Horoscop pentru vineri, 29 iulie 2022. Luna în Leu influenţează fiecare zodie

horoscopBerbec

Mentalitatea ta este in plina expansiune si poti aborda noi domenii de studiu. In aceasta perioada inveti mai usor prin experienta decat prin studiu efectiv. Luna in Leu iti activeaza zona iubirii. Esti foarte creativ, generos, inimos. Te apropii usor de oameni gratie modului frumos in care comunici. Poti emotiona usor pe oricine prin caldura cuvintelor tale.

Taur

In aceasta perioada poti revedea modul in care comunici cu familia sau cu prietenii apropiati. Te poti bucura de unele castiguri frumoase ca rezultat al muncii proprii. Exprima-ti deschis emotivitatea, sentimentele si bucura-te de tot ce viata iti ofera caci te poti simti in abundenta. Esti foarte energic, relationezi frumos cu colegii si muncesti cu drag si spor.

Gemeni

Tie Luna in Leu iti aduce spre revedere si imbunatatire modul in care comunci, atitudinea fata de studiu si relatia cu fratii. Dispui de multa energie si o canalizezi catre manifestarea iubirii. In anturaj pot aparea miscari spontane dar ele sunt in favoarea ta. Comunici deschis si intr-un mod original si nonconformist. Esti apreciat pentru generozitate si amabilitate.

Rac

Tie Luna din Leu iti activeaza zona castigurilor din munca proprie. Poti alege sa iti construiesti o cariera intr-un domeniu original, avangardist si in care sa beneficiezi de o libertate maxima. Poti chiar dispretui ce este conventional. Urmeaza-ti intuitia si poti regasi in tine calitatile si resursele necesare pentru a porni pe cont propriu.

Leu

Luna din zodia ta, prin aspectele pe care le face astazi, iti reaminteste ca este momentul sa iti revizuiesti atitudinea si felul in care te manifesti pe tine. Intuitia si clarviziunea ta sunt nemarginite si te remarci prin genialitatea ideilor tale. Esti iubit si sustinut de oameni influenti, binevoitori si care dispun de resursele necesare pentru a-ti indeplini unele dorinte.


Fecioara

Luna din Leu te invita la meditatie si introspectie. Sensibilitatea, intuitia si imaginatia iti sunt la cote foarte inalte. Poti alege sa imbratisezi o meserie care sa aiba legatura cu femeile, cu vocatia artistica, financiara sau care sa implice planul superior de constiinta cum ar fi preot sau indrumator spiritual. Ce intreprinzi acum iti poate atrage si bunastarea materiala.

Balanta

Sub influenta Lunii din Leu tu iti revizuiesti si poate reconfigurezi anturajul, grupurile si proiectele in care esti implicat. Constiinta ta este in expansiune si se dezvolta sanatos. Este posibil ca unele parteneriate sa alegi sa le parasesti sau sa destrame subit, dar poti atrage noi colaboratori mult mai originali, liberali in gandire si altruisti.

Scorpion

Luna din Leu iti pune in evidenta zona carierei si a prestigiului. Popularitatea si notorietatea ta sunt in crestere. Lucrezi foarte bine cu publicul. Viata ta profesionala poate suporta fluctuatii, fie apar reorientari in cariera fie oamenii cu care lucrezi se pot schimba. Poti obtine satisfactii din meserii care tin de comunicare, finante, comert sau transporturi.

Sagetator

Tie Luna din Leu iti aduce in lumina filosofia de viata si constiinta ta. Esti vesel, jovial, adaptabil la schimbari, gata sa experimentezi noul. Inspiri prin eleganta, tact si diplomatie. Iti poti manifesta creativitatea intr-un mod artistic care sa impacteze prin nonconformism si noutate. Atragi usor succesul caci te implici doar in proiectele care te inspira.

Capricorn

In cazul tau Luna din Leu activeaza zona transformarii, a abandonului de sine si a banilor proveniti nu din munca ci din asocieri. Pot aparea unele schimbari neasteptate in plan familial fie ca este vorba despre schimbarea domiciliului, renovari sau chiar divorturi. Beneficiezi de o inteligenta intuitiva, apriorica, capabila sa perceapa esenta lucrurilor.

Varsator

In ceea ce te priveste, Luna in Leu se plaseaza in zona parteneriatelor oficiale si a imaginii publice. Esti interesat de aspectele sociale si umanitare dar si de curentele moderne, progresiste. Iti poti exprima gandurile intr-un mod original, dramatic, antrenant, plin de talent, rafinat si poti avea mare impact la public atat prin scris cat si prin oratorie.

Pesti

Tu esti stimulat de Luna in Leu la locul de munca. Ai o minte logica, receptiva, analitica si o memorie foarte buna. Contextul astral te sprijina sa te lasi ghidat de intuitie care te poate purta dincolo de limitele mintii tale. Esti sensibil, emotiv, inimos si stii cum sa ii stimulezi pe cei din jurul tau. Ai o dexteritate iesita din comun si poti crea lucruri deosebite. 

Articol preluat de pe astrocafe.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru joi, 28 martie 2024. Află ce îţi rezervă astrele pentru astăzi!

28 Mar 2024 607

Horoscop pentru miercuri, 27 martie 2024. Iată ce îi așteaptă pe nativii din zodia Rac

27 Mar 2024 882

Horoscop pentru marți, 26 martie 2024. Ce nativi au parte de sprijin profesional?

26 Mar 2024 644

Horoscop pentru săptămâna 25 - 31 martie 2024. Șanse de a remodela personalitatea pentru una din zodii

25 Mar 2024 859

Horoscop pentru luni, 25 martie 2024. Pentru unii nativi este o zi importantă pentru relații sentimentale

25 Mar 2024 761

Horoscop pentru duminică, 24 martie 2024. Ce zodie se confruntă cu decizii dificile?

24 Mar 2024 703

Horoscop pentru sâmbătă, 23 martie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

23 Mar 2024 642

Horoscop pentru vineri, 22 martie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

22 Mar 2024 691

Horoscop pentru joi, 21 martie 2024. Se conturează invitații la evenimente sociale

21 Mar 2024 664

Horoscop pentru miercuri, 20 martie 2024. Sănătatea este vulnerabilă pentru una dintre zodii

20 Mar 2024 695

Horoscop pentru marți, 19 martie 2024. O zi minunată pentru a stabili călătorii profesionale pentru unii nativi

19 Mar 2024 603

Horoscop pentru săptămâna 18 - 24 martie 2024. Chestiunile financiare, subiectul principal al debutului săptămânii

18 Mar 2024 566

Horoscop pentru luni, 18 martie 2024. Ce te așteaptă în dragoste, carieră și sănătate?

18 Mar 2024 792

Horoscop pentru duminică, 17 martie 2024. Unii nativi, provocați de prieteni la activități recreative în aer liber

17 Mar 2024 545

Horoscop pentru sâmbătă, 16 martie 2024. Ce zodie trebuie să fie atentă la alimentație și hidratare?

16 Mar 2024 889