Horoscop pentru vineri, 12 noiembrie 2021. O zodie trebuie să stea departe de discuțiile cu iz de bârfă sau intrigă

Berbec

Se pare ca esti foarte interesat sa clarifici niste lucruri, sa intri in posesia unor informatii sau sa ajungi la un acord cu o persoana oficiala sau o institutie. Oricare ar fi intentiile tale, incearca sa fii detasat si sa ai rabdare. S-ar putea ca raspunsurile primite astazi sa nu fie cele dorite sau sa intarzie. Oricum, exista posibilitatea ca datele problemei sa se schimbe in urmatoarele zile, o serie de adevaruri sa iasa la iveala sau unele persoane sa-si reconsidere pozitia, deci nu e cazul sa intri in panica.

Taur

S-ar putea ca astazi sa fii destul de confuz in ce priveste unele planuri de viitor si aspiratii. Oscilezi intre mai multe obiective si nu prea esti sigur pe cine te poti baza si pe cine nu, cu atat mai mult cu cat unii prieteni te pot dezamagi in aceste zile. Nu e exclus sa afli adevaratele intentii ale cuiva din anturaj sau sa descoperi o noua fata a unui prieten, in contextul unor intelegeri care au legatura cu banii. Oricum, nu e indicat sa te bazezi pe promisiuni sau pe banii altora.

Gemeni

Zona carierei si relatiile sunt destul de vulnerabile astazi, datorita predispozitiilor catre neintelegeri, distorisonari ale mesajelor transmise, interpretarea gresita a unor informatii sau acte oficiale. Tocmai de aceea, e important sa fii foarte atent cum decodifici orice informatie care ajunge la tine si cum o transmiti mai departe, astfel incat sa asiguri o comunicare fluenta. In privinta deciziilor importante legate de afaceri sau de cariera, ar fi bine sa le amani pe cat posibil, pentru ca exista risc de erori.

Rac

Astazi iti este destul de greu sa te abtii de la critici sau de la exprimarea opiniilor si plangerilor intr-o nota mult prea directa, intransigenta, chiar agresiva, la locul de munca. Atentie asadar la modul de exprimare, la comunicarea cu colegii si colaboratorii, precum si la interpretarea circumstantelor in care te afli. Incearca sa fii cat se poate de obiectiv, rezervat, tolerant si sa privesti lucrurile rational si nu emotional, pentru a evita neintelegerile, conflictele si deciziile gresite.

Leu

Desi esti extrem de dinamic, optimist si increzator in fortele proprii si in ideile tale, n-ar trebui sa ai asteptari foarte mari de la persoanele dragi sau de la cei cu care colaborezi. Cu alte cuvinte, s-ar putea sa-i inspiri pe ceilalti prin entuziasmul tau, dar asta nu inseamna ca vei primi exact acele reactii la care te astepti, sau acea sustinere financiara si materiala pe care ti-o doresti sau de care ai nevoie pentru a-ti pune in aplicare proiectele. Asadar, accepta lucrurile asa cum sunt si nu te lasa descurajat.


Fecioara

Astazi s-ar putea sa fie dificil sa faci front comun cu partenerul de viata sau cu un colaborator in ce priveste unele scopuri personale. De asemenea, este posibil sa realizezi ca ceilalti nu au foarte mare incredere in tine sau si-au format o imagine deformata despre tine. In orice caz, reactiile si raspunsurile primite de la cei din jur in cursul zilei de astazi sunt motiv de reflectie in ce priveste atitudinea si gandirea ta. Poate ca e ceva de schimbat acolo, astfel incat sa imbunatatesti comunicarea cu persoanele importante din viata ta.

Balanta

Eficienta si randamentul in campul muncii pot avea de suferit astazi, din cauza ca se pierde foarte mult timp cu nesicronizarile din cadrul echipei, sincopele in comunicare, defectiunile diverselor aparate si instrumente sau intarzierile unor raspunsuri, informatii sau documente. Altfel spus, totul se deruleaza cu incetinitorul si probabil cu multa iritare si nerabdare. Sfatul meu este sa-ti mentii calmul si sa te orientezi mereu spre solutii, in loc sa cauti vinovati pentru tot ce se intampla.

