Horoscop. Zodia care este vedeta zilei în mediul profesional

Berbec 

Ești discret astăzi și puțină lume te va observa în peisajul cotidian. În mod special vei relaționa cu membrii familiei sau cu persoanele apropiate, deoarece există fie treburi restante, fie cineva din mediul familial are nevoie de sfaturile tale. Este dificil să te concentrezi pe problemele altora, de aceea dozează-ți eforturile și debitul verbal. Odihna, îngrijirea trupului, meditațiile interioare te ajută mult, bine și pe termen lung.

Taur 

Discuțiile cu prietenii sau cu cineva din mediul profesional te lămuresc vizavi de bunul mers al proiectelor tale personale și profesionale. Hibele zilei pot apărea de la banii și bunurile folosite și administrate împreună cu alții. Chiar dacă informațiile și sfaturile primite nu corespund, deocamdată, așteptărilor tale, vei simți că sunt reale și de mare folos undeva, cândva. Spre seară, relaxează-te în liniștea casei alături de cei dragi.

Gemeni 

Ești vedeta zilei în mediul profesional, iar șefii și persoanele cu autoritate din alte instituții sau chiar din mediul familial îți recunosc și apreciază serios meritele și eforturile depuse în câmpul  muncii. Fii prudent, deoarece partenerul de viață sau unii colaboratori nu sunt încântați de succesul tău, astfel că pot evidenția aspectele mai puțin plăcute ale personalității tale. Cu puțină atenție vei reuși să contracarezi orice tentativă de stricare a imaginii tale publice.

Rac 

Ai dori să schimbi rapid multe aspecte la locul de muncă, fără a te gândi profund și pe îndelete dacă este corect sau dacă este cazul. Diferențele de opinie dintre tine și colegi te duc la situații restrictive și frustrări, de aceea fii prudent. Traversăm o perioadă în care turnurile situațiilor și relațiilor în care te afli sunt frecvente, spectaculoase și cu efecte pe termen lung. Ai nevoie să-ți remodelezi mentalitatea și să accepți diversitatea oamenilor și a vieții în general.

Leu 

O zi favorabilă cheltuielilor, mai ales pentru achitarea facturilor sau altor tipuri de datorii. Pot apărea discuții aprinse cu persoana iubită sau copiii pe tema bugetului comun. Cei dragi au pretenții materiale mult mai mari decât poți oferi tu, aspect care duce rapid la deteriorarea relațiilor. Dincolo de gesturile tandre sau vorbele mieroase se ascund scopuri meschine si interese financiare. Acum ai șansa să delimitezi clar cine este sincer cu tine și cine mai puțin.


Fecioara 

Relațiile cu ceilalți sunt interesante și pot aduce surprize. Cineva din familie, sau chiar o rudă îndepărtată, te poate ajuta mult în demersurile personale sau profesionale. Fii prudent, pentru că sunt posibile neînțelegeri de la lucruri banale. Gândirea și comunicarea sunt viciate astfel că una se gândește și altceva se spune sau se înțelege. Acceptă ajutorul și sfaturile venite de la alții. Sunt șanse să primești oferte de colaborare.

Balanta 

O zi în care ai multe activități profesionale de realizat la locul de muncă. Dialogurile colegiale și lucrul în echipă sunt atribute de bază, care te pot ajuta în demersurile propuse. Evită graba, suprasolicitarea nervoasă și reacțiile necontrolate! Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului osos, articular și digestiv, astfel că și oboseala este la îndemână. Rezervă momente pentru odihnă și ai încredere că vei rezolva totul cu bine.

Scorpion 

Împreună cu persoanele dragi ai putea desfășura astăzi activități recreative sau poți planifica călătorii îndepărtate și studii comune. Totuși este posibil să apară divergențe de opinie care pot fi depășite cu puțină bunăvoință. Pe de altă parte, tocmai diferența de gândire și, uneori, dezbaterile aprinse alcătuiesc farmecul vieții și al relațiilor interumane. Fii chibzuit la cheltuieli, pentru că tendința celorlalți, mai mult sau mai puțin conștientă, este de a se baza pe tine.

