Horoscop pentru saptamana 22 - 28 mai 2017


Horoscop saptamanal, AstroCafe.ro, ZIUA de Constanta

Berbec
Săptămâna începe în forță, pentru că ești dornic de a schimba totul în viața ta. Energia astrală te susține mult și bine, astfel că ai șanse deosebite de progres. Finaciar se întrezăresc îmbunătățiri, putând fi vorba atât de primirea drepturilor salariale, cât și despre negocieri fructuoase privind schimbarea condițiilor de muncă sau a activității profesionale. Foarte important este anturajul apropiat, deoarece se deschide o nouă etapă. Relațiile cu prietenii și rudele apropiate se animă, astfel că sunt posibile dialoguri și întâlniri interesante. Schimbări de mentalitate, planuri de călătorii și de studii. Evită luarea deciziilor în zilele de 25 și 26 Mai.

Taur
Debutul săptămânii te îmbie la odihnă, relaxare, detașare de cotidian. Organsimul este obosit și chiar are nevoie de îngrijiri speciale. Un dialog cu o prietenă, te poate ajuta să-ți lămurești multe și mărunte aspecte delicate din viața ta. Totul este să accepți și alte fațete ale realității înconjurătoare. În preajma datei de 25 Mai se întrezăresc noutăți în segmentul financiar. Se deschide un nou capitol în care drepturile salariale vor fluctua mult. Este posibil să ți se propună activități profesionale suplimentare din care să obții venituri serioase pe termen lung. Însă apar și cheltuieli majore. Tendința de a achiziționa bunuri de orice fel sau servicii personale este mare și periculoasă în această săptămână. Cumpătare și discreție!

Gemeni
Ești înconjurat de prieteni în prima parte a săptămânii. Întâlniri, discuții, proiecte comune pe termen lung. Prietenia femeilor este foarte importantă, deoarece primești susținere reală, sinceră și pe termen lung. Totul este să nu confunzi o relație de iubire cu una de prietenie și invers. Deocamdată în aceste zile este vorba numai de relații de prietenie și susținere socio-profesională. Foarte importantă este ziua de 25 Mai, deoarece energia sa te predispune la înnoire pe toate planurile vieții. Ai șanse deosebite de a-ți schimba radical viața și proiectele personale. Alcătuiește un jurnal cu tot ce îți dorești să ți se îndeplinească de acum încolo. Asumă-ți responsabilitatea pentru tot ce scrii și ai încredere că vei primi ce îți dorești la momentul potrivit.

Rac
O săptămână cu multe revelații! În urma unor evenimente foarte interesante în care ai fost implicat alături de colegi, șefi de la serviciu sau prieteni vei lua hotărâri definitive privitor la cariera ta profesională și la felul în care relaționezi cu ceilalți. Ești bine văzut și susținut de multă lume, ai șanse de a cunoaște oameni noi și valororși, însă ceva te reține în a te apropia cu inima deschisă de ei. Cu puțin efort, bunăvoință și încredere în tine vei reuși să-ți dizolvi emoțiile și temerile. Oboseala își va spune cuvântul, deci fii prudent și îngrijește-te. De evitat, pe cât posibil, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale în perioada 25 – 26 Mai!

Leu


Ești animat de gânduri nobile la începutul săptămânii și îi poți antrena și pe ceilalți în discuții filozofice de anvergură. Multe informații interesante și utile vei primi în stări meditative, așa încât rezervă momente pentru acestea și retrage-te în locuri sfinte. Posibile călătorii îndepărtate, planuri de studii sau implicare în studii și cercetări diverse. Relațiile cu prietenii se schimbă, astfel că vor apărea la orizont oameni noi și de bună calitate. Totuși acum ar fi bine să te gândești și la relațiile și proiectele în care ești implicat alături de alții. Renunță la ce nu ție se mai potrivește. Vin spre tine alte contexte socio-profesionale care te vor pune în valoare la superlativ.

Fecioara

Este nevoie să te ocupi de achitarea unor facturi restante la începutul săptămânii. Pe de altă parte este posibil să primești susținere materială de la partenerul de viață sau de la un prieten drag. Prudență, deoarece există riscul să te aventurezi în investiții prea mari și să le duci cu greu la bun sfârșit. Evită în această săptămână să achiziționezi bunuri valoroase sau să te angrenezi într-un credit pe termen lung. Zilele de 24 și 25 Mai sunt favorabile călătoriilor, studiilor și relaționării cu persoanele aflate în străinătate. Chiar dacă acum lucrurile nu se desfășoară așa cum ți-ai dori, ai încredere și răbdare, pentru că se vor materializa la momentul potrivit. Schimbări profesionale de anvergură, resposabilități noi, imagine socială îmbunătățită.

Balanta
Relațiile parteneriale îți dau mult de furcă la începutul săptămânii. Mai ales pe 23 Mai sunt posibile discuții aprinse sau acțiuni comune cu partenerul de viață sau cu cei profesionali. Fii prudent și evită escaladarea conflictelor. Intervin cheltuieli diverse, dar și discuții referitoare la banii și bunurile comune cu alții. Posibilități de câștig din colaborări, din moșteniri sau partaje personale și profesionale. A doua parte a săptămânii evidențiază relațiile cu străinătatea, dar și filozofia ta de viață. Sistemul valorilor morale și spirituale după care te ghidezi acum necesită îmbunătățiri substanțiale. Sunt momente excelente de a te delecta cu cărți filozofice, cu filme de top sau cu planuri de călătorii.

