AstroCafe.ro

Horoscop pentru saptamana 26 iunie - 02 iulie 2017


Horoscop saptamanal, AstroCafe.ro, ZIUA de Constanta

Berbec
O săptămână cu multă muncă, dar și roadele vor fi pe măsură. Este nevoie să acorzi atenție detaliilor de la locul de muncă, întrucât sunt posibile controverse colegiale din te miri ce. Acasă printre cei dragi îți găsești liniștea, de aceea rezervă momente și energie vitală și pentru segmentul domestic. Sănătatea este vulnerabilă, putând intra în discuție consultațiile sau analizele medicale. Dozează-ți eforturile, odihnește-te și evită discuțiile ample. Foarte importante sunt relațiile parteneriale, astfel că atât divorțul cât și căsătoria sunt posibile.   

Taur
Sectorul familial te solicită din plin în această săptămână. Se conturează întâlniri și dialoguri cu neamurile, vizite în locurile natale, planuri necesare îmbunătățirii condițiilor locative. Foarte importante sunt amănuntele legate de casă și familie, chiar dacă la prima vedere nu pare. Persoana iubită și copiii sunt un alt subiect demn de luat în calcul, deoarece vei fi nevoit să participi la diverse acțiuni alături de acestia. Este bine să ai în vedere și momentele de recreere sau pentru un hobby. La serviciu se conturează noutăți importante, atât în ceea ce privește activitatea profesională, cât și relațiile colegiale.  

Gemeni
Socializarea și călătoriile pe distanțe scurte îți deschid săptămâna. Mulți vor veni în preajma ta pentru a afla noutăți, pentru schimb de informații și nu în ultimul rând pentru a afla de la tine sfaturi și soluții pentru propriile lor situații de viață. Fii cumpătat la vorbă și alege-ți gesturile cu grijă! În plan familial se întrezăresc activități domestice alături de membrii familiei. Discuțiile pe teme patrimoniale pot fi la ordinea zilelor împreună cu multe controverse. Răbdare și toleranță! Foarte important ceea ce se petrece în relațiile amoroase și în cele cu copiii. Iubiri noi sau apariția unui copil

Rac
Debordezi de energie, astfel încât îți poți trasa planuri mărețe pentru mulți ani de acum încolo. Este bine să selectezi doar rezultatele la care dorești să ajungi și nu calea prin care crezi tu că poți ajunge la ele. Apar cheltuieli necesare traiului cotidian, dar este posibil să și primești bani, cadouri sau favoruri dinspre locul de muncă. Se animă relațiile cu anturajul apropiat, astfel că dialogurile, întâlnirile amicale și călătoriile pe distanțe scurte vor fi frecvente. Unii vor dori să afle amănunte despre planurile tale, de aceea fii prudent în vorbe și gesturi. În plan familial se conturează noutăți cu efecte pe termen lung.

Leu
Este bine să te ocupi în mod special de tine și nevoile tale personale în această săptămână. Energia astrală te impulsionează să operezi acele schimbări care așteaptă de multă vreme în ungherele sufletului tău, pentru a-ți îmbunătăți viața. Planifică o dietă, un program de analize și consultații medicale, dar ocupă-te și de relațiile în care ești implicat. Financiar se conturează venituri, dar și cheltuieli sau informații privitoare la modificarea condițiilor de muncă. Selectează prioritățile și evită exagerările. Întâlniri și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat, călătorii pe distanțe scurte, dar și abordarea unor studii sau cursuri pe termen mediu.

Fecioara
Ai nevoie de odihnă și detașare de cotidian în primele două zile ale săptămânii, de aceea ar fi bine să rezervi momente numai pentru tine. Revelațiile obținute din sfere înalte te vor ajuta să iei decizii potrivite în următoarele zile mai ales decizii legate de prieteni și de segmentul financiar. Inclusiv sănătatea ta va beneficia de ajutoare deosebite fie prin informații, fie prin apariția unor oameni în preajma ta care te vor sprijini cumva. Răbdare, prudență și ascultă-ți vocea interioară! A doua parte a săptămânii îți aduce noutăți financiare, primești bani, cadouri sau favoruri, dar există și varianta să obții o ofertă de colaborare pe termen lung.

