AstroCafe.ro

Horoscop pentru saptamana 26 iunie - 02 iulie 2017


Horoscop saptamanal, AstroCafe.ro, ZIUA de Constanta

Berbec
O săptămână cu multă muncă, dar și roadele vor fi pe măsură. Este nevoie să acorzi atenție detaliilor de la locul de muncă, întrucât sunt posibile controverse colegiale din te miri ce. Acasă printre cei dragi îți găsești liniștea, de aceea rezervă momente și energie vitală și pentru segmentul domestic. Sănătatea este vulnerabilă, putând intra în discuție consultațiile sau analizele medicale. Dozează-ți eforturile, odihnește-te și evită discuțiile ample. Foarte importante sunt relațiile parteneriale, astfel că atât divorțul cât și căsătoria sunt posibile.   

Taur
Sectorul familial te solicită din plin în această săptămână. Se conturează întâlniri și dialoguri cu neamurile, vizite în locurile natale, planuri necesare îmbunătățirii condițiilor locative. Foarte importante sunt amănuntele legate de casă și familie, chiar dacă la prima vedere nu pare. Persoana iubită și copiii sunt un alt subiect demn de luat în calcul, deoarece vei fi nevoit să participi la diverse acțiuni alături de acestia. Este bine să ai în vedere și momentele de recreere sau pentru un hobby. La serviciu se conturează noutăți importante, atât în ceea ce privește activitatea profesională, cât și relațiile colegiale.  

Gemeni
Socializarea și călătoriile pe distanțe scurte îți deschid săptămâna. Mulți vor veni în preajma ta pentru a afla noutăți, pentru schimb de informații și nu în ultimul rând pentru a afla de la tine sfaturi și soluții pentru propriile lor situații de viață. Fii cumpătat la vorbă și alege-ți gesturile cu grijă! În plan familial se întrezăresc activități domestice alături de membrii familiei. Discuțiile pe teme patrimoniale pot fi la ordinea zilelor împreună cu multe controverse. Răbdare și toleranță! Foarte important ceea ce se petrece în relațiile amoroase și în cele cu copiii. Iubiri noi sau apariția unui copil

Rac
Debordezi de energie, astfel încât îți poți trasa planuri mărețe pentru mulți ani de acum încolo. Este bine să selectezi doar rezultatele la care dorești să ajungi și nu calea prin care crezi tu că poți ajunge la ele. Apar cheltuieli necesare traiului cotidian, dar este posibil să și primești bani, cadouri sau favoruri dinspre locul de muncă. Se animă relațiile cu anturajul apropiat, astfel că dialogurile, întâlnirile amicale și călătoriile pe distanțe scurte vor fi frecvente. Unii vor dori să afle amănunte despre planurile tale, de aceea fii prudent în vorbe și gesturi. În plan familial se conturează noutăți cu efecte pe termen lung.

Leu
Este bine să te ocupi în mod special de tine și nevoile tale personale în această săptămână. Energia astrală te impulsionează să operezi acele schimbări care așteaptă de multă vreme în ungherele sufletului tău, pentru a-ți îmbunătăți viața. Planifică o dietă, un program de analize și consultații medicale, dar ocupă-te și de relațiile în care ești implicat. Financiar se conturează venituri, dar și cheltuieli sau informații privitoare la modificarea condițiilor de muncă. Selectează prioritățile și evită exagerările. Întâlniri și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat, călătorii pe distanțe scurte, dar și abordarea unor studii sau cursuri pe termen mediu.

Fecioara
Ai nevoie de odihnă și detașare de cotidian în primele două zile ale săptămânii, de aceea ar fi bine să rezervi momente numai pentru tine. Revelațiile obținute din sfere înalte te vor ajuta să iei decizii potrivite în următoarele zile mai ales decizii legate de prieteni și de segmentul financiar. Inclusiv sănătatea ta va beneficia de ajutoare deosebite fie prin informații, fie prin apariția unor oameni în preajma ta care te vor sprijini cumva. Răbdare, prudență și ascultă-ți vocea interioară! A doua parte a săptămânii îți aduce noutăți financiare, primești bani, cadouri sau favoruri, dar există și varianta să obții o ofertă de colaborare pe termen lung.

Balanta
Cineva din anturajul prietenilor îți va oferi soluții optime privitoare la situațiile de viață în care te afli deocamdată. Cum ești foarte implicat în treburile profesionale există riscul să pierzi informații utile sau să respingi tot ce vine din partea celorlalți. Oprește-te din iureșul cotidian, analizează-ți scopurile și ascultă atent ce ți se spune. Fiind liniștit, chiar și preț de câteva momente, vei înțelege rostul lucrurilor dincolo de aparențele cotidiene. Pe 28 și 29 Iunie ai nevoie de odihnă, pentru că organismul este obosit. Se pot activa niscai probleme digestive sau neplăceri legate de picioare. Cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine.   

