Horoscop pentru săptămâna 21 - 27 noiembrie 2022. Previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte

HoroscopBerbec

Este nevoie să acorzi timp și resurse achitării facturilor, taxelor sau altor tipuri de datorii. Relaționare cu specialiști în finanțe-bănci este binevenită, pentru că poți afla informații prețioase referitoare la bunul mers al investițiilor tale. Pe de altă parte, sunt zile bune pentru a lămuri aspecte financiare comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Planuri de călătorii îndepărtate și de studii pe termen lung. Dialogurile cu persoane erudite îți vor lumina sufletul și te vor ajuta să-ți schimbi câte ceva din filozofia de viață abordată până acum. Se deschide o etapă foarte frumoasă în care elevarea spirituală și reconfigurarea mentalității sunt la loc de cinste. Foarte animat este segmentul profesional în a doua parte a săptămânii. Mai ales relațiile cu șefii sunt provocatoare. Reuniuni cu multă lume în weekend.

Taur

Relațiile parteneriale îți deschid săptămâna. Sunt zile bune pentru a stabiliza atât o relație de cuplu cât și o relație de colaborare sau de afaceri. Totuși, pe fundal în planul partenerial există animozități de care ar fi bine să ții cont. Apar cheltuieli urgente pe taxe și facturi. Cei dragi pot apela la sprijinul tău material. Mai întâi rezolvă prioritățile tale și apoi ia în calcul și nevoile celorlalți. Se deschide un nou capitol financiar vizavi de câștigurile obținute din colaborări, însă pot intra în discuție și noutăți privitoare la moșteniri, partaje, credite, investiții. Dorința de rafinare sufletească se accentuează în a doua parte a săptmânii. Vizionează spectacole de teatru, de film sau mergi la un concert de muzică. Tot ce ține de sfera artelor te liniștește și îți înobilează sufletul.

Gemeni

Este mult de lucru la serviciu, dar și acasă te așteapată treburi restante. Selectează prioritățile și la nevoie cere sprijinul cuiva drag și de încredere să-ți ofere o mână de ajutor. Sănătatea este vulnerabilă, fiind nevoie să mergi la controale medicale de specialitate. Totuși vei găsi ca prin minune remedii binefăcătoare ce te vor ajuta multă vreme de acum încolo. Acceptă și variantele neconvenționale de tratament, pentru că vei avea rezultate uimitoare. Relațiile parteneriale sunt provocatoare, deoarece se animă foarte mult. Fii foarte atent la ceea ce se petrece în acest segment, pentru că sunt posibile reproșuri din partea celorlalți. Se deschide o nouă etapă partenerială, astfel că sunt posibile colaborări noi sau în cele deja existente, pot interveni aspecte favorabile. Weekend-ul aduce cheltuieli comune cu alții, însă și o analiză pertinentă asupra situației  tale financiare.

Rac

Ocupă-te serios de un hobby în primele zile ale săptămânii! Sunt zile bune și pentru a-ți reorganiza programul cotidian, astfel că ar fi bine să te gândești la noi planuri personale și profesionale. Relațiile sentimentale sunt umbrite și ar fi bine să le lași așa deocamdată. Dinspre segmentul profesional apar provocări noi. se conturează o nouă etapă la locul de muncă în ceea ce privește activitatea de rutină. Sunt aspecte favorabile, astfel că munca o vei desfășura mai ușor. Colegii te ajută mult în această perioadă, așa încât bazează-te și pe forțele tale. Dozează-ți eforturile, pentru că pot interveni fluctuații ale energiei vitale și de aici să fii nevoit să te odihnești mai mult. Partenerul de viață te provoacă la discuții serioase, însă lămuritoare și profitabile pentru toată lumea. Prudență și răbdare!

Leu

În prima parte a săptămânii este nevoie să te ocupi de treburile gospodărești și de relațiile cu cei dragi. Sunt posibile discuții aprinse cu membrii familiei, pe seama faptului că ești foarte ocupat la serviciu, iar pentru acasă nu mai ai timp și resurse vitale. Depune eforturi să echilibrezi atât latura familială, cât și pe cea profesională. Antrenează-i pe cei dragi în activități recreative și rezervă momente și pentru hobby-urile tale. Sunt momente excelente pentru a te delecta cu artele.  Este rost de noutăți sentimentale. Poate intra în discuție revigorarea unei relații vechi, poate apărea o nouă relație la orizont sau un copil. Creativitatea îți este accentuată, astfel că poți face adevărate opere de artă de care să se bucure și alții. Datorită evenimentelor în care ești implicat, sănătatea devine vulnerabilă, având nevoie de odihnă conștientă și de îngrijiri de specialitate la finalul săptămânii.


