Horoscop Segmentul financiar are o importanță deosebită în această săptămână pentru cei din zodia Săgetător

Berbec

În casă și în familie se preconizează schimbări interesante. Atenția și eforturile îți vor fi atrase de treburile gospodărești restante și de conversațiile cu membrii familiei. Fii prudent și răbdător, pentru că este dificil de ajuns la un consens, chiar dacă toată lumea dorește același lucru. Vei fi nevoit să te împarți între îndatoririle profesionale și cele casnice. Însă, accentul săptămânii revine mai mult laturii personale și relaționării cu cei dragi. Organizează-ți timpul și resursele, astfel încât să rezolvi tot ce îți propui. Relațiile sentimentale sunt frământate și se pot echilibra situațiile cu puțin efort și bunăvoință. Relaxează-te și cu un hobby drag sufletului tău. La sfârșitul săptămânii se conturează activități de rutină, însă și niscai probleme de sănătate.

Taur

Evenimentele principale ale săptămânii se concentrează pe segmentul relațiilor cu anturajul apropiat, de aceea ar fi bine să acorzi atenție necesară tuturor discuțiilor și întâlnirilor cu aceste persoane. Se vor crea contexte favorabile pentru a te desprinde din situațiile și relațiile toxice. Unii se vor ține scai de tine, din varii motive personale. Evită să vorbești despre subiecte pe care le cunoști puțin sau deloc. Prudență, răbdare și acceptă ideile și nevoile altora! Călătorii pe distanțe scurte și chestiuni ce țin de acte, documente, studii. Acasă este nevoie să te implici mai mult în treburile gospodărești și în relațiile cu membrii familiei. Vorbești bine ai idei strălucite, ești convingător, aspecte care te vor ajuta să rezolvi orice diferend. La sfârșitul săptămânii intervin chestiuni sentimentale.

Gemeni

Situații controversate în plan financiar! Este vorba despre modificări salariale sau ale condițiilor de muncă. Fie primești o sumă de bani restantă pentru eforturile depuse în câmpul muncii, fie afli informații deosebite privitoare la felul în care se vor desfășura activitățile profesionale de acum încolo. În culisele evenimentelor există detalii pe care nu le poți depista sau înțelege acum. Totuși, fii prudent, circumspect și nu lua de bun chiar tot ce auzi. O conversație tăinuită cu cineva din anturajul apropiat te va lămuri și liniști. Foarte animate devin și relațiile cu prietenii apropiați și cu neamurile. Schimbul de informații și aflarea unor soluții deosebite pentru situațiile cu care te confrunți vor fi frecvente. La finalul săptămânii este rost de treburi gospodărești și de reuniuni familiale.

Rac

Săptămână importantă, pentru că transformările interioare la care ești predispus sunt de bun augur. Senzația că totul se desfășoară în favoarea ta va fi accentuată și aducătoare de liniște și confort sufletesc. Ceva se termină, ceva stă să înceapă. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că și stările tale de spirit sunt oscilante și dificil de suportat sau de înțeles de către ceilalți. Intervin cheltuieli pe cele necesare traiului cotidian. Pe de altă parte, este rost să primești bani fie salariul de la locul de muncă, fie bonusuri substanțiale din partea celor dragi. Sunt probabile și cheltueili pentru prieteni. Foarte bine susținut este segmentul prietenilor și al protectorilor de la locul de muncă. Finalul săptămânii îți aduce multe cunoștințe apropiate în preajmă.

Leu

Energia astrală a săptămânii te predispune la transformări interioare profunde, răscoliri sufletești greu de explicat în cuvinte, dar și greu de înțeles. Ai nevoie de odihnă, detașare de cotidian și revizuirea tuturor situațiilor și relațiilor în care ești implicat. Posibile neplăceri legate de sănătatea picioarelor și a segmentelor sistemului circulator. Evită, în limita posibilului, consultațiile și analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Îți vei reveni în a doua parte a săptămânii și te vei simți mult mai bine, însă nu forța nota. Este vremea să-ți revizuiești planurile de viață și toate relațiile în care ești implicat. Renunță la toate situațiile stagnante și orientează-te spre alte direcții de viață și activitate. Ești susținut de către șefi și de prieteni adevărați. În weekend vin și bani, și cheltuieli.


