Centrul natura

CARȚI, FRUCTE SI ALTE ”BUNATATI” DE SARBATORIAm intrat în perioada zilelor libere de Sărbători.
Dar încă nu reușesc să trec complet în starea de ”relaxare” și liniște, pentru că tot primesc fel și fel de mici ”cadouri” și rămân încă agățată în starea de excitație a copiilor, dinainte să vină Moș Crăciun!
Da, încă îmi ”biciuiesc” suprarenalele și tot eliberez adrenalină, dar observ cum anul 2016 nu se lasă dus complet și continuă să-mi amintească ce perioadă specială a fost.
”Fructele” anului 2016 au fost, pentru mine personal, relațiile energetice cu oamenii extraordinari ce împărtășesc același drum al vindecării, pe care mă aflu în ultimii ani.
A fost și este un privilegiu pentru mine să cunosc atâția oameni frumoși și creativi.
Fiecare întâlnire, cu fiecare om – mă umple de venerație și de recunoștință, percepând în fiecare ENERGIA DIVINĂ, a CREATORULUI.
Sunt o persoană privilegiată, ce are posibilitatea să cunoască în fiecare zi ÎNGERI  în mod direct și să-și amintească necontenit despre puterea RELAȚIILOR dintre oameni.
De aceea, nu se poate să intru complet în perioada de Sărbători până nu împărtășesc cu voi toți câteva dintre ”cadourile” minunate primite în aceste ultime zile – pe care le voi ”savura” complet în următoarea perioadă – în care intenționez să schimb vibrația interioară spre RELAXARE și ODIHNĂ.
Am primit de la Alec Blenche, din Constanța, cel care, împreună cu familia și partenerii săi au creat ”mărcile” Bistraw, Viața verde viu și Fabrica de sănătate – o carte pentru copii, intitulată ”Erus și valea răbdării”.
http://calatoriileluierus.ro
Am ascultat cântecelele care există pe site – în special cel cu Fructele și Cântecul răbdării (care se rețin din prima – sunt ”șlagăre veritabile”!).
Vă invit să le audiați acum, de Sărbători – pentru că mesajele lor sunt extraordinare.
Iar cartea lui Alec este un cadou de Sărbători pentru toți copii, mari și mici – este o poveste nemaipomenită, frumos scrisă și frumos pusă ”în format” carte.
Am descoperit cu bucurie partea artistică a lui Alec și datorită ei am putut să-i înțeleg mai bine creativitatea și spiritul inovativ pe care l-a adus în tot ce face el pentru mișcarea de ”viață și alimentație sănătoasă” în care suntem implicați, împreună, în ultimii ani.
www.bistraw.ro
Și la puțin timp după acest cadou extraordinar, am primit și cartea Cristelei Georgescu – Simplu 2 – alături de două carnețele; și am descoperit pe blog-ul ei imagini și informații despre lansările de carte din București și Oradea.
http://cristelageorgescu.ro/carte/simplu-versuri-hranitoare-2/
Cristela este o artistă, este o creatoare de ”modele”, este o poetă de mare profunzime și este o educatoare măiastră.
Cristela a compus câteva cântece pentru ultima ei carte – și am avut privilegiu să o și aud interpretându-le: ce frumusețe!
Cei care au fost la lansarea cărții în București au putut să participe la un spectacol realizat după ideile Cristelei – și au putut să fie efectiv vrăjiți de creațiile sale.
Cristela este una dintre cele mai extraordinare femei pe care le cunosc iar evoluția ei ca personalitate este o poveste ce depășește mult cărțile și filmele cele mai aventuriere. Ne cunoaștem de mult timp, din copilărie și am realizat privind în urmă, cum ne-a îndrumat Universul și cum ne-au susținut Îngerii în drumul nostru personal. M-am reîntâlnit cu ea în ultimii ani, după ce drumurile noastre au fost mult timp despărțite și am constatat cum reușim să comunicăm la nivele de vibrație ce depășesc cuvintele.
Cartea Cristelei – Simplu 2 – alături de prima carte – Simplu 1 – prezintă rețete ”sănătoase” realizate împreună cu copii ei, în bucătărie – și transpuse în ”jocuri” și poezii.
Cine a crezut că statul în bucătărie se poate transforma într-un spectacol de muzică și poezie – sau în activitate educațională pentru cei mici?
Vă invit pe toți să descoperiți această minunăție!
Alec și Cristela sunt cei mai talentați artiști pe care i-am cunoscut în ultima perioadă.
Amândoi și-au descoperit partea artistică din ei în timpul procesului de VINDECARE ce a presupus schimbarea dietei, schimbarea stilului de viață și a percepției asupra lumii.
Fără aceste schimbări, acești doi oameni extraordinari ar fi trăit pe pământ fără să fi descoperit PARTEA ESENȚIALĂ a personalității lor – partea de creativitate.
Doi muzicieni, poeți și scriitori talentați, doi educatori înzestrați ce pot transmite cu forță mesaje profunde într-un mod jucăuș și copilăros – nu s-ar fi exprimat și n-ar fi existat, dacă nu luau decizia schimbării alimentației.
Și dacă nu ar fi fost FORȚAȚI (la propriu) să ”facă ceva” de ÎNGERII pe care Universul i-a plasat ”strategic” în apropierea lor: COPII.
UIMITOR
NĂUCITOR.
MAGIC.
Și tot pe această ”direcție”, a ARTEI și VIEȚII SĂNĂTOASE, îmbinate într-un ”tot unitar”, am primit chiar ieri alte două cărți:
Cartea Alinei Barbu  – De la Alina cu Dragoste