Scorpion

Oricat te-ai stradui sa te faci inteles si sa-ti faci cunoscute sentimentele si intentiile, fata de persoana iubita sau fata de alte persoane dragi din viata ta, se pare ca nu prea reusesti. Aceasta disonanta intre ceea ce transmiti si ceea ce ajunge la celalalt poate fi sursa de tensiuni si chiar certuri, avand in vedere ca nu prea te poti abtine de la reprosuri si critici. Si planul financiar este supus fluctuatiilor, asa ca amana orice cheltuiala serioasa.

Sagetator

O zi care te invita la echilibru, rezerva si diplomatie. Asta pentru ca exista o tendinta accentuata spre a vorbi mult, a reprosa celor dragi tot felul de lucruri, reale sau nu, a interpreta totul prin prisma emotiiilor si impulsivitatii. Asadar, gandeste-te de doua ori inainte sa arunci cu vorbe in dreapta si in stanga si asteapta pana aduni toate informatiile necesare inainte sa tragi concluzii pripite, mai ales daca e vorba despre familie, casa sau avere.

Capricorn

Astazi se pare ca vin multe informatii spre tine, insa nu toate sunt adevarate, mai ales ca sursele sunt reprezentate de persoane cu o calitate indoielnica sau imprejurarile sunt destul de ciudate. Asadar, nu te grabi sa iei de bun tot ce auzi si mai ales, evita sa iei decizii pe seama unor zvonuri pe care nu le-ai verificat inainte. De asemenea, incearca sa stai departe de discutiile cu iz de barfa sau intriga.

Varsator

O idee de proiect foarte ingenioasa, din care doresti sa scoti si beneficii materiale frumoase, gaseste sustinere la parteneri, prieteni sau institutii. Insa in ce priveste castigul, se pare ca undeva in calculele tale s-au strecurat niste greseli, iar astazi constati cu surprindere si o oarecare tristete ca asteptarile tale nu sunt satisfacute. De aceea, e bine sa nu te pripesti cu concluziile sau sa dezarmezi, ci sa cauti sa abordezi lucrurile dintr-un unghi diferit. Iar prietenii sau colaboratorii te pot ajuta in acest sens.

Pesti

Luna iti strabate zodia si te face sensibil, nehotarat, emotiv si destul de suspicios in ce priveste intentiile sefilor sau persoanelor cu autoritate din viata ta. Tocmai de aceea, ar fi bine sa fii rezervat si rabdator, chiar daca nu esti de acord cu unele decizii pe care superiorii le iau in sfera profesionala, sau nu intelegi atitudinea acestora fata de tine. Poate ca lucrurile par neclare, insa nu rezolvi nimic cu enervare, plangeri si agitatie, asa ca ia totul asa cum vine, fara sa te chinui sa intelegi.

Articol preluat de pe astrocafe.ro

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru marți, 23 aprilie 2024! Segmentul amoros este sensibil astăzi pentru una dintre zodii

23 Apr 2024 569

Horoscop pentru luni, 22 aprilie 2024. La serviciu pot apărea neplăceri în relațiile colegiale pentru una din zodii

22 Apr 2024 563

Horoscop pentru săptămâna 22 - 28 aprilie 2024. Surprizele pot fi de proporții pentru unii dintre nativi

22 Apr 2024 701

Horoscop pentru sâmbătă, 20 aprilie 2024. Se anunță distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

20 Apr 2024 630

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 608

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 653

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 674

Horoscop pentru duminica, 14 aprilie 2024. Sunt zile bune pentru odihnă pentru una dintre zodii

14 Apr 2024 547

Horoscop pentru sâmbătă, 13 aprilie 2024. Foarte interesante sunt relatiile parteneriale pentru unii dintre nativii zodiacului

13 Apr 2024 679

Horoscop pentru joi, 11 aprilie 2024. Relatiile parteneriale vor lua o alta turnură pentru una din zodii

11 Apr 2024 985

Horoscop pentru marți, 09 aprilie 2024. Unul dintre nativi este hotărât să-și schimbe filozofia de viață

09 Apr 2024 657

Horoscop pentru săptămâna 08 - 14 aprilie 2024. Se anunță o perioadă de schimbări profunde pentru una dintre zodii

08 Apr 2024 653

Horoscop pentru luni, 08 aprilie 2024. Ce zodie trebuie să dea dovadă de prudență la cheltuieli

08 Apr 2024 621

Eclipsa totală de Soare în Berbec, din 8 Aprilie 2024. Un nou TU

06 Apr 2024 1128

Horoscop pentru sâmbătă, 06 aprilie 2024. Există predispoziții spre activități de rutină alături de cei dragi pentru unii nativi ai zodiacului

06 Apr 2024 653