Horoscop pentru vineri, 20 mai 2022. Află ce îți rezervă astrele

Horoscopul de astăzi


Berbec 
Astazi se contureaza sedinte sau intalniri fulger cu sefii sau cu alte persoane importante din sfera socio-profesionala in care activezi. Fii prudent si pregateste-te serios pentru indeplinirea sarcinilor de serviciu. S-ar putea sa ti se ceara explicatii despre felul in care iti desfasori activitatea. De retinut ca sefii nu prea te sustin, iar colegii mai mult vorbesc in loc sa te ajute concret. In permanenta este nevoie sa iti imbunatatesti prestatia si imaginea publica.

Taur 
Evenimentele de astazi te vor duce la schimbarea multor conceptii si idei despre lume si viata. Diversitatea informatiilor care iti domina viata cotidiana te face sa crezi ca tot ce ai invatat pana acum trebuie reconsiderat in totalitate. Pe undeva asa si este, de aceea fii deschis la abordari noi. Temele filozofice discutate cu persoane avizate iti rafineaza mentalul si iti dizolva limitele cunoasterii. Dupa-amiaza ar fi bine sa te relaxezi cu un film bun.

Gemeni 
Ziua este favorabila achitarii facturilor sau altor tipuri de datorii comune, fie cu partenerul de viata, cu rudele, fie cu asociatii profesionali. Bine este sa te bazezi doar pe resursele tale materiale si sa le folosesti cu masura. Ceilalti sunt tentati sa profite de veniturile tale. Totusi ar fi bine sa iti reveluezi cheltuielile si sa pui bani si bunuri deoparte la care sa ai acces doar tu. Spre seara se intrezaresc vesti interesante din strainatate.

Rac 
Relatiile parteneriale sunt tensionate. Daca este vorba despre partenerul de viata, acesta iti poate reprosa faptul ca esti foarte preocupat doar de propria ta persoana sau de zona profesionala. In relatiile de colaborare profesionala, seful activitatii pe care o desfasori in comun cu altii iti poate pune bete in roatele demersurilor tale. De fapt, tu trebuie sa faci modificari drastice in felul in care relationezi cu partenerii, fie de viata, fie de afaceri.

Leu 

Ziua iti aduce forfota la serviciu si in relatiile parteneriale. Este posibil ca temerile legate de activitatile profesionale pe care le desfasori in comun cu altii sa fie exacerbate astazi. Hiba este doar la tine. Exista o usoara instabilitate in relatiile cu ceilalti, mai ales in cele profesionale, dar nu este cazul sa iti faci griji profunde. Ai incredere ca atat partenerul de viata, cat si cei de afaceri te vor ajuta cu tot ce ai nevoie.

Fecioara 

In prima parte a zilei, inca mai esti preocupat de copii sau de persoana iubita. Ai avea si chef de sotii, insa ceilalti nu iti tin isonul. Bine ar fi sa iti aranjezi activitati legate de un hobby sau macar o iesire in oras cu un prieten drag. Astfel te vei detasa de capitolul amoros. Dupa-amiaza iti aduce multe si marunte de facut la serviciu. Concentreaza-ti fortele pe indeplinirea sarcinior de lucru si evita provocarie colegilor.

Balanta 
In prima parte a zilei este nevoie sa rezolvi chestiuni familiale. Chiar daca aveai alt program pentru inceputul acestei saptamani, lasa totul deoparte si ocupa-te de nevoile celor dragi. Persoana iubita sau copiii vor veni si ei spre tine pentru a le fi altaturi. Exista nemultumiri la capitolul amoros, datorate in mod special veniturilor tale. Amestecul dintre iubire si bani va duce curand la reconfigurari definitive in relatiile cu cei dragi.

Scorpion 
Casa si familia sunt temele tale principale. Se pare ca ai planuri marete pentru imbunatatirea confortului de acasa sau pentru rezolvarea problemelor membrilor familiei. Ai spor la curatenii, reparatii generale, dar si la achizitionarea bunurilor necesare traiului zilnic. Sfaturile si ideile tale vor fi acceptate de catre cei dragi, insa numai daca vei sti sa le prezinti intr-o maniera potrivita. Foloseste-ti intuitia pentru a vorbi exact ce trebuie si mai ales la momentul oportun.