Fecioara

O săptămână în care ești înconjurat de multă lume. Ai multe de rezolvat, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Totul este să-ți ordonezi prioritățile și să eviți implicarea în treburile altora. Interesant este faptul că gândurile tale sunt focalizate pe idei mărețe și nobile. Comunicându-le și celorlalți vei reuși să vezi și alte fațete ale realității înconjurătoare. Acasă, membrii familiei au nevoie de sprijinul tău moral, emoțional sau material. Nostalgia și farmecul vremurilor copilăriei te învăluie pe neașteptate, atrăgându-i și pe cei dragi spre a povesti vrute și nevrute din vremuri de demult. Se deschide un nou capitol domestic. Poate intra în discuție achiziționarea unor bunuri patrimoniale, o nouă casă, o mașină altele conexe. Ocupă-te, la finalul săptămânii de un hobby drag sufletului tău și distrează-te mai mult!

Balanta

Aspectele financiare de la locul de muncă își deschid săptămâna. Poate fi vorba despre primirea salariului, a unor cadouri sau favoruri substanțiale. Totuși, ceva te nemulțumește fie că este vorba despre răsplata eforturilor depuse, fie despre ambientul profesional și condițiile de muncă. Frecvent se animă conflicte serioase la serviciu, mai ales din cauza mentalităților diferite sau a conflictului de idei. Perioada aduce multă muncă de rutină la serviciu, alături de colegi nu prea serioși. ocupă-te numai de îndatoririle tale. Segmentul financiar este încă vulnerabil și turnurile pot fi de proporții. Discuții, întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat și călătorii pe distanțe scurte. Sunt șanse bune de a cunoaște oameni noi, de bună calitate care vor face parte din anturajul tău apropiat. De asemenea, te poți orienta spre abordarea unor studii utile în plan profesional.

Scorpion

Ești plin de energie în această săptămână și hotărât să schimbi multe și mărunte în viața ta. Segmentul partenerial necesită îmbunătățiri și vei știi foarte bine ce ai de făcut. Se închid cicluri importante de viață în doi sau de lucru în diverse echipe profesionale. Instabilitatea în relații mai durează, însă deja se conturează direcții noi. Fii pregătit pentru schimbări și pentru a primi în viața ta oameni noi! Pe de altă parte, sunt șanse de a-ți crește veniturile, fie din activitatea profesională desfășurată la serviciu, fie cineva drag și de încredere îți oferă cadouri sau favoruri substanțiale. Se deschide o nouă etapă de câștig din munca proprie, însă fii prudent. Evită, deocamdată investițiile importante! Dialoguri și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat.

Sagetator

Sunt zile bune pentru a sta de vorbă cu tine însuți. Este nevoie să schimbi câte ceva în filozofia de viață și apoi în planurile personale și profesionale. Sănătatea se îmbunătățește vizibil, dar încă nu forța nota. Vulnerabilitatea corpului fizic persistă. Ar fi bine să-ți reorganizezi programul cotidian, astfel încât să alternezi regulat orele de odihnă cu orele de relaxare. Planifică ședințe de înfrumusețare, de analize medicale suplimentare, dar orientează-te și spre hobby-uri sau spre activități dragi sufletului tău. Farmecul pe care îl emani în aceste zile va atrage susținători pentru tot ce dorești să întreprinzi. Se așterne în calea ta o nouă etapă de viață și activitate. Depinde numai de tine cum te vei descurca în relații și situații. Primești bani, cadouri sau favoruri spre finele săptămânii.

Capricorn

Foarte importante sunt dialogurile cu prietenii și cu susținătorii din segmentul socio-profesional în care activezi. Ideile vehiculate în preajma ta, te vor inspira să creezi adevărate opere de artă fie la nivel de obiecte, fie la nivel mental de tipul un plan extraordinar de afaceri sau de creștere a veniturilor dintr-o activitate dragă sufletului tău. Relațiile sentimentale îți pot atrage atenția și eforturile, însă concentrează-te mai mult pe nevoile tale personale și profesionale din această perioadă. Pe de altă parte, ai nevoie de liniște și relaxare departe de zumzetul cotidian. Retrage-te în locuri frumoase, meditează în tihnă, colorează desene sau ascultă muzică înălțătoare. Vei reveni în mijlocul celorlalți cu forțe proaspete. Se deschide o etapă nouă în plan personal. Trasează planuri noi, implica-te în diverse forme de studiu și apropie-te de oameni de bună calitate.