http://poftadeverde.ro
Alina este ”bucătarul”  meu favorit – creatoarea raw-vegan ale cărei creații mă duc în ”ispită” continuu și nu mă lasă să-mi țin posturile de detoxifiere cu sucuri!
Datorită ei – tot ”gust” ba una, ba alta – ador variantele ei ”raw” de sarmale, de salată ”raw” tip boef sau crackerii de dovlecei ori pâinicile mediteraneene raw, ori diferitele dulciuri raw-vegane.
Și în generozitatea și creativitatea ei, Alina ne-a oferit la final de 2016 și cartea cu rețetele bunătăților pe care le-am degustat continuu, în ultimii ani.
O altă creație minunată, ce poate fi folosită ca și cadou în perioada Sărbătorilor și pe care o recomand tuturor celor care fac tranziția spre hrana vie, hrana neprelucrată termic.
Cartea arată foarte bine, prezentarea grafică este impecabilă, iar conținutul mi-a umplut inima de bucurie: toate ”bunătățile” de care m-am bucurat în ultimii ani pot fi realizate cu ușurință în casele tuturor. Alina le-a explicat clar și detaliat, în această carte – așa încât, de Sărbători – luați copii în bucătărie și jucați-vă – creind mâncare sănătoasă!
În același timp cu cartea Alinei, am primit de la tipografie ediția II a cărții Rețete în dieta de detoxifiere (www.centrulnatura.ro) – într-o formă grafică specială, editată și corectată, îmbunătățită și aranjată pentru o lectură plăcută – datorită eforturilor din ultimele luni ale Silviei Soescu și Ștefaniei Kadar, de la ASKA grafika din Sighetu Marmației (cei care au și tipărit cartea).
http://www.askagrafika.ro
Silvia și Ștefania au colaborat împreună la noul design al cărții, și din creativitatea și eforturile lor a apărut acum, de Sărbători, frumusețea de carte pe care am ținut-o în mână, ieri, cu multă admirație.
Cele două fete creatoare și imaginative au oferit o ”hăinuță” atât de atractivă textului cărții, încât informația se parcurge ușor, cu plăcere și devine mai bine asimilabilă (esența cărții este aceeași, cu prima ediție, schimbările în text fiind relativ puține).
Am realizat cât de importantă este FORMA de transmitere a mesajului – după ce am admirat cărțile primite – de la Alec, Cristela, Alina și aceasta a Silviei  /Ștefaniei și a mea.
Textul poate să ajungă la cititor datorită calității vehiculului.
Forma este la fel de importantă ca și conținutul.
Mesajul tuturor cărților primite înainte de Sărbători este despre PUTEREA FRUCTELOR, despre savoarea LEGUMELOR proaspete și despre CREATIVITATEA umană, ca partener al unei vieți frumoase, dinamice, pline de culoare și de muzică.
Și dacă tot am ajuns să vorbim despre fructe și legume, Dl Claudiu Revei, o altă persoană pe care am avut privilegiu să o cunosc în ultimii ani, mi-a transmis tot aceste zile o veste bună- cea a activării și funcționării optime a site-ului
www.legumesanatoase.ro
Aici se pot face comenzi la domiciliu (pentru cei din Constanța și din localitățile din jur) de fructe și legume ”curate” – cum le spune dânsul.
Am achiziționat de ani buni produsele bio, organice, ”curate” de la ”Ferma verde” din Agigea – Constanța și am apreciat gustul, calitatea și efectele lor benefice asupra organismului.
Mă bucură foarte tare existența acestei firme pentru noi, cei care facem strădanii uriașe de schimbare a unei dietei, spre varianta ”vie” și ”sănătoasă” – într-o lume ”civilizată” care se îndreaptă evident spre chimie, ambalaje, sintetic și prelucrare.
La începutul anului viitor, multe dintre livrările de produse de la Ferma verde din Agigea vor fi însoțite de Calendarul cu fructe – al Centrului de Sănătate Natura Constanța – drept mulțumire și recunoștință pentru cei care aleg să fie alături de noi pe drumul vindecării.
Rețeaua noastră – de LUCRĂTORI PENTRU LUMINĂ – crește, se ramifică, prinde din ce în ce mai multă lume în evoluția ei.
Am realizat, cu toate aceste ”cadouri” pe care le-am primit de Sărbători – că suntem binecuvântați și că Universul ne sprijină clar EVOLUȚIA spre lumină.
SUNTEM DIN CE ÎN CE MAI MULȚI – noi toți – cei dornici să aducem VIAȚA înapoi în lumea ”sintetică” a tehnologiei.
Câtă BOGĂȚIE și câtă ABUNDENȚĂ de energie frumoasă, la acest final de an 2016! Câte FRUCTE MINUNATE pentru noi toți!
(ați descoperit zilele acestea fructele CHERIMOYA la Kaufland, Lidl sau Carrefour – care abundă în acest sezon? Dacă nu știți cum arată și cum se mănâncă – veți descoperi detalii despre ele  în cartea ”Bucătăria lui Dumnezeu” pe www.centrulnatura.ro – o carte dedicată fructelor de toate felurile)
Cântecele, muzica, dansul, poezia, culorile, fructele și legumele – sunt vibrațiile ”cadou” pe care vi le transmit tuturor – în preajma Sărbătorilor.
Mulțumesc încă o dată, tuturor, pentru încă un an minunat petrecut împreună – și pentru întreaga AVENTURĂ în care suntem implicați direct.
Vă doresc o perioadă MAGICĂ la final de 2016 – și bucurați-vă de POVEȘTI – de CÂNTECE – de FRUCTE și de mâncarea ”vie”!
Și în special de compania oamenilor extraordinari din jurul vostru!
 
