Horoscop Se anunță o zi cu multă muncă pentru una dintre zodii

horoscopBerbec

Senzatia ca se petrec multe in culisele vietii tale este accentuata. In special in segmentul profesional se pare ca exista frământări, se fac si se desfac tot soiul de situatii de care tu afli abia dupa ce s-au desfășurat. Fii prudent si ocupa-te serios de îndatoririle tale! A te lasa pe baza altora este o idee total contraindicata in perioada pe care o traversăm.

Taur

Stările tale de spirit sunt fluctuante, astfel ca iti este dificil sa te concentrezi pe activitati solicitante si pe dialogurile cu ceilalti. Posibil sa te necajesti datorita principiilor de viata ale celor apropiati. Ar fi bine sa te detașezi de tumultul cotidian si sa te gandesti la tine si la planurile tale de viata. Sunt momente bune de-ti revizuiești stilul de viață.

Gemeni

In plan profesional se întrezăresc schimbări, care-ti vor aduce responsabilitati noi. Hiba consta in faptul ca ti se maresc sarcinile de lucru, dar despre plata aferenta nu se vorbeste nimic. De aceea, gandeste-te bine daca accepti ceea ce ti se propune. Va veni si plata, insa cand si cum ramane de vazut. Dialogurile cu prietenii iti vor oferi informatii prețioase.

Rac

Ai spor la desfasurarea activitatilor intelectuale, la planificarea calatoriilor, studiilor sau poti demara un proiect profesional gandit mai demult. Ar fi bine sa te sfatuiesti cu persoanele instruite din anturajul apropiat si sa inveti din experientele lor. Dupa-amiaza zilei este potrivita vizionarii unui film sau unui spectacol de teatru.

Leu

Tema principala a zilei o reprezinta cheltuielile personale fie pentru locul de munca, fie pentru a-ti imbunatati sanatatea. Pe de alta parte, vei fi nevoit sa achiti facturi restante, taxe sau alte tipuri de datorii. Partenerul de viata sau rudele vor dori sa profite de pe urma bugetului tau sau a bunurilor tale personale.


Fecioara

Impreuna cu partenerul de viata sau colaboratorii vei fi nevoit sa discuti cheltuielile comune si modul de folosire si administrare a bunurilor comune. Fii prudent si tine cont de sfaturile sau nevoile celorlalti, pentru ca risti sa strici relatii si situatii parteneriale bune. Dupa-amiaza, rezerva-ti momente de odihna, alaturi de membrii familiei.

Balanta

Se anunta o zi cu multa munca, indiferent ca stai acasa sau mergi la serviciu. Ar fi bine sa alegi treburile prioritare, pentru ca organismul tau este obosit si are nevoie de odihna si liniste. Cineva din familie te poate ruga sa-l ajuti fie cu sfaturi, fie cu bunuri materiale. Gandeste-te la propunerilor celorlalti si actioneaza in consecință.

Scorpion

Sunt posibile discutii aprinse cu persoana iubita sau copiii. Traversezi o perioada in care nevoile tale afective sunt exacerbate, iar putinta celor dragi de a-ti oferi iubire este diminuata. Orienteaza-ti eforturile si afectiunea spre tine insuti si lasa-i pe ceilalti deoparte. Activitatile specifice unui hobby sau dialogul cu un prieten drag te pot linisti si bucura.

Sagetator

Ambianța familiala poate fi deranjată astazi de aspectele financiare. Posibil ca membrii familiei sa doreasca mai multi bani de la tine sau macar sa le faci cadouri si favoruri mai frecvent. Evita dialogurile pe aceste teme. Planifica-ti bugetul, in primul rand cum ai tu nevoie si apoi orienteaza-te si spre nevoile celorlalti.

Capricorn

Sunt favorizate dialogurile cu persoanele mai tinere decât tine. Poti afla multe lucruri interesante despre cum sa-ti dezvolti personalitatea si cum sa-ti imbunatatesti viata. Unele aspecte dezbătute ti-ar putea crea disconfort, pentru ca recunosti in sinea ta ca sunt adevărate si ca ar cam trebui să iei măsuri.

Varsator

Se intrezaresc cheltuieli neprogramate sau nedorite. Pe moment potț fi destabilizat, existând riscul sa iei decizii nepotrivite. Vezi despre ce este vorba, chibzuieste fiecare situatie si apoi actioneaza cu calm. Cineva din anturajul apropiat te poate spirjini in toate demersurile tale de astazi. Totul este sa ceri ajutor si sa-l si accepți din toata inima.

Pesti

Din cauza prietenilor este posibil să te necăjești mult astăzi. Unii vor dori sa iti dea sfaturi, fara sa le ceri, dar pe undeva au dreptate. Fii deschis la ceilalți si alege ce consideri ca este bun si de folos tie. Cu siguranță printre banalități, acuze sau simple dialoguri vei găsi informații deosebite, interesante și utile pe termen lung.

Articol preluat de pe astrocafe.ro
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru joi, 28 martie 2024. Află ce îţi rezervă astrele pentru astăzi!

28 Mar 2024 605

Horoscop pentru miercuri, 27 martie 2024. Iată ce îi așteaptă pe nativii din zodia Rac

27 Mar 2024 882

Horoscop pentru marți, 26 martie 2024. Ce nativi au parte de sprijin profesional?

26 Mar 2024 642

Horoscop pentru săptămâna 25 - 31 martie 2024. Șanse de a remodela personalitatea pentru una din zodii

25 Mar 2024 858

Horoscop pentru luni, 25 martie 2024. Pentru unii nativi este o zi importantă pentru relații sentimentale

25 Mar 2024 761

Horoscop pentru duminică, 24 martie 2024. Ce zodie se confruntă cu decizii dificile?

24 Mar 2024 699

Horoscop pentru sâmbătă, 23 martie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

23 Mar 2024 642

Horoscop pentru vineri, 22 martie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

22 Mar 2024 691

Horoscop pentru joi, 21 martie 2024. Se conturează invitații la evenimente sociale

21 Mar 2024 664

Horoscop pentru miercuri, 20 martie 2024. Sănătatea este vulnerabilă pentru una dintre zodii

20 Mar 2024 695

Horoscop pentru marți, 19 martie 2024. O zi minunată pentru a stabili călătorii profesionale pentru unii nativi

19 Mar 2024 603

Horoscop pentru săptămâna 18 - 24 martie 2024. Chestiunile financiare, subiectul principal al debutului săptămânii

18 Mar 2024 566

Horoscop pentru luni, 18 martie 2024. Ce te așteaptă în dragoste, carieră și sănătate?

18 Mar 2024 792

Horoscop pentru duminică, 17 martie 2024. Unii nativi, provocați de prieteni la activități recreative în aer liber

17 Mar 2024 545

Horoscop pentru sâmbătă, 16 martie 2024. Ce zodie trebuie să fie atentă la alimentație și hidratare?

16 Mar 2024 889