Horoscop Se anunță reuniuni cu neamurile pentru lei. Ce se întâmplă cu berbecii

Horoscop Berbec 

Sunt momente potrivite in aceste zile pentru a discuta cu neamurile, partenerul de viata sau colaboratorii pe tema banilor si bunurilor comune. Se pot lamuri chestiuni importante in acest sens, ceilalti fiind dispusi sa coopereze si chiar sa investeasca alaturi de tine in planurile tale personale sau profesionale. Deocamdata stabileste clar punctele-cheie a ceea ce doresti sa faci si apoi prezinta-le si celorlalti.

Taur 

Activitatile comune cu ceilalti sunt o temă importantă la finalul acestei saptamani. Se pare ca pana la urma te vei desprinde de unii colaboratori sau chiar de partenerul de viata, pentru ca pe masura ce trece timpul descoperi adevaratele intentii ale acestor persoane, intentii total diferite de ale tale. O persoana din alt anturaj decat cel profesional sau personal apropiat iti poate oferi o imagine buna de ansamblu a situatiei existente.

Gemeni

Esti foarte solicitat de catre partenerul de viata sau de colaboratorii de la serviciu. Cum sanatatea ramane in continuare vulnerabila, fii prudent si dozeaza-ti eforturile. Este posibil sa concluzionezi ca ar fi bine sa renunti fie la partenerul de viata, fie la o colaborare, din care castigi prea putin, dar in schimb iti ocupa mult timp. Lecturile amuzante, o plimbare in aer liber, la brat cu cineva drag te revigoreaza rapid.

Rac 

Esti dornic de distractii si de a petrece mai mult timp cu persoana iubita si copiii. Alcatuieste, impreuna cu aceste persoane, un program agreat in comun. Tine cont si de doleantele sau nevoile celorlalti, chiar daca sunt pe alte lungimi de unde decat tine. Cu putin efort si bunavointa veti reusi sa ajungeti la intelegeri bune. Ai mai multa grija de sanatatea ta si de felul in care iti organizezi programul cotidian.

Leu 

Reuniunile cu neamurile si membrii familiei iti vor aduce provocari interesante la sfarsitul acestei saptamani. Datorita divergentelor de opinie exprimate destul de zgomotos este posibil sa-ti schimbi buna dispozitie. Ar fi bine sa depasesti astfel de momente cu zambetul pe buze. Totul are un rost, iar daca cineva ti se opune sau iti propune sa faci lucrurile altfel decat vrei tu accepta si bucură-te de provocare.


Fecioara 

Intalnirile si dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat iti vor da serios de gândit, in sensul ca ar fi bine sa faci o selectie drastica printre aceste persoane. Posibil sa-ti fie greu sa te desprinzi de unii, chiar daca ai dovezi clare ca relatiile dintre voi s-au deteriorat mult si ireversibil. Vorbeste cat mai putin si numai la nevoie. Pe de alta parte, fii intelegator vizavi de nevoile celor dragi. 

Balanta 

Se întrezăresc dialoguri importante cu persoane specializate in domeniul financiar, la finalul acestei saptamani. De asemenea sunt posibile castiguri din activitatea profesionala desfasurata oficial. Insa, persoanele din anturajul apropiat vor dori sa profite de pe urma bugetului tau. Fii prudent, evita cheltuielile nefondate si lasa, deocamdata, generozitatea deoparte. Se pot accentuta cumpărăturile pentru casă.

Scorpion 

La finalul acestei saptamani iti poti cumpara diverse lucruri personale, pentru a-ti schimba garderoba sau pentru a face pe plac cuiva drag. Tendinta de a te implica in mai multe treburi deodata este mare si paguboasa. De asemenea, fereste-te de reactii zgomotoase si de polemici pe teme putin cunoscute. Cineva din anturajul apropiat iti va oferi informatii pretioase legate de segmentul profesional.

Sagetator 

In weekend se recomanda odihna, discretie si compania celor dragi si de incredere. Starile tale de spirit sunt fluctuante, asa incat fii prudent si intelegator cu tine insuti. Gandurile iti sunt acaparate de veniturile pe care le obtii la locul de munca si de cheltuielile curente. Detaseaza-te de toate si priveste partea plina a paharului vietii tale. Cu siguranță găsești multe lucruri frumoase in el.

Capricorn 

Dialogurile cu prietenii sunt frecvente la sfarsitul acestei saptamani, unele chiar zgomotoase. Este posibil sa fii invitat la evenimente cu multa lume, iar prezenta sau discursurile tale vor fi aclamate de catre ceilalti participanti. Totusi fii prudent si nu te baza pe mirajul din preajma ta. Asculta cu atentie si la spusele altora si vorbeste numai atunci când te simți stăpân pe subiect.

Varsator 

In zilele acestui weekend se contureaza invitatii la evenimente sociale, unde vei intalni o lume diversa. Posibil sa te oboseasca toate acestea, de aceea fii prudent. Unii vor dori sa le povestesti despre ultimele tale realizari, altii vor dori sa-ti povesteasca ei despre ale lor, iar altii vor tine mortis sa se amuze, provocandu-te la discutii pe teme de larg interes. Cultiva-ti intelegerea, toleranta si rabdarea.

Pesti 

Lasa, pret de cateva momente, gândirea rigidă, conservatoare si mofturile personale la finalul acestei saptamani. Dialogurile cu ceilalti iti pot modela filozofia de viata si felul in care te raportezi la relatiile cu mediul in care traiesti si iti desfasori activitatea. Ia aminte la recomandarile facute de catre cei dragi si deschide-ti sufletul si mentalul spre orizonturi noi. Relaxează-te, vizionând un spectacol de teatru sau film.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru joi, 28 martie 2024. Află ce îţi rezervă astrele pentru astăzi!

28 Mar 2024 593

Horoscop pentru miercuri, 27 martie 2024. Iată ce îi așteaptă pe nativii din zodia Rac

27 Mar 2024 865

Horoscop pentru marți, 26 martie 2024. Ce nativi au parte de sprijin profesional?

26 Mar 2024 641

Horoscop pentru săptămâna 25 - 31 martie 2024. Șanse de a remodela personalitatea pentru una din zodii

25 Mar 2024 855

Horoscop pentru luni, 25 martie 2024. Pentru unii nativi este o zi importantă pentru relații sentimentale

25 Mar 2024 748

Horoscop pentru duminică, 24 martie 2024. Ce zodie se confruntă cu decizii dificile?

24 Mar 2024 699

Horoscop pentru sâmbătă, 23 martie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

23 Mar 2024 641

Horoscop pentru vineri, 22 martie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

22 Mar 2024 691

Horoscop pentru joi, 21 martie 2024. Se conturează invitații la evenimente sociale

21 Mar 2024 662

Horoscop pentru miercuri, 20 martie 2024. Sănătatea este vulnerabilă pentru una dintre zodii

20 Mar 2024 693

Horoscop pentru marți, 19 martie 2024. O zi minunată pentru a stabili călătorii profesionale pentru unii nativi

19 Mar 2024 603

Horoscop pentru săptămâna 18 - 24 martie 2024. Chestiunile financiare, subiectul principal al debutului săptămânii

18 Mar 2024 566

Horoscop pentru luni, 18 martie 2024. Ce te așteaptă în dragoste, carieră și sănătate?

18 Mar 2024 792

Horoscop pentru duminică, 17 martie 2024. Unii nativi, provocați de prieteni la activități recreative în aer liber

17 Mar 2024 545

Horoscop pentru sâmbătă, 16 martie 2024. Ce zodie trebuie să fie atentă la alimentație și hidratare?

16 Mar 2024 888