Scorpion
Este multă forfotă la serviciu, astfel că vei avea de rezolvat diverse. Ambientul profesional este tensionat, deci fii prudent și îndeplinește-ți sarcinile de lucru cât mai corect și la timp. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă pe segmentele capului și pe segmentele sistemului renal. Prudență, dozarea eforturilor și la nevoie apelează la îngrijiri de specialitate. Relațiile parteneriale se animă pe 24 și 25 Mai, existând posibilitatea dialogului cosntructiv pe teme comune. Totuși pot apărea niscai neplăceri, dar sunt trecătoare. Financiar se deschide o variantă nouă de a obține venituri din colaborări, moșteniri sau partaje. Evită cheltuielile extravagante!

Sagetator
Cheful de a petrece mai mult timp alături de persoana iubită și de copii este mare în primele zile ale săptămânii și ușor de îndeplinit. Totul este să nu exagerezi cu declarațiile amoroase sau cu atențiile oferită celor mici. Acceptă-le refuzul sau ideile! Ei se vor bucura mai mult așa, decât dacă le impui tu gusturile tale. La serviciu ai multe și mărunte de făcut, dar sunt șanse să primești sprijinul colegilor. Se pot evidenția niscai probleme de sănătate legate de segmentele gâtului și secundar de segmentele sistemului uro-genital. În plan partenerial apar noutăți, fie prin dizolvarea unui parteneriat vechi, fie prin apariția unuia nou la orizont.

Capricorn
Dacă la începutul săptămânii ești prins în activități domestice și relații familiale, spre finele ei intervin chestiuni socio-profesionale de anvergură. În primul rând este bine să-ți pui ordine în casă și familie, să trasezi planuri alături de cei dragi și abia apoi să te implici ceva mai mult în sarcinile de lucru de la locul de muncă. Șanse deosebite de a îmbunătăți ambientul familial, dar nu forța nota. Relațiile amoroase intervin în forță pe 24 și 25 Mai, fiind momente bune pentru dialog eficient. Activități recreative, planuri de călătorie, hobby-uri. La serviciu se conturează o etapă nouă, fie prin schimbarea condițiilor de muncă, fie prin reconversia activității profesionale.

Varsator
Este rost de multe întâlniri și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat la începutul săptămânii. Schimbul de informații este util pentru toată lumea, așa încât implică-te fără rezerve în a relaționa cu oricine îți iese în cale. Totuși evită să-ți divulgi intențiile sau slăbiciunile. Unii profită mult de pe urma altruismului tău nefondat în anumite situații. Acasă în familie îți sunt solicitate prezența și sprijinul. Fii alături de membrii familiei și implică-te serios în treburile domestice. Relațiile amoroase sunt dinamice, conturându-se la orizont o nouă etapă. Discuții aprinse, răsturnări de situație spectaculoase, fiind posibile atât finalul, cât și debutul unei relații de acest fel.

Pesti
Cheltuieli, dar și bonusuri financiare dinspre locul de muncă apar la începutul acestei săptămâni. Sunt șanse de a-ți crește veniturile din munca proprie, astfel că apare și tentația investițiilor de orice fel. Prudență, pentru că erorile pot fi frecvente. Pe 24 și 25 Mai se pare că vei avea de rezolvat documente personale sau profesionale care necesită deplasări și comunicare intensă cu persoanele din anturajul apropiat. Unii vor dori discret să-ți afle secretele reușitelor tale. Fii prudent și evită să povestești despre tine. Planuri de excursii și de întâlniri cu prietenii și rudele. În plan domestic apar noutăți, fie prin schimbarea condițiilor de locuit, fie printr-o altă abordare a familiei în general.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru marți, 26 martie 2024. Ce nativi au parte de sprijin profesional?

26 Mar 2024 637

Horoscop pentru săptămâna 25 - 31 martie 2024. Șanse de a remodela personalitatea pentru una din zodii

25 Mar 2024 844

Horoscop pentru luni, 25 martie 2024. Pentru unii nativi este o zi importantă pentru relații sentimentale

25 Mar 2024 708

Horoscop pentru miercuri, 20 martie 2024. Sănătatea este vulnerabilă pentru una dintre zodii

20 Mar 2024 693

Horoscop pentru marți, 19 martie 2024. O zi minunată pentru a stabili călătorii profesionale pentru unii nativi

19 Mar 2024 603

Horoscop pentru duminică, 17 martie 2024. Unii nativi, provocați de prieteni la activități recreative în aer liber

17 Mar 2024 545

E timpul pentru un NOU ÎNCEPUT. Echinocțiul de Primăvară

16 Mar 2024 524

Horoscop pentru sâmbătă, 16 martie 2024. Ce zodie trebuie să fie atentă la alimentație și hidratare?

16 Mar 2024 888

Horoscop pentru joi, 14 martie 2024! Ziua este favorabilă dialogurilor pe teme spirituale pentru una dintre zodii

14 Mar 2024 634

Horoscop pentru miercuri, 13 martie 2024. Iubirea plutește în aer pentru unul dintre nativi

13 Mar 2024 698

Horoscop pentru săptămâna 11 - 17 martie 2024. Sănătatea este vulnerabilă pentru una dintre zodii

11 Mar 2024 736

Horoscop pentru luni, 11 martie 2024. Dorința de comunicare este mare pentru una dintre zodii

11 Mar 2024 585

Horoscop pentru duminică, 10 martie 2024. Odihna, compania celor dragi, prind bine pentru unii nativi

10 Mar 2024 613

Horoscop pentru vineri, 08 martie 2024. Se recomandă prudență si discernământ pentru unul dintre nativi

08 Mar 2024 627

Horoscop pentru joi, 07 martie 2024. Unul dintre nativi este animat de idealuri înalte

07 Mar 2024 703