Horoscop Segmentul amoros este foarte dinamic la sfârșitul acestei săptămâni pentru unii nativi

Berbec

Segmentul amoros este foarte dinamic la sfârșitul acestei săptămâni, însă evită să ai așteptări față de cei dragi. Este posibil ca datorită întâlnirilor sau dialogurilor lungi cu prietenii sau rudele, persoana iubită sau copiii să te solicite și pentru ei. Se pare că ești ocupat cu alții sau cu îndatoririle tale profesionale, iar cei dragi și-au făcut, între timp, planuri în care nu prea ești inclus. Alătură-te celor dragi, cultivă-ți deschiderea sufletească și umorul!

Taur

Sunt posibile discuții aprinse cu membrii familiei în zilele acestui weekend pe seama faptului că ți-ai făcut un anumit plan de cheltuieli, fără să te consulți și cu membrii familiei. Fii prudent și mai întâi ocupă-te de segmentul domestic. Există treburi gospodărești sau reparații care-și așteaptă rândul demult și pe care numai tu le poți rezolva. Posibile cheltuieli domestice. Adună-i pe cei dragi la o reuniune amuzantă!

Gemeni

Este rost de dialoguri lungi cu persoanele din anturajul apropiat la finalul acestei săptămâni. Tu ești mânat de idealuri înalte, vorbești despre subiecte erudite, însă partenerii tăi de dialog, pe de o parte nu te pot înțelege, iar pe de altă parte doresc să discute cu tine banalități sau cel mult despre problemele lor personale. În limita posibilităților oferă sfaturi sau soluții. Tu, însă evită să povestești despre nemulțumirile tale.

Rac

Cheltuielile, cadourile și planurile financiare reprezintă subiectele principale ale acestui sfârșit de săptămână. Ar fi bine să-ți întocmești o listă de priorități, întrucât ispitele de a cheltui pe mofturile tale personale sau ale altora sunt o mare problemă în ultima vreme. De asemenea, este posibil să apară cheltuieli neprevăzute pentru o călătorie scurtă sau cineva din anturajul apropiat, o rudă, un prieten să te roage să-i împrumuți cu bani sau bunuri.

Leu

Ești hotărât să schimbi multe și mărunte în viața ta la finalul acestei săptămâni, însă ar fi bine să te rezumi doar la alcătuirea unor planuri. În primul rând, verifică-ți sănătatea și ține cont de sfaturile specialiștilor. Ai nevoie de odihnă, detașare de cotidian, lecturi amuzante și compania celor dragi. Neplăceri pot apărea de la cheltuielile pe care le ai de făcut împreună cu membrii familiei sau cu persoanele din segmentul profesional.


Fecioara

Sunt zile favorabile odihnei și revizuirii planurilor personale și profesionale. Treburile de rutină ale casei le poți face ușor, dacă accepți și sprijinul celor dragi. Pe căi mai puțin obișnuite vei afla informații interesante și utile pe termen lung, atât în privința relațiilor cu prietenii, cât și în privința domeniului profesional în care activezi. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă și ar fi bine să te îngrijești.

Balanta

În acest weekend, provocările majore vin dinspre prieteni și colegi de serviciu. Unii te susțin, îți fac propuneri tentante pentru a dezvolta împreună un proiect personal sau profesional, însă alții pun bețe în roate în mod subtil, de nici nu observi la prima vedere. Fii prudent și nu te baza decât pe tine și pe intuiția ta. Divergența opiniilor în ceea ce privește mersul lucrurilor în plan socio-profesional te poate îndepărta de unii și te poate apropia de alții.

Scorpion

Se pare că vei fi solicitat de multă lume, atât în segmentul familial, cât și în cel profesional la sfârșitul acestei săptămâni. Controlează-ți reacțiile, gesturile, vorbele întrucât este posibil să gafezi serios fără să-ți dai seama, chiar și din dorința sinceră de a te prezenta cum se cuvine în fața celorlalți. De la și prin coelgii de muncă pot apărea provocări neplăcute. Bazează-te numai pe tine și fii cât mai discret. Rezervă-ți momente și pentru odihnă!

