Horoscop Ziua anunță multă activitate la locul de muncă pentru cei din zodia Fecioară

Berbec

Este o zi provocatoare in relatiile cu prietenii si cu persoanele din anturajul profesional care undeva, cândva, cumva ti-au sustinut demersurile si proiectele din cadrul locului de munca. Este bine sa fii prudent si vigilent fata de orice persoana din aceste grupuri sociale. Provocarile le vei simti rapid si cu o intesitate destul de mare. Cel mai bun prieten si sutinator al tau esti doar tu.

Taur

Este posibil să ai de rezolvat chestiuni profesionale sau personale, dar care au legatura cu sefi si cu persoane oficiale din cadrul unor institutii. Pregateste-ti demersurile cu atentie, pentru ca exista riscul ca totul sa degenereze intr-un conflict pe termen lung. Tendinta de a te lua la harta cu toata lumea este mare si dificil de gestionat. Spre seara, ambientul familial te va linisti.

Gemeni

Ziua îți poate dezvălui lucruri interesante despre lume si viata. Probabil ca in urma aflării unor informatii prețioase, din surse sigure să-ți remodelezi rapid unele concepții, ba chiar întregul sistem de valori morale si spirituale. Alte teme importante sunt calatoriile pe distante lungi si studiile de perfectionare personala sau profesionala. Demersurile specifice acestor teme au succes.

Rac

Ziua este favorabila achitarii facturilor, datoriilor, demersurilor financiare legate de institutii. Incepe o perioada de mari cheltuieli fie pe bunuri valoroase, plata unor datorii vechi, pe mosteniri, fie datorita unui partaj. De la si prin partenerul de viata sau prin colaboratori apar cheltuieli majore. Fii prudent si chibzuieste-ti bugetul! Evita sa-i lasi pe altii sa profite de avutul tău.  

Leu

Relatiile cu ceilalti sunt tensionate si se conturează o perioada de schimbari, atât vizavi de partenerul de viata, cat si vizavi de colaboratori. Subiectivismul este accentuat, astfel ca bine ar fi sa nu raspunzi la provocari. Foarte usor se pot deteriora aceste tipuri de relatii. Relaxeaza-te, lasa-i in pace pe ceilalti si accepta si alte fatete ale semenilor din preajma ta. Ar trebui sa devii mai flexibil.


Fecioara

Ziua anunta multa activitate la locul de munca. Alege sa te ocupi de prioritati si nu interveni in munca altor colegi, decat la cererea lor expresa. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabila si bine ar fi sa-ti dozezi eforturile si sa te ingrijesti corespunzator. Incepe o perioada in care vei fi tentat sa muncesti mult si astfel sanatatea va avea de suferit. Alcatuieste-ti un program potrivit de muncă și odihnă!

Balanta

Sunt momente favorabile de a te ocupa de un hobby, alaturi de persoane care împărtășesc cu tine aceleași pasiuni. Gandeste-te cum sa valorifici financiar o activitate care acum o desfasori din placere sau amuzament. Pe de alta parte, neplacerile zilei vin dinspre segmentul sentimental. Fii prudent in relatia cu persoana iubita si copiii, deoarece riscul de escaladare a conflictelor este mare.

Scorpion

Ai dori sa petreci mai mult timp acasă, alături de membrii familiei si de rude. Incepe o perioada, de treburi gospodaresti si de tensiuni familiale. Sfătuiește-te si cu membrii familiei vizavi de ce este de facut in spatiul locativ. Este posibil ca ideile tale sau modul tau de a face lucrurile sa contravină ideilor sau doleanțelor celor dragi. Se recomanda prudență, toleranța si discernământ.

Sagetator

Ziua iti aduce in preajma multe cunoștințe, prieteni sau rude. Ai succes in comunicare, desi este posibil sa folosesti tonuri agresive din cand in cand. Este adevarat ca si provocarile celorlalti sunt mari, dar totusi tu pastreaza o atitudine calma si potrivita fiecarei situatii. Se contureaza o perioada de multe activitati intelectuale.Calatoriile pe distante scurte reprezinta o alta tema importanta.

