Horoscop pentru vineri, 05 noiembrie 2021. O zi a surprizelor apărute la locul de muncă pentru una dintre zodii

Berbec

O zi care poate aduce destule motive de iritare si enervare, mai ales in momentele in care cei din jur iti contesta ideile, nu te asculta sau vin in intampinarea ta cu tot felul de critici. Adevarul este ca esti foarte reactiv si sensibil, tinzi sa te aprinzi din nimicuri si sa actionezi sub impulsul instinctului si emotiilor. Sfatul meu pentru astazi este sa eviti sa-i jignesti pe ceilalti ori sa iei decizii importante in privinta relatiilor sau banilor. Totusi, exista premize bune pentru rezolvarea unor probleme care tin de acte oficiale.

Taur 

Se anunta o zi incordata in ce priveste zona profesionala, relatiile cu sefii si gestionarea unor conflicte cu autoritatile. Asadar, incearca sa te abtii de la rabufniri, chiar daca s-au acumulat multe nemultumiri si neimpliniri. De asemenea, fii atent la propunerile, promisiunile sau sfaturile pe care le primesti, pentru ca exista posibilitatea ca acestea sa nu fie in interesul tau, chiar daca iti ofera iluzia unui viitor profesional mai bun.

Gemeni 

Probabil ca esti nevoit sa indrepti niste nereguli care tin de acte, chiar daca asta presupune inaintarea unor contestatii la institutii sau persoane oficiale. In orice caz, astazi esti foarte hotarat sa-ti aperi drepturile, cu orice risc. Totusi, e bine sa faci asta cu calm si rabdare, pentru ca altfel, unele relatii se pot strica intr-o clipa de impulsivitate. Parerile partenerului de viata sau de afaceri par sa fie foarte utile, asa ca asculta-le. Prudenta e necesara si in ce priveste stabilirea termenilor unui contract sau calatoriile.

Rac 

Zona banilor este tensionata astazi. Chiar daca in prima parte a zilei au loc niste discutii fructuoase despre bani, dupa pranz este necesar sa opresti orice demers financiar sau sa fii cat se poate de precaut, pentru ca exista risc de decizii pripite, pagube si pacaleli. Daca cineva vine cu o propunere tentanta, prezentandu-ti lucrurile intr-o lumina favorabila, putina circumspectie nu strica. S-ar putea ca intentiile acestuia sa fie in afara legii sau principiilor tale, mai ales daca se refera la castiguri facile, din speculatii.

Leu 

Cooperarea si atitudinea echidistanta fata de cei din jur sunt foarte importante astazi. Chiar daca nu esti de acord cu parerile pe care le auzi, iar impulsivitatea si nerabdarea pot atinge cote maxime dupa-amiaza, incearca sa-ti pastrezi cumpatul si sa tii cont si de ceilalti, ori de cate ori iei o decizie sau iti exprimi o intentie. De asemenea, evita declaratiile publice hazardate si accesele de orgoliu, pentru a nu-ti prejudicia imaginea si relatiile.


Fecioara 

O zi a surprizelor aparute la locul de munca. Pot sa apara schimbari neasteptate in program, reactii ciudate din partea colegilor, defectiuni ale aparaturii electrice sau electronice care-ti blocheaza activitatea, sau alte neajunsuri. De asemenea, poti avea senzatia ca esti manipulat si ghidat din umbra de oameni cu interese nu tocmai ortodoxe. In acest context, recomandarea pentru tine este sa iei lucrurile usor, sa stai departe de certuri si de jocuri de culise.

Balanță 

Astazi esti predispus la tot felul de excese, mai ales in relatiile cu persoanele dragi, dar si in ce priveste administrarea banilor si resurselor materiale. Astfel, pe de o parte, s-ar putea sa deranjezi prin reactiile precipitate si schimbatoare, prin cuvintele taioase si gesturile disproportionate, iar pe de alta parte, poti avea de pierdut, daca te aventurezi in tot felul de investitii inutile. Prin urmare, esti invitat la discretie si cumpatare in tot ce spui si faci.