Sagetator

O mulțime de gânduri te învăluie la finalul acestei săptămâni și este dificil să te concentrezi asupra unora care vizează un singur subiect. Controlează-ți stările, ordonează-ți mintea și ferește-te de discuții sau acțiuni prea solicitante. Vizionarea filmelor amuzante, lecturarea cărților de top sau plimbările virtuale prin biblioteci și muzee celebre te bine dispun și îți remodelează perspectiva asupra vieții. Dinspre segmentul profesional sunt posibile provocări deosebite.

Capricorn

Sfârșitul acestei săptămâni aduce discuții importante privitoare la banii și bunurile folosite sau administrate în comun cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Se recomandă prudență, pentru că există riscul să cheltuiești mult pentru alții, pe motiv că ești generos de această dată. Poți primi venituri din colaborări sau din moșteniri și partaje. Pe de altă parte ar fi bine să-ți regândești planurile financiare și să faci economii serioase.

Varsator

Se conturează discuții aprinse la finalul acestei săptămâni cu partenerul de viață, de afaceri sau colaboratorii din segmentul profesional. Mărul discordiei este reprezentat de hobby-uri sau de problemele copiilor. Cumva este nevoie să-ți redefinești conceptul de iubire și implicațiile sale. Fii prudent și atent la nevoile celorlalți! Ceilalți nu sunt de acord cu propunerile tale, fiind probabil chiar să te excludă din planurile lor de viitor.

Pesti

Este un weekend în care te poți ocupa de activități de rutină, fie că te afli acasă, fie la locul de muncă. Dozează-ți eforturile și selectează prioritățile, întrucât sănătatea este vulnerabilă. Sprijinul celorlalți lasă de dorit, de aceea bazează-te mai mult pe tine. Și totuși, cineva din mediul familial îți va fi alături și îți va oferi cel puțin sfaturi utile. De evitat planurile medicale, consultațiile sau intervențiile chirurgicale!

Articol preluat de pe astrocafe.ro
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru joi, 28 martie 2024. Află ce îţi rezervă astrele pentru astăzi!

28 Mar 2024 596

Horoscop pentru miercuri, 27 martie 2024. Iată ce îi așteaptă pe nativii din zodia Rac

27 Mar 2024 877

Horoscop pentru marți, 26 martie 2024. Ce nativi au parte de sprijin profesional?

26 Mar 2024 641

Horoscop pentru săptămâna 25 - 31 martie 2024. Șanse de a remodela personalitatea pentru una din zodii

25 Mar 2024 857

Horoscop pentru luni, 25 martie 2024. Pentru unii nativi este o zi importantă pentru relații sentimentale

25 Mar 2024 753

Horoscop pentru duminică, 24 martie 2024. Ce zodie se confruntă cu decizii dificile?

24 Mar 2024 699

Horoscop pentru sâmbătă, 23 martie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

23 Mar 2024 641

Horoscop pentru vineri, 22 martie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

22 Mar 2024 691

Horoscop pentru joi, 21 martie 2024. Se conturează invitații la evenimente sociale

21 Mar 2024 662

Horoscop pentru miercuri, 20 martie 2024. Sănătatea este vulnerabilă pentru una dintre zodii

20 Mar 2024 695

Horoscop pentru marți, 19 martie 2024. O zi minunată pentru a stabili călătorii profesionale pentru unii nativi

19 Mar 2024 603

Horoscop pentru săptămâna 18 - 24 martie 2024. Chestiunile financiare, subiectul principal al debutului săptămânii

18 Mar 2024 566

Horoscop pentru luni, 18 martie 2024. Ce te așteaptă în dragoste, carieră și sănătate?

18 Mar 2024 792

Horoscop pentru duminică, 17 martie 2024. Unii nativi, provocați de prieteni la activități recreative în aer liber

17 Mar 2024 545

Horoscop pentru sâmbătă, 16 martie 2024. Ce zodie trebuie să fie atentă la alimentație și hidratare?

16 Mar 2024 889