Bancul zilei Ce înseamnă de fapt expresia

Ce înseamnă de fapt expresia

1. O dată te rog şi eu ceva Aceste cuvinte reprezintă una dintre cele mai frumoase figuri de stil din vocabularul unei femei. Este folosită cu diverse ocazii, cum ar fi o pereche de pantofi de 4 milioane, o trusa de farduri de un milion jumate, o fustiţă de 2 milioane, când i s-a făcut dor de un kiwi la 12 noaptea sau când vrea să vadă un film cu Ben Stiller pe TVR 1, în timp ce pe Pro TV joacă Real cu Juve. Expresia nu este, evident, decât varianta prescurtată a lui: "O dată pe zi te rog şi eu ceva".

2. Nu iei niciodată pâine În acest caz, memoria femeilor este extrem de scurtă. Bineînţeles că ieri ai luat tu pâine, şi evident că o faci cu aceeaşi frecvenţa cu care o face şi ea. Dacă, însă, ieri a cumpărat ea pâine, memoria îi revine în mod miraculos: "Şi ieri tot eu am luat!" După câteva momente de gândire, te va informa că ea cumpără întotdeauna pâine. E timpul s-o iei în braţe şi să-i spui repede ceva siropos, pentru că altfel va avea, în următoarele minute, câteva revelaţii pe care n-ai vrea neapărat să le auzi, cum ar fi acelea că ea cumpără întotdeauna tot, ea plăteşte întotdeauna facturile, ea duce întotdeauna gunoiul, ea face întotdeauna curat etc., etc. După care o să auzi textul cu menajeră şi cu venitul acasă că la hotel, porc nesimţit care nu-i aduci niciodată o floare.

3. Aşa spui de fiecare dată Orice argument, oricât de logic, păleşte în faţă dezarmantului "aşa spui de fiecare dată". Chiar dacă va uitaţi pe Descovery Science şi va contraziceţi în privinţa fusiunii nucleare, tot "aşa spui de fiecare dată" vei auzi, tu vorbind toată ziua, evident, doar despre fusiunea nucleară.

4. Vii în fiecare seară târziu Aceste cuvinte pot fi auzite, de regulă, o dată pe săptămâna, respectiv în seară în care ai rămas să bei o bere în oraş cu colegii. Printr-o coincidenţă nefericită, această este exact seară în care ea voia să ieşiţi la un film sau la teatru, în celelalte zile, când ai ajuns acasă devreme, ea neavând chef de nimic.

5. Nu-mi iei flori decât când vrei ceva S-ar putea chiar să nu vrei nimic. Nu va faceţi probleme, nu va dezarmă: află ea în zilele următoare ce voiai tu de fapt. Dacă în două săptămâni nu vrei nimic, e clar: ai făcut tu ceva.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.