Fecioara

Aspectele socio-profesionale reprezintă subiectele principale ale acestei săptămâni. Se conturează schimbări majore, atât în relațiile personale cu prietenii, cât și în relațiile de susținere profesională reciprocă de la locul de muncă. Se recomandă prudență, discreție și răbdare! Încet, dar sigur pierzi unii prieteni, dar se va face loc pentru alții. Deocamdată privește atent la situațiile în care ești implicat alături de aceste persoane și nu te lăsa impresionat de vorbele sau gesturile, aparent, sincere. Organizează-ți programul cotidian, astfel încât să te odihnești regulat. Pe de altă parte, bizarul începe să domnească atât în sfera sănătății, cât și în sfera muncii. Se deschid oportunități profesionale noi și de mare anvergură. La sfârșitul săptămânii te vei simți mai bine.

Balanta

Schimbări importante în plan profesional! Poate fi vorba despre finalizarea unor proiecte, a unor etape de lucru sau se preconizează schimbări în grupul de lucru din care faci parte la locul de muncă. Totul se poate petrece rapid, fără prea mult zgomot sau fără explicații pertinente. Fii prudent și evită discuțiile contradictorii sau luarea deciziilor radicale! Deocamdată ia aminte la discuții și evenimente. Sunt zile bune numai pentru analize interioare, observație și dialog interior. Bazează-te numai pe forțele tale! Discret începe să se schimbe situația sentimentală. Este rost de noi relații amoroase, de a te ocupa mai mult de copii sau pur și simplu de a te juca mai mult. Activitățile de tip hobby sunt importante și cu efecte pe termen lung.

Scorpion

Vei fi animat de gânduri mărețe pe tot parcursul săptămânii, ca și cum îți propui să schimbi totul în jurul tău, dar astfel încât să fie și în avantajul celorlalți. Energia astrală din aceste zile îți accentuează simțurile fine, paranormale și de aici vei reuși să faci conexiuni mentale nebănuite vizavi de relațiile și situațiile în care ești implicat. Se pot accentua visele și viziunile premonitorii. Mentalul este agitat, așa încât este bine să nu forțezi nota și chiar să te detașezi și să te odihnești conștient. Demersuri legate de călătorii și studii pe termen lung sau în străinătate. Relațiile cu șefii și cu autoritățile vor fi evidențiate în a doua parte a săptămânii. La finalul săptămânii vei fi înconjurat de prieteni și de susținători importanți.

Sagetator

Segmentul financiar are o importanță deosebită în această săptămână. Sunt șanse să pui la punct colaborări, chestiuni patrimoniale împreună cu neamurile și partenerul de viață, aspecte care au în comun bani, cheltuieli, servicii, bunuri folosite și de tine și de aceste persoane. Cumva se încheie o etapă, dar poate fi vorba despre lămuriri sau rezolvări așteptate demult. Totuși, fii prudent și verifică atent fiecare document, fiecare cheltuială și evită investițiile de orice fel. Intervin și aspecte legate de călătorii în străinătate, călătorii pe distanțe lungi, implicare în studii și cursuri diverse. Sunt momente bune pentru dialoguri pe teme filozofice, cu persoane erudite sau pentru a te delecta cu lecturi deosebite. La sfârșitul săptămânii se întrezăresc reuniuni importante cu persoane celebre.