Scorpion 

Daca pana acum ai mai reusit sa treci cu vederea unele nedreptati facute la locul de munca, unele impuneri si reguli abuzive sau o atitudine agresiva din partea sefilor sau a altor persoane cu autoritate, de data aceasta s-ar putea sa rabufnesti si sa-ti exprimi nemultumirea si dezacordul, intr-un mod destul de zgomotos. Totusi, incearca sa pastrezi masura si asteapta momentul potrivit pentru decizii radicale care vizeaza statutul profesional.

Săgetator 

Evenimentele si informatiile care circula astazi se pare ca se situeaza la extreme. Asta pentru ca, pe de parte esti foarte inspirat si creativ, dar pe de alta parte, ai tendinta sa te desprinzi de realitate si sa vezi lucrurile intr-o lumina distorsionata. Asadar, cum simtul practic iti lipseste, ar fi bine sa amani orice decizie legata de contracte sau alte acte oficiale si sa eviti sa dai raspunsuri finale. De asemenea, fii atent la informatiile pe care le transmiti si asigura-te ca ele ajung la destinatie nedeteriorate.

Capricorn 

S-ar putea ca astazi sa primesti unele vesti nu tocmai placute legate de banii pe care urmeaza sa-i primesti in urma unui serviciu facut cuiva sau a activitatii desfasurate la locul de munca. Daca se pune problema unor negocieri, e important sa fii realist si sa ceri atat cat ti se cuvine. In orice caz, ziua de astazi te invita la precautie si prudenta in ce priveste administrarea banilor. Excesele cheltuielile impulsive ar trebui evitate.

Vărsator

Chiar daca esti criticat si contestat de cei din jur sau ti se refuza sprijinul in nenumarate randuri, fa un efort pentru a pastra pe cat posibil un climat calm in jur. De asemenea, incearca sa nu iei personal toate reactiile celorlalti, oricat de exagerate ti s-ar parea. Astazi, exista o tendinta generala spre reactivitate si escaladare a conflictelor si tocmai de aceea e necesar sa faci apel la intelepciune. De asemenea, evita activitatile care cer simt practic si implica-te mai mult in cele creative.

Pești 

Rigiditatea, incapatanarea si orgoliile manifestate de colegii de munca, precum si sarcinile din ce in ce mai dificile care cad pe capul tau te pot face sa-ti pierzi rabdarea. In plus, te poti simti marginalizat si neputiincios in raport cu conflictele de interese, neregulile sau jocurile de culise in care esti prins fara voia ta. In aceste conditii, e important sa fii discret si calm. Iar daca ai nelamuriri, apeleaza la sefi sau alte persoane cu putere de decizie. Un alt segment activat astazi este cel al sanatatii, care merita o atentie deosebita.


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru marți, 23 aprilie 2024! Segmentul amoros este sensibil astăzi pentru una dintre zodii

23 Apr 2024 491

Horoscop pentru luni, 22 aprilie 2024. La serviciu pot apărea neplăceri în relațiile colegiale pentru una din zodii

22 Apr 2024 544

Horoscop pentru săptămâna 22 - 28 aprilie 2024. Surprizele pot fi de proporții pentru unii dintre nativi

22 Apr 2024 681

Horoscop pentru duminică, 21 aprilie 2024. Este rost de distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

21 Apr 2024 595

Horoscop pentru sâmbătă, 20 aprilie 2024. Se anunță distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

20 Apr 2024 618

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 604

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 758

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 642

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 668

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 aprilie 2024. Situații interesante cu persoanele apropiate

15 Apr 2024 684

Horoscop pentru luni, 15 aprilie 202 Banii și beneficiile lor vor da bătăi de cap uneia dintre zodii

15 Apr 2024 599

Horoscop pentru duminica, 14 aprilie 2024. Sunt zile bune pentru odihnă pentru una dintre zodii

14 Apr 2024 544

Horoscop pentru sâmbătă, 13 aprilie 2024. Foarte interesante sunt relatiile parteneriale pentru unii dintre nativii zodiacului

13 Apr 2024 676

Horoscop pentru vineri, 12 aprilie 2024. Sunt posibile cheltuieli neprevăzute pentru una dintre zodii

12 Apr 2024 644

Horoscop pentru joi, 11 aprilie 2024. Relatiile parteneriale vor lua o alta turnură pentru una din zodii

11 Apr 2024 975