Sagetator

Este nevoie de tine acasă, în plan familial. Fie sunt treburi gospodărești restante și trebuie să le rezolvi urgent, fie un membru al familiei, o rudă apropiată au nevoie de sprijinul tău material sau moral. Tu ești artizanul programului zilei, astfel că organizându-te eficient vei reuși să rezolvi totul cu bine. Este posibil să simți că ai nevoie de sprijin în luarea deciziilor și bine ar fi să apelezi, cu încredere, la cineva cunoscut și experimentat în ale vieții.

Capricorn 

Relațiile cu anturajul apropiat și călătoriile pe distanțe scurte reprezintă tema principală a zilei. Discuțiile pot aduce informații prețioase, atât pentru sănătate, cât și pentru lămurirea contextului profesional în care te afli. Există conflicte mocnite, în umbră, mai ales la serviciu. Însă, mâna divină te protejează discret, astfel că este bine să-ți îndeplinești treburile fără rezerve. Vorbește puțin și mai ales evită să povestești despre vulnerabilitățile sau greșelile tale.

Varsator 

Se pare că primești bani astăzi, fie salariul, fie favoruri sau cadouri destul de consistente. Apoi, pe măsură ce se scurg orele zilei, elanul de a munci și mai mult, și cu mai multă implicare, te ajută să-ți dezvolți activitatea profesională pe termen lung. Este bine să faci lucrurile cum crezi tu că este mai bine, dar și prin prisma experienței de viață personală și profesională acumulată. Rezervă momente și pentru a te bucura de lectura unei cărți.

Pesti 

Ești în vervă astăzi, reușind astfel să aduni în preajma ta mulți admiratori. Sunt momente bune pentru a face un bilanț al evenimentelor în care ești implicat. Ușor vei observa aspectele slabe și pe cele tari ale proiectelor tale. Renunță la oamenii care îți obstrucționează progresul sau la cei care vor să stea pe lângă tine, numai de dragul farmecului pe care îl emani sau datorită poziției tale sociale. Detașează-te de cotidian după-amiază relaxează-te cu o carte bună!
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru săptămâna 04 - 10 decembrie 2023. Se anunță planuri financiare noi pe termen lung pentru una dintre zodii

04 Dec 2023 544

Horoscop pentru luni, 04 decembrie 2023! Previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte

04 Dec 2023 585

Horoscop pentru duminică, 03 decembrie 2023 Apar cheltuieli neprevăzute pentru raci. Ce se întâmplă cu leii

03 Dec 2023 455

Horoscop pentru sâmbătă, 2 decembrie 2023. La finalul acestei săptămâni se întrezăresc călătorii pe distanțe scurte la rude sau prieteni pentru una dintre zodii

02 Dec 2023 817

Horoscop pentru luna Decembrie 2023. Cheltuielile predomină pentru una din zodii

01 Dec 2023 760

Horoscop pentru vineri, 01 decembrie 2023. Apar fluctuații în veniturile obținute din muncă

01 Dec 2023 525

Horoscop pentru joi, 30 noiembrie 2023. O zi propice pentru treburile casnice se anunță pentru una din zodii

30 Nov 2023 883

Horoscop pentru miercuri, 29 noiembrie 2023. Se anunță o zi interesantă pentru una dintre zodii

29 Nov 2023 736

Horoscop pentru marți, 28 noiembrie 2023. Vei avea de-a face cu șefii!

28 Nov 2023 625

Horoscop pentru săptămâna 27 noiembrie - 03 decembrie 2023

27 Nov 2023 923

Horoscop pentru luni, 27 noiembrie 2023. O zi minunată pentru a planifica călătorii în străinătate și activități distractive pentru una dintre zodii

27 Nov 2023 565

Horoscop pentru duminică, 26 noiembrie 2023. La sfârșitul acestei săptămâni apar cheltuielile necesare traiului zilnic pentru una dintre zodii

26 Nov 2023 605

Horoscop pentru sâmbătă, 25 noiembrie 2023. Fii prudent și nu te avânta în cheltuieli extravagante

25 Nov 2023 713

Horoscop pentru vineri, 24 noiembrie 2023. Perioada pe care o traversăm induce tensiuni mentale și discrepanțe în dialogurile cu ceilalți

24 Nov 2023 710

Horoscop pentru joi, 23 noiembrie 2023. O zi în care neliniștile financiare sunt greu de gestionat pentru una dintre zodii

23 Nov 2023 749