Horoscop pentru vineri, 23 septembrie 2022. O zi foarte importantă pentru una dintre zodii

HoroscopBerbec

Energia zilei te predispune la oboseală și stres la serviciu. Poți preîntâmpina aceste aspecte, cu o atitudine pozitivă, planificându-ți atent activitățile și, la nevoie, apelând la ajutorul celorlalți. De reținut cele gândite, discutate sau petrecute astăzi, pentru că ecourile lor le vei resimți multă vreme de acum încolo. Vin vremuri noi în câmpul muncii!

Taur

Se întrezăresc schimbări radicale în plan sentimental, astfel că surprizele zilei pot fi din cele mai diverse și inedite. Ziua ar trebui memorată, indiferent că la prima vedere se petrec lucruri banale. Poate începe o idilă, poate intra în discuție un copil, dar cu siguranță îți vei schimba concepțiile și viziunea privitoare la iubire și implicațiile ei. Renunță la a cere prea mult de la alții!

Gemeni

O zi foarte importantă în plan domestic și familial! Rezervă momente pentru a fii alături de familie, acasă, pentru reevaluarea unor planuri necesare îmbunătățirii condițiilor de locuit. Revizuiește-ți atitudinea față de acest segment de viață și gândește-te cum ai dori să se desfășoare lucrurile de acum încolo. Sunt mari șanse de reușită, dacă îți asumi cele gândite!

Rac

Este posibil să simți o mare destabilizare mentală și emoțională, însă provocarea momentului constă în a lua o pauză de la iureșul cotidian și a-ți întoarce eforturile spre tine însuți. Gândește-te numai la aspectele frumoase din viața ta, bucură-te de cele realizate până acum și ai încredere că totul se desfășoară spre binele tău suprem. Schimbări în relațiile cu anturajul apropiat!

Leu

Noutăți financiare la secțiunea venituri din munca proprie! Se pare că ești pornit să muncești mult, însă cei dragi parcă se opun elanului tău sau doresc, în secret, să profite de pe urma câștigurilor tale. Revizuiește-ți relațiile, atitudinea față de bani și implicațiile lor! Strategiile financiare gândite acum vor da roade cel puțin un an de zile de acum încolo.


Fecioara

Zi mare pentru tine, astfel că ar fi bine să sărbătorești pe îndelete. Sunt momente excelente pentru trasarea planurilor noi, schimbarea atitudinii față de ceilalți și față de evenimentele vieții. Sigur că mulți ți se vor opune, dar operează toate schimbările de care nevoie, în mare taină. Cele gândite, dorite, asumate astăzi au șanse de reușită în viitorul apropiat.

Balanta

Ai nevoie de liniște, discreție, meditații interioare. Energia zilei este puternică, astfel că te poți simți obosit și confuz. Relaxează-te, evită spațiile aglomerate, oamenii zgomotoși și eforturile de orice fel. Sunt momente bune numai pentru tine și sufletul tău. Regândește unele planuri de viață și vizualizează felul în care dorești să fie viața ta de acum încolo. Și așa va fi!

Scorpion

Turnurile din relațiile cu prietenii sau protectorii din segmentul profesional te vor pune serios pe gânduri. S-ar putea să afli detalii picante despre aceste persoane, care brusc să te ducă spre a lua decizii rapide. Contextul astral de astăzi te predispune la reevaluarea segmentului prietenilor și al persoanelor din anturajul profesional. Ar fi bine să asculți imboldurile primite astăzi.

Sagetator

Schimbări în plan profesional, în mod special în relațiile cu șefii și autoritățile! Fii prudent, deoarece ești tentat să te răzvrătești împotriva la tot și toate. Se întrezăresc situații bune la locul de muncă în viitorul apropiat, deci ar fi bine să ai răbdare și să-ți folosești surplusul enegetic în mod constructiv. Imaginea ta în ochii celorlalți poate avea de suferit iremediabil.

Capricorn

O mulțime de gânduri năvălesc astăzi în mintea ta, fiindu-ți dificil să le disciplinezi sau să le înțelegi rapid. Procesul schimbării filozofiei de viață este lent, însă astăzi energia astrală impulsionează mult și sunt șanse să faci salturi evolutive importante. Totul este să fii deschis la nou și să ai încredere că Universul lucrează, meticulos și perseverent, spre bunăstarea ta.

Varsator

Se conturează schimbări în plan financiar, mai ales în ceea ce privește banii și bunurile comune cu alții. Dincolo de măștile cotidiene există motivații profunde vizavi de ceea ce se petrece în segmentul financiar. Folosește energia astrală de astăzi pentru regândirea unor posibilități de câștig și folosință a unor bunuri. Evită cheltuielile și investițiile de orice fel!

Pesti

Zi memorabilă pentru relațiile parteneriale! Atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relațiile de colaborare sau de afaceri, apar modificări mai mult sau mai puțin vizibile. Există detalii ascunse, scopuri meschine ale unora, dar ai încredere că la momentul potrivit, vălul mirific ce învăluie acum aceste relații se va destrăma ca prin minune.

Articol preluat de pe astrocafe.ro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru joi, 28 martie 2024. Află ce îţi rezervă astrele pentru astăzi!

28 Mar 2024 606

Horoscop pentru miercuri, 27 martie 2024. Iată ce îi așteaptă pe nativii din zodia Rac

27 Mar 2024 882

Horoscop pentru marți, 26 martie 2024. Ce nativi au parte de sprijin profesional?

26 Mar 2024 642

Horoscop pentru săptămâna 25 - 31 martie 2024. Șanse de a remodela personalitatea pentru una din zodii

25 Mar 2024 858

Horoscop pentru luni, 25 martie 2024. Pentru unii nativi este o zi importantă pentru relații sentimentale

25 Mar 2024 761

Horoscop pentru duminică, 24 martie 2024. Ce zodie se confruntă cu decizii dificile?

24 Mar 2024 703

Horoscop pentru sâmbătă, 23 martie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

23 Mar 2024 642

Horoscop pentru vineri, 22 martie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

22 Mar 2024 691

Horoscop pentru joi, 21 martie 2024. Se conturează invitații la evenimente sociale

21 Mar 2024 664

Horoscop pentru miercuri, 20 martie 2024. Sănătatea este vulnerabilă pentru una dintre zodii

20 Mar 2024 695

Horoscop pentru marți, 19 martie 2024. O zi minunată pentru a stabili călătorii profesionale pentru unii nativi

19 Mar 2024 603

Horoscop pentru săptămâna 18 - 24 martie 2024. Chestiunile financiare, subiectul principal al debutului săptămânii

18 Mar 2024 566

Horoscop pentru luni, 18 martie 2024. Ce te așteaptă în dragoste, carieră și sănătate?

18 Mar 2024 792

Horoscop pentru duminică, 17 martie 2024. Unii nativi, provocați de prieteni la activități recreative în aer liber

17 Mar 2024 545

Horoscop pentru sâmbătă, 16 martie 2024. Ce zodie trebuie să fie atentă la alimentație și hidratare?

16 Mar 2024 889