Capricorn

Este o zi in care apar cheltuieli neprevăzute fie pentru a dărui un cadou deosebit cuiva drag, fie pentru necesitatile traiului cotidian. Fii prudent si rezuma-te la strictul necesar, deoarece tendinta de a cheltui mult este mare si paguboasa. Partenerul de viata iti poate face tot soiul de reproșuri pe seama faptului ca esti neatent cu bugetul familiei. Relatia ta cu banii are nevoie de modificări.

Varsator

Contextul astral al zilei iti ofera multa energie, dificil de gestionat. Sunt momente bune pentru a-ti trasa planuri noi de viata, dar si pentru activitati care necesita eforturi fizice. Se conturează o perioada care te predispune la reactii zgomotoase in relatiile cu ceilalti si fata de evenimentele din preajma ta. Fii prudent si controleaza-ti manifestarile! Exista riscul sa strici relatii bune.

Pesti

Și astăzi ar fi bine să te odihnești, deoarece afecțiunile vechi pot recidiva când te aștepți mai puțin. Este posibil sa ai nevoie de ingrijirile unui specialist in sanatate, dar sunt posibile erori in cazul analizelor si consultatiilor medicale. Dozeaza-ti eforturile, evita spatiile aglomerate si compania oamenilor zgomotoși. Odihna și plimbările usoare in aer liber îți sunt foarte utile.

Articol preluat de pe astrocafe.ro

Citește și: 

HoroscopPrimele zile ale săptămânii anunţă câștiguri surprinzătoare pentru una dintre zodii

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru luna Octombrie, anul 2023. Previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte

01 Oct 2023 398

Horoscop pentru duminică, 1 octombrie 2023 Distracția si veselia este la cote mari la finalul acestei săptămâni pentru una dintre zodii

01 Oct 2023 533

Horoscop pentru sâmbătă, 30 septembrie 2023. Ce îți rezervă astrele azi

30 Sep 2023 545

Horoscop pentru vineri, 29 septembrie 2023 Cum va fi ziua de azi pentru fiecare zodie, conform astrologiei

29 Sep 2023 634

Horoscop pentru joi, 28 septembrie 2023. Se conturează forfotă la serviciu pentru una dintre zodii

28 Sep 2023 604

Horoscop pentru miercuri, 27 septembrie 2023. În plan profesional se întrezăresc schimbări importante pentru una dinter zodii

27 Sep 2023 585

Horoscop pentru marți, 26 septembrie 2023 Dispute profesionale cu oameni de rang înalt, pentru una din zodii!

26 Sep 2023 556

Horoscop pentru luni, 25 septembrie 2023. La serviciu se anunță zarvă mare pentru una dintre zodii

25 Sep 2023 686

Horoscop săptămânal O săptămână importantă în plan profesional pentru una dintre zodii

25 Sep 2023 685

Horoscop pentru duminica, 24 septembrie 2023. Zilele acestea, activitățile de rutină sunt frecvente pentru una dintre zodii

24 Sep 2023 570

Horoscop pentru sâmbătă, 23 septembrie 2023 Relațiile parteneriale sunt tensionate pentru una din zodii

23 Sep 2023 740

Horoscop pentru vineri, 22 septembrie 2023 Este o zi în care sănătatea este vulnerabilă pentru una dintre zodii

22 Sep 2023 752

Horoscop pentru joi, 21 septembrie 2023. Cheltuielile sunt tema principală a zilei pentru una dintre zodii

21 Sep 2023 652

Horoscop pentru miercuri, 20 septembrie 2023 Ziua aduce cheltuieli importante pentru una din zodii

20 Sep 2023 651

Horoscop pentru marți, 19 septembrie 2023 Aspectele financiare reprezintă o provocare majoră astăzi pentru una dintre zodii

19 Sep 2023 676