Scorpion
Ești solicitat în plan socio-profesional, în sensul că vei fi nevoit să participi la tot soiul de reuniuni cu șefi sau cu persoanele autoritare din familie. Unele dialoguri sau gesturile unora te pot pune serios pe gânduri. Chiar dacă pe moment ești necăjit de ceea ce se petrece în jurul tău, există un sâmbure de adevăr. Observă atent, reține și în serile acestor zile gândește-te pe îndelete. Revelațiile astfel obținute îți vor fi de mare folos. Prietenii te pot sfătui de bine, mai ales în chestiunile care țin de segmentul profesional și de relații oficiale cu diverse persoane care te pot ajuta să ascensionezi pe o scară ierarhică dorită de tine. Pe de altă parte ai nevoie și de odihnă.

Sagetator
Mentalul îți este animat de gânduri nobile și de o mare dorință de implicare în activități culturale. Vizionează un film, o piesă de teatru, lecturează cărți și propune-ți să participi la seminarii, conferințe, cursuri susținute de oameni erudiți. Pe de altă parte pot intra în discuție călătoriile pe distanțe lungi și călătoriile în străinătate. La serviciu ești solicitat de către șefi, dar este posibil să ai de-a face și cu oficilialități ale unor instituții conexe. Prudență și răbdare! Ai șanse bune de a-ți consolida poziția în cadrul unui grup de lucru și de a fi apreciat pentru eforturile depuse în câmpul muncii. A doua parte a săptămânii îți aduce în preajmă prieteni importanți.   

Capricorn
Debutul săptămânii îți aduce în atenție plata facturilor comune cu alții sau datorii pe care le ai către alții. Sunt momente bune de a te ocupa de bugetul de venituri și cheltuieli și de a-ți planifica investiții pe termen lung. Totul este să ai răbdarea necesară pentru a discuta și cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii alături de care ești implicat în administrarea și folosirea unor bani și bunuri comune. Marți și miercuri este rost de călătorii, discuții elevate, de implicare în cursuri și studii. Demersurile privitoare la relațiile cu străinătatea sunt binevenite și pot avea succes mai devreme sau mai târziu. Foarte important este segmentul socio-profesional.

Varsator
Săptămâna debutează cu aspecte privitoare la segmentul partenerial. Discuții, întâlniri oficiale, dar și luarea unor decizii importante pe termen lung. Fii prudent și mai ales atent le ceea ce îți spun partenerii, în mod special partenerii, asociații din segmentul profesional. Este multă forfotă la locul de muncă, astfel că răsturnările de situație pot apărea oricând. Financiar se conturează cheltuieli pe facturi, însă pot intra în discuție și cheltuieli legate de moșteniri sau partaje. Tot legat de locul de muncă apar chestiuni financiare, poate chiar obținerea unor venituri suplimentare. Gânduri elevate, dorință de rafinare sufletească, dar și de studii și călătorii.  

Pesti
Rezervă momente pentru a te ocupa de sănătatea întregului organism. Planifică consultații, analize, intervenții chirurgicale, dialoghează cu diverși specialiști în sănătate. Sunt momente exclente pentru a obține informații prețioase pentru îmbunătățirea sănătății tale. Relațiile parteneriale se animă mult la mijlocul săptămânii, de aceea fii prudent și implică-te serios în tot ce ține de relația matrimonială sau de relațiile de colaborare profesională. Pentru că ești pus pe distracții sau prea implicat cu hobby-urile tale există riscul să-ți neglijezi unele atribuții oficiale. Segmentul financiar este important, pentru că se conturează noi variante de câștig.  


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 17 - 23 iunie 2019

17 Jun 2019 925

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 10 - 16 iunie 2019

10 Jun 2019 616

Astrocafe.ro Zodiile la serviciu

09 Jun 2019 581

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 03 - 09 iunie 2019

03 Jun 2019 423

Astrocafe.ro Atmosfera astrală IUNIE 2019

02 Jun 2019 370

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 27 mai - 02 iunie 2019

27 May 2019 414

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 20 - 26 mai 2019

21 May 2019 1331

Astrocafe.ro Marte în Rac (16 mai- 2 iulie 2019). Muncă interioară de împuternicire

18 May 2019 1399

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 13 - 19 mai 2019

13 May 2019 556

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 06 - 12 mai 2019

06 May 2019 453

Astrocafe.ro Luna nouă in Taur, 5 Mai 2019. Orice gândești, ai dreptate!

05 May 2019 411

Astrocafe.ro Atmosfera astrală MAI 2019 - Schimbări de ritm

02 May 2019 407

Astrocafe.ro Horoscop pentru săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2019

29 Apr 2019 572

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 22 - 28 aprilie 2019

22 Apr 2019 430

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 15 - 21 aprilie 2019

15 Apr 2019 481