Balanta
Cineva din anturajul prietenilor îți va oferi soluții optime privitoare la situațiile de viață în care te afli deocamdată. Cum ești foarte implicat în treburile profesionale există riscul să pierzi informații utile sau să respingi tot ce vine din partea celorlalți. Oprește-te din iureșul cotidian, analizează-ți scopurile și ascultă atent ce ți se spune. Fiind liniștit, chiar și preț de câteva momente, vei înțelege rostul lucrurilor dincolo de aparențele cotidiene. Pe 28 și 29 Iunie ai nevoie de odihnă, pentru că organismul este obosit. Se pot activa niscai probleme digestive sau neplăceri legate de picioare. Cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine.   

Scorpion
Ești solicitat în plan socio-profesional, în sensul că vei fi nevoit să participi la tot soiul de reuniuni cu șefi sau cu persoanele autoritare din familie. Unele dialoguri sau gesturile unora te pot pune serios pe gânduri. Chiar dacă pe moment ești necăjit de ceea ce se petrece în jurul tău, există un sâmbure de adevăr. Observă atent, reține și în serile acestor zile gândește-te pe îndelete. Revelațiile astfel obținute îți vor fi de mare folos. Prietenii te pot sfătui de bine, mai ales în chestiunile care țin de segmentul profesional și de relații oficiale cu diverse persoane care te pot ajuta să ascensionezi pe o scară ierarhică dorită de tine. Pe de altă parte ai nevoie și de odihnă.

Sagetator
Mentalul îți este animat de gânduri nobile și de o mare dorință de implicare în activități culturale. Vizionează un film, o piesă de teatru, lecturează cărți și propune-ți să participi la seminarii, conferințe, cursuri susținute de oameni erudiți. Pe de altă parte pot intra în discuție călătoriile pe distanțe lungi și călătoriile în străinătate. La serviciu ești solicitat de către șefi, dar este posibil să ai de-a face și cu oficilialități ale unor instituții conexe. Prudență și răbdare! Ai șanse bune de a-ți consolida poziția în cadrul unui grup de lucru și de a fi apreciat pentru eforturile depuse în câmpul muncii. A doua parte a săptămânii îți aduce în preajmă prieteni importanți.   

Capricorn
Debutul săptămânii îți aduce în atenție plata facturilor comune cu alții sau datorii pe care le ai către alții. Sunt momente bune de a te ocupa de bugetul de venituri și cheltuieli și de a-ți planifica investiții pe termen lung. Totul este să ai răbdarea necesară pentru a discuta și cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii alături de care ești implicat în administrarea și folosirea unor bani și bunuri comune. Marți și miercuri este rost de călătorii, discuții elevate, de implicare în cursuri și studii. Demersurile privitoare la relațiile cu străinătatea sunt binevenite și pot avea succes mai devreme sau mai târziu. Foarte important este segmentul socio-profesional.

Varsator
Săptămâna debutează cu aspecte privitoare la segmentul partenerial. Discuții, întâlniri oficiale, dar și luarea unor decizii importante pe termen lung. Fii prudent și mai ales atent le ceea ce îți spun partenerii, în mod special partenerii, asociații din segmentul profesional. Este multă forfotă la locul de muncă, astfel că răsturnările de situație pot apărea oricând. Financiar se conturează cheltuieli pe facturi, însă pot intra în discuție și cheltuieli legate de moșteniri sau partaje. Tot legat de locul de muncă apar chestiuni financiare, poate chiar obținerea unor venituri suplimentare. Gânduri elevate, dorință de rafinare sufletească, dar și de studii și călătorii.  

Pesti
Rezervă momente pentru a te ocupa de sănătatea întregului organism. Planifică consultații, analize, intervenții chirurgicale, dialoghează cu diverși specialiști în sănătate. Sunt momente exclente pentru a obține informații prețioase pentru îmbunătățirea sănătății tale. Relațiile parteneriale se animă mult la mijlocul săptămânii, de aceea fii prudent și implică-te serios în tot ce ține de relația matrimonială sau de relațiile de colaborare profesională. Pentru că ești pus pe distracții sau prea implicat cu hobby-urile tale există riscul să-ți neglijezi unele atribuții oficiale. Segmentul financiar este important, pentru că se conturează noi variante de câștig.  