Varsator

O săptămână cu multă forfotă în plan socio-profesional. Discuții cu șefii, schimbarea statutului tău în cadrul unui grup de lucru, participarea la diverse reuniuni profesionale. Ambientul profesional este conflictuale pe fundal, de aceea fii prudent. Însă și acasă, membrii familiei te solicită pentru treburile gospodărești. Este nevoie să găsești un echilibru între îndatoririle profesionale și cele personale față de casă și familie. Prietenii îți sunt alături cu sfaturi și idei bune. Totuși evită să vorbești prea mult despre tine și intențiile tale. Ai nevoie deocamdată să aduni informații, să le procesezi în tihnă și să-ți trasezi noi direcții personale și profesionale. Se întrezărește o nouă etapă în relațiile cu prietenii și cu protectorii de la locul de muncă. Schimbări majore și definitive! La sfârșitul săptămânii ai nevoie de odihnă și detașare de cotidian.

Pesti

Apare șansa de a călători în străinătate fie de agrement, fie pentru studii sau pentru a munci. Este bine să planifici orice fel de călătorie pentru următoarele patru săptămâni, deoarece gândindu-le acum, în amănunt, se vor putea materializa foarte bine la momentul potrivit. Discuții și reuniuni profesionale cu șefi și cu reprezentanți oficiali ai unor instituții. Se vor lămuri îmbunătățirile ce trebuie aduse la unele sarcini de lucru, dar și hibele care au dus la întârzieri sau amânări ale unor activități ce trebuiau finalizate demult. Gândirea și comunicarea devin clare, astfel că te vei descurca foarte bine în orice fel de interacțiune cu ceilalți. Se deschide o nouă etapă profesională, fiind șanse de a obține o funcție de conducere și un noi statut profesional. În weekend, înconjoară-te de prieteni.

articol preluat de pe astrocafe.ro

 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru duminică, 05 februarie 2023. Relația cu partenerul de viață este tensionată pentru una dintre zodii

05 Feb 2023 601

Horoscop pentru sâmbătă, 04 februarie 2023. Se conturează un weekend cu surprize importante!

04 Feb 2023 695

Horoscop pentru vineri, 03 februarie 2023. Capitolul financiar le dă bătăi de cap Săgetătorilor

03 Feb 2023 624

Horoscop pentru joi, 02 februarie 2023. Ziua anunță multe călătorii pe distanțe scurte

02 Feb 2023 684

Horoscop pentru luna Februarie, anul 2023. Ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte

01 Feb 2023 862

Horoscop pentru miercuri, 01 februarie 2023. Ziua are energii astrale deosebite pentru una dintre zodii

01 Feb 2023 740

Horoscop pentru marți, 31 ianuarie 2023. În plan financiar pot apărea răsturnări de situație

31 Jan 2023 737

Horoscop pentru săptămâna 30 ianuarie - 05 februarie 2023. Previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte

30 Jan 2023 689

Horoscop pentru luni, 30 ianuarie 2023. Ziua este favorabilă înnoirii pe toate planurile pentru una dintre zodii

30 Jan 2023 761

Horoscop pentru duminică, 29 ianuarie 2023. Nativii pentru care sănătatea este vulnerabilă

29 Jan 2023 597

Horoscop pentru sâmbătă, 28 ianuarie 2023. Weekend-ul este potrivit activităților relaxante pentru una dintre zodii

28 Jan 2023 861

Horoscop pentru vineri, 27 ianuarie 2023. Nativii care sunt azi în vizorul șefilor

27 Jan 2023 822

Horoscop pentru joi, 26 ianuarie 2023. Provocările zilei sunt legate de bani, pentru una dintre zodii

26 Jan 2023 733

Horoscop pentru miercuri, 25 ianuarie 2023. Apar discuții legate de bani

25 Jan 2023 861

Horoscop pentru marți, 24 ianuarie 2023. Se ivesc cheltuieli importante pentru una dintre zodii

24 Jan 2023 906