Horoscop pentru vineri, 30 septembrie 2022. O zi complicată pentru una din zodii

Horoscopul de azi Berbec 

Ziua de astazi se anunta destul de tensionata, in ce priveste raporturile cu colegii sau cu alte persoane cu care colaborezi. Luna in Sagetator si aspectele incordate pe care le formeaza  sugereaza ca e momentul sa schimbi unele principii de viata, unele metode de lucru care nu mai sunt eficiente. Observa-te astazi sau observa evenimentele cu luciditate si vezi care sunt ideile acelea fixe care dauneaza activitatii profesionale si raporturilor cu oamenii. Iar daca apar evenimente neplacute la lucru, asuma-ti responsabilitatea si vezi ce poti sa schimbi la tine.

Taur

Este posibil sa se reactiveze niste frustrari, nemultumiri si chiar angoase cu privire la relatia de iubire si relatiile cu alti oameni dragi din viata ta. Se pare ca aceasta stare sa se datoreze unor asteptari foarte mari pe care le ai de la persoana iubita, ceea ce face sa te simti mereu dezamagit, doar pentru ca celalalt nu vine in intampinarea dorintelor tale. Probabil ca e momentul sa-ti asumi si tu unele greseli, sa renunti la a avea dreptate cu orice pret si sa initiezi o discutie clarificatoare.

Gemeni 

Tendinta spre pesimism, neincredere in fortele proprii si nehotarare te pot trage inapoi, ori de cate ori iti propui ceva, sau vine spre tine o oportunitate. Astazi, suspiciunile si temerile vizeaza relatia cu partenerul de viata. Pot iesi scantei doar pentru ca nu accepti alt punct de vedere in afara de al tau, sau pentru ca nu esti suficient de deschis sau receptiv. Cu siguranta, daca ai renunta la rigiditate si ai schimba unghiul din care privesti lucrurile, ai putea gasi o cale de comunicare.

Rac 

S-ar putea ca astazi sa ai senzatia deseori ca tot ce se intampla este complet haotic, pentru ca oamenii cu care te intalnesti sau cooperezi nu inteleg ce spui sau rastalmacesc fiecare cuvant, sau pentru ca, pur si simplu, totul se amana, intarzie sau se schimba in ultima clipa. Aspectele tensionate vizeaza in special segmentul muncii, ceea ce inseamna ca acolo e necesar sa fii foarte precaut, mai ales daca lucrezi cu acte sau daca munca ta se bazeaza pe comunicare. Asadar, atentie unde pui actele si cum comunici, astfel incat sa fii inteles corect.

Leu 

Probabil ca frustrarea ta cea mai mare rezida astazi din faptul ca nu poti sa-ti satisfaci o placere personala costistoare sau nu dispui de banii necesari pentru a veni in intampinarea dorintelor persoanei iubite ori, pur si simplu, la un calcul sumar, constati ca nu stai foarte bine din punct de vedere financiar. Trebuie sa stii insa ca ai tendinta sa vezi lucrurile intr-o nota sumbra, pentru ca lucrurile nu stau chiar atat de rau pe cat pare. Cu toate acestea, stai departe de cheltuieli nesabuite.


Fecioara 

Nu e nicio noutate faptul ca te afli intr-o perioada foarte importanta a vietii tale, in care ai de facut alegeri responsabile, pe termen lung. Este de asemenea o perioada care te invita la o analiza atenta a atitudinii si la eliminarea de viata ta a tot ce e toxic sau nefunctional, de la mod de a gandi, pana la relatii. Ziua de astazi vine sa te constientizeze asupra unor astfel de tipare de gandire sau comportamentale, care trebuie eliminate. Poate fi o zi dificila, cu tensiuni interioare, dar foarte valoroasa, pentru ca intr-o anumita masura poti sa te detasezi de unele experiente din trecut.

Balanta 

O zi complicata in ce priveste segmentul comunicarii, intalnirilor, relatiilor cu cei din jur. Mercur este in continuare retrograd in zona discretiei si jocurilor de culise, iar astazi este tensionat de Luna aflata in Sagetator. Prin urmare, astazi este necesar sa fii vigilent, rezervat si sa-ti asculti intuitia. Astfel vei putea tria informatiile care ajung la tine (nu toate adevarate), dar mai ales vei putea sa refuzi o invitatie care nu-ti aduce nimic bun, ci dimpotriva.

