 30 octombrie - 05 noiembrie 2023

30 Oct 2023 970

Horoscop pentru săptămâna 23 - 29 octombrie 2023! Gemenii sunt foarte solicitați în plan profesional!

23 Oct 2023 1084

Horoscopul săptămânal. Săptămâna 02-08 octombrie, pentru fiecare zodie în parte

02 Oct 2023 1120

Horoscop săptămânal O săptămână importantă în plan profesional pentru una dintre zodii

25 Sep 2023 1067