Sagetator 
Este o zi cu multe drumuri. Fie ca este vorba despre rezolvarea unor aspecte legate de serviciu, fie ca trebuie sa ajuti pe cineva apropiat, dialogurile si calatoriile pe distante scurte iti vor ocupa mult timp. Se recomanda prudenta in ganduri si fapte, pentru ca mentalul iti este instabil si foarte usor poti trece prin stari de spirit total diferite. Daca trebuie sa semnezi documente oficiale verifica-le atent.

Capricorn 
Este multa agitatie in preajma ta. In continuare esti emotiv si pus pe fapte mari. Bine ar fi sa iti restrangi aria de actiune si sa te ocupi de treburile prioritare. Relatiile cu sefii sau cu reprezentantii institutiilor oficiale sunt tensionate, existand un risc major de stricare a imaginii tale publice. Spre seara te vei simti mai bine, insa nu forta nota. Rezerva-ti momente de rasfat la un salon de ingrijire corporala sau pentru o sueta cu cineva drag.

Varsator 
Inca vei mai simti oboseala acumulata in ultimul timp. Totusi, cu putin efort si bunavointa vei reusi sa depasesti momentele neplacute. Pe cat posibil evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, deoarece pot iesi eronate. Ar fi bine sa realizezi acele treburi care implica efort fizic si mental redus. Din sfera profesionala poti primi informatii secrete, de la cine te asptepti mai putin. Tine cont de cele aflate astazi!

Pesti 
Sunt favorizate discutiile cu prietenii sau colaboratorii profesionali aflati in strainatate. Chiar daca la orizont se contureaza alte situatii legate de aceste persoane, ar fi bine sa nu pui la suflet. Asta deoarece, razgandirile se vor ivi peste cateva zile. Pe de alta parte ar fi bine sa te bazezi mai mult pe fortele tale. Actualii prieteni iti ofera sprijin limitat sau deloc, iar sustinatori ai din ce in ce mai putini. Cultiva relatii cu oameni noi!


Articol preluat de pe astrocafe.ro



Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru joi, 28 martie 2024. Află ce îţi rezervă astrele pentru astăzi!

28 Mar 2024 593

Horoscop pentru miercuri, 27 martie 2024. Iată ce îi așteaptă pe nativii din zodia Rac

27 Mar 2024 866

Horoscop pentru marți, 26 martie 2024. Ce nativi au parte de sprijin profesional?

26 Mar 2024 641

Horoscop pentru săptămâna 25 - 31 martie 2024. Șanse de a remodela personalitatea pentru una din zodii

25 Mar 2024 855

Horoscop pentru luni, 25 martie 2024. Pentru unii nativi este o zi importantă pentru relații sentimentale

25 Mar 2024 749

Horoscop pentru duminică, 24 martie 2024. Ce zodie se confruntă cu decizii dificile?

24 Mar 2024 699

Horoscop pentru sâmbătă, 23 martie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

23 Mar 2024 641

Horoscop pentru vineri, 22 martie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

22 Mar 2024 691

Horoscop pentru joi, 21 martie 2024. Se conturează invitații la evenimente sociale

21 Mar 2024 662

Horoscop pentru miercuri, 20 martie 2024. Sănătatea este vulnerabilă pentru una dintre zodii

20 Mar 2024 693

Horoscop pentru marți, 19 martie 2024. O zi minunată pentru a stabili călătorii profesionale pentru unii nativi

19 Mar 2024 603

Horoscop pentru săptămâna 18 - 24 martie 2024. Chestiunile financiare, subiectul principal al debutului săptămânii

18 Mar 2024 566

Horoscop pentru luni, 18 martie 2024. Ce te așteaptă în dragoste, carieră și sănătate?

18 Mar 2024 792

Horoscop pentru duminică, 17 martie 2024. Unii nativi, provocați de prieteni la activități recreative în aer liber

17 Mar 2024 545

Horoscop pentru sâmbătă, 16 martie 2024. Ce zodie trebuie să fie atentă la alimentație și hidratare?

16 Mar 2024 888