Scorpion 

Punctul nevralgic al zilei de astazi este reprezentat de segmentul banilor si posesiunilor. Te poti confrunta cu un blocaj financiar sau  ai sentimentul ca raportul efort/bani obtinuti nu este deloc avantajos. Prin urmare, este necesar sa-ti faci niste calcule de timp si de bani, sa-ti reevaluezi prioritatile si sa iti schimbi metoda de administrare a resurselor. Iti recomand sa eviti investitiile sau deciziile legate de acestea si, mai ales, sa te concentrezi mai mult asupra calitatilor care ar putea fi exploatate.

Sagetator 

O zi extrem de provocatoare. Desi Luna se afla in semnul tau zodiacal, nu se poate spune ca-ti este aliat prea prietenos. Asta pentru ca formeaza aspecte tensionate care vizeaza atat segmentul carierei cat si pe cel al sufletului. Prin urmare, ziua aceasta poate fi numita „ziua bilantului si autenticitatii”, pentru ca starea ta, dar si evenimentele care au loc au rolul de a te opri putin in loc si a te face sa te intrebi daca nu cumva ar fi momentul sa schimbi macazul, daca nu cumva te-ai saturat de ceea ce faci acum.

Capricorn 

Conjunctura astrala de astazi poate reactiva o serie de inhibitii, blocaje, temeri. Sentimentul ca in anumite domenii de viata nu poti schimba nimic poate fi foarte apasator. Adevarul este ca lucrurile nu stau chiar asa rau, insa perceptia ta asupra lor poate fi distorsionata. Sfatul meu este sa detasezi pe cat posibil de toate situatiile complicate care pot sa apara si sa gasesti mijloace prin care sa te relaxezi. Pe de alta parte, anumiti prieteni, colaboratori sau partenerul de viata te pot sprijini, daca-i lasi.

Varsator 

Nu e momentul sa-ti faci planuri de viitor sau sa-ti propui obiective inalte, bazandu-te pe sprijinul altora. Este o zi in care asteptarile vis-a-vis de cei din jur raman nesatisfacute si pot da nastere la dezamagiri profunde. Totusi, ar trebui sa fii ceva mai flexibil, sa privesti lucrurile holistic, sa accepti ca ceilalti s-ar putea ca pur si simplu sa nu fie pe aceeasi lungime de unda cu tine sau sa nu fi inteles foarte bine ce astepti de la ei. Asta nu inseamna nicidecum ca sunt rau intentionati.

Pesti 

Esti foarte sensibil la parerile si reactiile celor din jur. Atentie, insa, este posibil sa te lasi prea mult influentat de asteptarile pe care cei din jur le proiecteaza asupra ta, iar asta te poate face sa iei decizii pentru ei si nu pentru tine. Cu alte cuvinte, e necesar sa inveti sa iti urmezi propriile alegeri, fiind in acelasi timp ingaduitor cu criticile sau observatiile primite.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru joi, 25 aprilie 2024. Tendința zilei este de refugiu in problemele celorlalți pentru unii nativi

25 Apr 2024 220

Horoscop pentru miercuri, 24 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat astăzi zodiilor

24 Apr 2024 528

Horoscop pentru marți, 23 aprilie 2024! Segmentul amoros este sensibil astăzi pentru una dintre zodii

23 Apr 2024 573

Horoscop pentru luni, 22 aprilie 2024. La serviciu pot apărea neplăceri în relațiile colegiale pentru una din zodii

22 Apr 2024 564

Horoscop pentru săptămâna 22 - 28 aprilie 2024. Surprizele pot fi de proporții pentru unii dintre nativi

22 Apr 2024 701

Horoscop pentru duminică, 21 aprilie 2024. Este rost de distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

21 Apr 2024 606

Horoscop pentru sâmbătă, 20 aprilie 2024. Se anunță distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

20 Apr 2024 630

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 608

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 771

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 653

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 674

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 aprilie 2024. Situații interesante cu persoanele apropiate

15 Apr 2024 687

Horoscop pentru luni, 15 aprilie 202 Banii și beneficiile lor vor da bătăi de cap uneia dintre zodii

15 Apr 2024 601

Horoscop pentru duminica, 14 aprilie 2024. Sunt zile bune pentru odihnă pentru una dintre zodii

14 Apr 2024 547

Horoscop pentru sâmbătă, 13 aprilie 2024. Foarte interesante sunt relatiile parteneriale pentru unii dintre nativii zodiacului

13 Apr 2024 679