Horoscop Vărsătorii vor fi vedeta anturajului profesional astăzi. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Berbec

Astăzi ai sanse sa rezolvi chestiuni financiare, dar in mod special pe acelea comune cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii. Poate fi vorba de achitarea unor plati restante, a unor facturi curente, dar intra in discutie si valorile patrimoniale. Evita sa te afunzi in speculatii, situatii hazardate sau imprumuturi. Instabilitatea materiala in care te afli are scopul de a te face sa privesti viata dincolo de aparente, unde chiar poti gasi explicatii la toate. 

Taur

Relatiile parteneriale sunt provocatoare. De fapt este vorba de felul in care privesti tu relationarea cu ceilalti. Acestia sunt oglinda ta, fie ca iti place, fie ca nu. De aceea ar fi bine sa privesti atent, cu inima deschisa ceea ce vine din partea altora. Exista multa emotie si subiectivism astăzi, de aceea nu pune la suflet. Selecteaza oamenii carora le acorzi incredere si acces la sentimentele tale.

Gemeni

Pe de o parte, ai multe si marunte de facut, insa pe de alta parte, sanatatea este vulnerabila. Dozeaza-ti eforturile si concentreaza-te numai pe treburi prioritare. Cineva din anturajul apropiat iti poate oferi o mana sanatoasa de ajutor. Totul este sa accepti si sa stii clar ce anume vrei. După-amiaza este potrivită dialogurilor cu cei dragi, alcaturii planurilor socio-profesionale, dar si relaxarii in aer liber.

Rac

Astăzi esti creativ, dornic de iubire si de distractii. Posibil ca toate acestea sa-ti fie umbrite de niscai dialoguri zgomotoase pe teme financiare, dar sunt momente pasagere. Foloseste-ti farmecul pentru a-i antrena si pe cei dragi in activitati recreative. Totusi ai grija a cheltuieli, deoarece exista riscul de a aluneca pe panta satisfacerii mofturilor celor din jur. Tempereaza-ti reactiile si tine cont si de spusele celorlalti.

Leu

Esti foarte energic si preocupat in mod special de casa si familie. Iti sunt favorizate treburile gospodaresti, relationarea cu neamurile si alcatuirea planurilor domestice. După-amiaza zilei iti poate aduce dor de vremurile copilariei. Ar fi minunat sa vizitezi locurile dragi din trecut, sa taifasuiesti cu cei dragi sau sa te scalzi in farmecul fotografiilor vechi. Lasa-te purtat de emotii si de amintirile comune cu membrii familiei.


Fecioara

Astăzi se întrezăresc întâlniri si dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Se vehiculează în preajma ta o multime de informatii deosebite, care pot duce la schimbarea felului tau de a relationa cu ceilalti sau de a rezolva chestiunile profesionale. Totusi ar fi bine sa-ti aloci timp pentru a verifica cele aflate. Unele persoane, intetionat strecoara informatii care sa te destabilizeze, mai ales in domeniul profesional.

Balanta

Sunt posibile cheltuieli pentru ajutorarea unor prieteni. Bugetul disponibil este insuficient, asa incat ar fi bine sa discerni atent inainte de a te oferi sa ajuti. Se pare ca ti se vor mări veniturile, fie din munca desfasurata la serviciu, fie primesti cadouri de la cei dragi. Astfel, la randul tau esti tentat sa oferi celor aflati in nevoie. Pe de alta parte, sunt posibile informatii interesante legate de salarizarea locului tau de munca.

Scorpion

Contextul astral al zilei îți aduce energie si deschidere catre noi planuri de viata. Mentalul iti este tensionat, de aceea fii prudent mai ales la ganduri. Exista riscul sa vorbesti prea mult si sa distorsionezi realitatea. Se recomanda prudenta in relatiile profesionale, pentru ca animozitatile sunt la cote mari. Fereste-te de activitati solicitante si rasfata-ti simturile cu lecturi placute, muzica de relaxare, alimente dulci si compania celor dragi.

Sagetator

Desprinde-te de cotidian si oferă-ți momente de relaxare, veselie si intalniri cu oamenii dragi si de incredere. Chiar daca, sanatatea iti poate crea neplaceri, dozându-ți eforturile, alimentatia si odihna te-ai putea descurca excelent. Pe de alta parte, este posibil sa afli, pe căi mai putin obișnuite, informatii secrete necesare in domeniul profesional. Evita sa iei decizii sau sa formulezi concluzii deocamdata. In aer exista mult subiectivism si emotii greu de controlat.

Capricorn

Esti interesat de prieteni sau de persoanele care iti pot oferi sprijin profesional. Este o zi în care aceste relatii sunt controversate, de aceea informații clare nu prea primești de la nimeni. Printre rândurile discutiilor purtate astăzi există sanse de a afla informatii deosebite legate de domeniile vietii cotidiene. Totusi fii selectiv, atat in alegerea partenerilor de dialog, cat si si in parerile emise de tine.  

Varsator

Vei fi vedeta anturajului profesional astăzi. Este posibil sa participi la intalniri de lucru, cu sefi, persoane cu functie din institutii oficiale, intalniri la care ti se va cere sa iei cuvantul. Pregateste-te bine inainte de a vorbi in public, chiar daca te afli in compania unor persoane cunoscute si familiare. Exista riscul unor dialoguri aprinse pe seama faptului ca activitatea profesionala se desfasoara anevoios. 

Pesti

Ziua este potrivită relationarii cu persoanele aflate in strainatate si alcatuirii planurilor de calatorii. Chiar daca indatoririle gospodaresti sau cele profesionale te solicita mult, cu putin efort ai putea sa te descurci rezonabil. Pe de alta parte, sunt momente favorabile activitatilor culturale si asimilarii informatiilor elevate. Foarte usor, o conversatie cu cineva instruit bine in ale vietii ti-ar putea modela sistemul valorilor morale.

Articol preluat de pe astrocafe.ro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru joi, 25 aprilie 2024. Tendința zilei este de refugiu in problemele celorlalți pentru unii nativi

25 Apr 2024 372

Horoscop pentru miercuri, 24 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat astăzi zodiilor

24 Apr 2024 531

Horoscop pentru marți, 23 aprilie 2024! Segmentul amoros este sensibil astăzi pentru una dintre zodii

23 Apr 2024 575

Horoscop pentru luni, 22 aprilie 2024. La serviciu pot apărea neplăceri în relațiile colegiale pentru una din zodii

22 Apr 2024 570

Horoscop pentru săptămâna 22 - 28 aprilie 2024. Surprizele pot fi de proporții pentru unii dintre nativi

22 Apr 2024 701

Horoscop pentru duminică, 21 aprilie 2024. Este rost de distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

21 Apr 2024 606

Horoscop pentru sâmbătă, 20 aprilie 2024. Se anunță distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

20 Apr 2024 633

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 608

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 771

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 654

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 676

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 aprilie 2024. Situații interesante cu persoanele apropiate

15 Apr 2024 687

Horoscop pentru luni, 15 aprilie 202 Banii și beneficiile lor vor da bătăi de cap uneia dintre zodii

15 Apr 2024 601

Horoscop pentru duminica, 14 aprilie 2024. Sunt zile bune pentru odihnă pentru una dintre zodii

14 Apr 2024 547

Horoscop pentru sâmbătă, 13 aprilie 2024. Foarte interesante sunt relatiile parteneriale pentru unii dintre nativii zodiacului

13 Apr 2024 682