Vă apreciez și vă iubesc enorm pe toți,
Cu recunoștință,
Sorina

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Comunicat de presă Primăria oraşului Ovidiu, concurs pentru ocuparea funcţiei de şef serviciu din cadrul Compartimentului activităţi artistice

01 Oct 2018 1083

Ce este homeopatia? Centrul Natura

30 Jun 2018 600

Soekhoe Arvind Ritesh Neeradj, din Olanda, reţinut şi dus la arestare

23 Aug 2017 805

Minunea corpului fizic

21 Aug 2017 1201

Piersici - ca în copilăria mea

12 Aug 2017 2301

Turnul de fildeş

26 Jul 2017 1272

Vacanța

11 Jul 2017 1584

Am încredere în viaţă

26 Jun 2017 1942

Solstițiu de vară

25 Jun 2017 2497

Anti-fragilitatea

13 Jun 2017 1416

Amorțirea conștientă

05 Jun 2017 1299

Așteptări

02 Jun 2017 1459

Biciclete și momentul potrivit

27 May 2017 1935

Neglijarea

24 May 2017 1421

Zâmbetul şi dinţii

12 May 2017 1341

Indrăzneala noului!

02 May 2017 2742

Sărbători înconjurată de îngeri

19 Apr 2017 1280

Uitarea

16 Apr 2017 1198

Acceptarea

14 Apr 2017 1370

Şi eşecul este un succes

03 Apr 2017 1190

Iubeşte atunci când celălalt merită cel mai puţin

26 Mar 2017 2291

Procesul de invatare si EFT

23 Mar 2017 1271

Recunoştinţa pentru un somn odihnitor

20 Mar 2017 1174

Eliberarea energiei negative preluate de la ceilalti

18 Mar 2017 8329

Fotoreportaj La Chilia Veche, în Deltă, natura atinge suflete

17 Mar 2017 1454

Provocarea reprezentata de schimbare

13 Mar 2017 1277

De la durere la stare de calm interior

11 Mar 2017 1128

Perioada destramarii iluziei

26 Feb 2017 945

Daruri de lumină – daruri de iubire

18 Feb 2017 1066

Perioada golului

11 Feb 2017 1307

Perioada jocurilor

04 Feb 2017 1063

Cei care iau

04 Feb 2017 1348

Perioada prevenției si protecției

21 Jan 2017 1274

Perioada de ”RELOCARE”

15 Jan 2017 860

Perioada COMUNIUNII

01 Jan 2017 1274

Saptamana FOCULUI

19 Dec 2016 1414

Perioada aerului 3

17 Dec 2016 1312

Perioada AERULUI – 2 – despre RESPIRAȚIE

12 Dec 2016 1295

Perioada apei – partea a II-a

21 Nov 2016 1553

Perioada APEI

14 Nov 2016 1671

Ziua 14 a dietei cu struguri

07 Nov 2016 1504

Ziua 7 de dietă cu struguri

06 Nov 2016 1668

Ziua 3 de dietă cu struguri Ceva mici stări de slăbiciune și poate un pic de foame – dar mai mult este o reacție a minții, decât a corpului.

31 Oct 2016 1160

Perioada strugurilor

24 Oct 2016 1353

Saptamana ECHILIBRULUI FEMININ/MASCULIN

17 Oct 2016 1287

Saptamana ”GRAIULUI”

10 Oct 2016 1074

Saptamana GATULUI

03 Oct 2016 1919

Saptamana INELULUI

27 Sep 2016 1098

Saptamana PERLEI

22 Sep 2016 1092

Săptămâna AROMELOR

14 Sep 2016 997