Bancuri

Preparate culinare by Poliana Rulouri din piept de curcan cu ciuperci si sos de rosii



Aceasta mancare, facuta de mama mea cu piept de pui, se numara printre preferatele mele. Ciupercute gustoase "ambalate" intr-o felie de carne si scufundate in sos de rosii, alaturi de un piure cremos de cartofi. Ce poate fi mai bun? Am reprodus fidel reteta mamei dar pentru ca evit, pe cat posibil, pieptul de pui le-am facut cu piept de curcan. care e mai tare si necesita mai mult timp de gatire.

Ingrediente (4 portii)

piept de curcan dezosat 1 kg
ciuperci champignons 500 grame
marar 1 legatura
suc de rosii 1litru
catei de ustuoi 3
ulei de masline 50 ml
sare 1/2 lingurita
piper 1/4 lingurita

Rețeta completă o puteți găsi pe Preparate culinare by Poliana

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.