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 12 - 18 noiembrie 2018

12 Nov 2018 368

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 05 - 11 noiembrie 2018

05 Nov 2018 468

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 29 octombrie - 04 noiembrie 2018

30 Oct 2018 370

Astrocafe.ro Lună plină în Taur, 24 octombrie 2018. Suntem ceea ce preţuim

24 Oct 2018 439

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 22 - 28 octombrie 2018

22 Oct 2018 442

Astrocafe.ro Cum ţinem piept suferinţei

18 Oct 2018 278

Astrocafe.ro Discrepanţa dintre "cum suntem în realitate" şi "cum părem"

15 Oct 2018 411

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 15 - 21 octombrie 2018

15 Oct 2018 518

Astrocafe.ro Mesajul ingerilor pentru luna octombrie. "Reconfigurare traseu"

09 Oct 2018 368

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 08 - 14 octombrie 2018

08 Oct 2018 751

Astrocafe.ro Atmosfera astrală Octombrie 2018. Redefiniri sufletești

03 Oct 2018 437

astrocafe.ro Horoscop pentru săptămâna 1 - 7 octombrie 2018

01 Oct 2018 460

Astrocafe.ro Timpul fericirii

30 Sep 2018 685

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 24 - 30 septembrie 2018

24 Sep 2018 546

Astrocafe.ro Imiți sau creezi?

23 Sep 2018 418

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 17 - 23 septembrie 2018

17 Sep 2018 719

Astrocafe.ro Scopul existenţei noastre

10 Sep 2018 530

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 10 - 16 septembrie 2018

10 Sep 2018 591

astrocafe.ro Schimbarea direcţiei în viaţă

02 Sep 2018 566

AstroCafe.ro Atracţia - raportul natural

18 Aug 2018 642

Horoscop pentru saptamana 13 - 19 august 2018

13 Aug 2018 518

Astrocafe.ro Mesajul ingerilor pentru luna AUGUST. Noi perspective si creatii

05 Aug 2018 474

astrocafe.roAtmosfera astrală august 2018. Iubiți versus prieteni

03 Aug 2018 452

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 30 iulie - 05 august 2018

30 Jul 2018 606

astrocafe.ro A trăi creativ

26 Jul 2018 357

astrocafe.roCreat spre a te realiza

22 Jul 2018 354

Astrocafe.ro Cand nu mai stii sa faci bucurie pentru tine, fa pentru altul!

18 Jul 2018 392

Astrocafe.roHoroscop pentru saptamana 16 - 22 Iulie 2018

16 Jul 2018 689

Astrocafe.roEclipsa de Soare in Rac din 13 iulie si toata vara 2018.Purificare, eliminare, transformare

12 Jul 2018 708

Astrocafe.ro Experienţa si vibraţia personală

08 Jul 2018 498

Astrocafe.roOracolscop 25 iunie - 1 iulie 2018

27 Jun 2018 463

Astrocafe.roHoroscop pentru saptamana 25 iunie - 1 iulie 2018

27 Jun 2018 631

Astrocafe.ro Oracolscop 18 - 24 iunie 2018

18 Jun 2018 465

Astrocafe.ro Gândurile şi caracterul

15 Jun 2018 459

astrocafe.roRespiratia constienta

13 Jun 2018 435

astrocafe.ro Registrul sentimentelor

10 Jun 2018 463

Astrocafe.roRegistrul sentimentelor

06 Jun 2018 422

Astrocafe.ro Mesajul Ingerilor pentru luna iunie 2018

03 Jun 2018 587

astrocafe.ro Punctul forte al fiecarei zodii

27 May 2018 701

Astrocafe.ro Căutarea sensului

17 May 2018 420

astrocafe.ro Atmosfera astrală MAI 2018

30 Apr 2018 1105

Astrocafe.ro A fi sau a avea

20 Mar 2018 563

Astrocafe.ro Interviu cu NIKOLA TESLA, 1899. Totul este lumină

10 Mar 2018 1118

Astrocafe.ro Mentalitatea de învingător

06 Mar 2018 591

Horoscop pentru saptamana 05 - 11 martie 2018

05 Mar 2018 928

Astrocafe.ro Luna plina in Fecioara, 2 martie 2018. Pastreaza ce e functional!

03 Mar 2018 1012

Astrocafe.ro Absenţa ego-ului

27 Feb 2018 316

Horoscop pentru saptamana 26 februarie - 04 martie 2018

26 Feb 2018 400

Astrocafe.ro Relația cu relațiile

24 Feb 2018 640

Astrocafe.ro A deveni si a fi

23 Feb 2018 470