Capricorn

Săptămână importantă în plan partenerial! Se vor reconfigura colaborări, o relație matrimonială sau se finalizează etape de viață și activitate comune cu alții. Este bine să fii obiectiv, să-ți urmărești scopurile personale și să închei acele relații și situații care te îți în loc sau care deja îți dăunează în vreun fel. Pentru a-ți îmbunătăți planurile de viitor este nevoie să renunți rapid la tot ce este perimat. Vor interveni și cheltuieli comune cu alții pe facturi, taxe, impozite sau vei fi nevoit să te ocupi de chestiuni ce privesc moștenirile și partajele. Relațiile sentimentale se activează mult în această săptămână, fiind rost de idile noi și de a te ocupa mai mult de copii. În weekend sunt momente bune pentru relaxare.

Varsator

Sănătatea și activitatea desfășurată în cadrul unui loc de muncă reprezintă aspectele care se vor modifica mult începând cu această săptămână. Este bine să-ți supraveghezi semnalele corpului și să apelezi la ajutor de specialitate. Transformările personale care se întrezăresc, întâmpină-le cu mintea și sufletul deschise. Continuă-ți programul de viață cu pași mărunți, fără a forța nota în vreun fel. Orice grabă, orice decizie luată acum, orice implicare în ceva nou ar trebui evitate, pentru că nu au șanse să se materializeze corect în viitor. Relațiile parteneriale sunt active prin discuții și desfășurarea unor activități comune. Sunt posibile neînțelegeri, însă le vei putea depăși cu bine. Cheltuielile comune cu alții se vor evidenția la sfârșitul săptămânii.

Pesti

Relațiile sentimentale și cele cu copiii te solicită mult în aceste zile, fapt pentru care ar fi bine să fii prudent și circumspect pe alocuri. Se conturează modificări majore și chiar finaluri în plan amoros. Misterul, farmecul, dar și iluziile stăpânesc acest segment de viață, astfel că puțin probabil să-ți dai seama de adevăratul sens al situațiilor care se ivesc. Evită să ai așteptări față de cei dragi! Tu ești cel care are nevoie să-și remodeleze concepțiile vizavi de iubire și implicațiile ei. Însă ești foarte creativ și inspirat, așa încât relaxează-te cu un hobby. La locul de muncă se conturează multă forfotă, fiind nevoie să te ocupi de tot felul de sarcini de lucru. Sănătatea este vulnerabilă. La finalul săptămânii este rost de activități comune cu alții.

Articol preluat de pe astrocafe.ro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 200

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 688

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 592

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 620

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 aprilie 2024. Situații interesante cu persoanele apropiate

15 Apr 2024 641

Horoscop pentru luni, 15 aprilie 202 Banii și beneficiile lor vor da bătăi de cap uneia dintre zodii

15 Apr 2024 574

Horoscop pentru duminica, 14 aprilie 2024. Sunt zile bune pentru odihnă pentru una dintre zodii

14 Apr 2024 516

Horoscop pentru sâmbătă, 13 aprilie 2024. Foarte interesante sunt relatiile parteneriale pentru unii dintre nativii zodiacului

13 Apr 2024 644

Horoscop pentru vineri, 12 aprilie 2024. Sunt posibile cheltuieli neprevăzute pentru una dintre zodii

12 Apr 2024 616

Horoscop pentru joi, 11 aprilie 2024. Relatiile parteneriale vor lua o alta turnură pentru una din zodii

11 Apr 2024 959

Horoscop pentru miercuri, 10 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

10 Apr 2024 593

Horoscop pentru marți, 09 aprilie 2024. Unul dintre nativi este hotărât să-și schimbe filozofia de viață

09 Apr 2024 618

Horoscop pentru săptămâna 08 - 14 aprilie 2024. Se anunță o perioadă de schimbări profunde pentru una dintre zodii

08 Apr 2024 628

Horoscop pentru luni, 08 aprilie 2024. Ce zodie trebuie să dea dovadă de prudență la cheltuieli

08 Apr 2024 607

Horoscop pentru duminică, 7 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

07 Apr 2024 661