Centrul natura “Retete in dieta de detoxifiere” si “De la Celula la Univers”



A trecut si Echinoctiul de toamna, cu tot cu sirul de eclipse – a adus cu el energii pline de lumina – am avut saptamani insorite in luna septembrie, cu vreme mai frumoasa chiar decat in vara.

A sosit si vremea recoltei, cu expozitiile de fructe si legume din toate pietele si orasele mari ale tarii. Bucurati-va din plin de roadele Naturii, de belsugul toamnei, de darurile Pamantului.

Avem si noi ”roade” in aceasta toamna – cele doua carti minunate iesite din tipar de cateva zile, ”Retete in dieta de detoxifiere” – la care avem doi co-autori, Sorina Soescu si Silvia Soescu (un cuplu mama – fiica, foarte eficient in a crea si testa retete noi) si ”De la celula la univers” – noua mea carte despre stadiul actual al evolutiei procesului personal de detoxifiere (cu tot ceea ce am mai aflat si descoperit in ultimii 2 ani).

Cartea ”Retete in dieta de detoxifiere” este o colectie de retete si sfaturi cu privire la dieta si nutritia din perioada detoxifierii (strategia ”Sanatate 5D” este descrisa in cartea cu acelasi nume, disponibila pe site-ul nostru), atat pentru adulti, cat si pentru copii (inclusiv pentru bebelusi – avand un capitol separat despre diversificare si alimentatia la copilul de sub 1 an). Sunt colectate multe informatii, unele se regasesc pe site-ul www.centrulnatura.ro, altele sunt inserate pentru prima oara in carte, se raspunde la multe dintre intrebarile practice legate de alimentatie si se aduc multe argumente despre utilitatea si necesitatea detoxifierii prin dieta. Este destinata tuturor celor care doresc sa-si imbunatateasca starea de sanatate (a lor si a familiei lor) si au nevoie de un ghid de inceput.

Cartea ”De la celula la Univers” – este continuarea trilogiei ”Oboseala cronica”, ”Pur si simplu….vindecare” si ”Sanatate 5D” – in care este trecuta experienta mea practica si cunoasterea teoretica dobandita de circa 7 ani in propriul proces de vindecare si echilibrare interioara.

Ea aduce alte informatii utile si extinde profunzimea revelatiilor prilejuite de intregul proces – reprezentand stadiul actual al trecerii. Cartea este un eseu, ”condimentat” cu informatii stiintifice – si poate ajuta si alti cautatori sa-si defineasca mai bine propriile trairi.

Copertele sunt realizate de Bogdan Tataru, informaticianul care ne-a proiectat si site-ul si pe care il consideram un ”magician” in domeniul vizualului. Ii multumim pentru viziune si pentru creativitate.

Cartile sunt disponibile si in varianta e-book (la cerere) – la acelasi pret ca varianta tiparita (pentru inceput).

Continuam cursurile Scolii Sanatate 5D – care a atras multi elevi – dornici sa parcurga si sa aprofundeze informatii despre sanatate si despre viata, in general. Va puteti inscrie oricand, incepand cu Modulul 1 – si puteti parcurge materialele Scolii in ritmul personal, in linistea de acasa – conectandu-va in acelasi timp la Grupul de lucru – unde veti putea avea dialoguri interesante si stimulatoare, cu cei interesati de aceleasi subiecte.

Am schimbat structura de lucru la Centrul Natura – intrucat colega noastra dr. Daniela Profir, impreuna cu toata echipa de la fizioterapie s-au mutat intr-un sediu nou, intr-un centru tip spa numit Equilibrium (situat pe str. Unirii, in Constanta) – despre care va vom spune mai multe in momentul in care va incepe sa lucreze la capacitate completa. Alte informatii despre centrul Equilibrium puteti primi la secretariatul nostru, la tel 0241 543358. O felicitam pe dna dr. Daniela Profir pentru investitie si pentru ”crestere” si-i dorim foarte mult succes in noua activitate – ce se anunta prolifica si foarte utila pentru constanteni.

Ca urmare, Centrul Natura Constanta va intra in toamna intr-o mica renovare (mentinand portile deschise pentru consultatiile obisnuite, in zilele de program) – care ne va tine ocupati in toata luna octombrie – urmand ca la finalizarea acesteia sa adaugam cateva activitati si servicii noi la cabinet. Va vom tine la curent cu evolutia noastra si va vom informa printr-un Newsletter despre stadiul nostru de dezvoltare.

Intre timp, site-ul nostru continua sa se imbogateasca si sa se actualizeze cu materiale, cu articolele saptamanale (ce apar si pe pagina de Facebook), dar si cu diferite traduceri si prelucrari din cartile maestrilor. Pe masura ce timpul va permite, vom realiza si conversia in limba engleza a majoritatii materialelor de pe site – pentru o mai usoara accesarea a acestuia si de catre vorbitorii de engleza.

Asadar – toamna 2015 se anunta destul de bogata si pline de roade (si provocari) pentru noi toti. Va multumim tuturor ca ne sunteti alaturi si ca parcurgem impreuna acest drum al cunoasterii si mai ales, al recapatarii starii de sanatate!

Va dorim tuturor zile cu bucurie si energie buna in toamna!

Profitati de fructele sezonului si oferiti-le celulelor corpului dv vitalitatea Naturii si a Pamantului, prin intermediul fructelor de sezon!


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Centrulnatura.ro Femeile puternice și echilibrate

07 Jul 2022 2034

Centrulnatura.ro Puterea cuvintelor

04 Jul 2022 2044

Centrulnatura.ro Puterea cuvintelor. Trăim într-o lume de energie

28 Jun 2022 1604

Centrulnatura.ro Puterea vindecătoare a apei

22 Jun 2022 1533

Centrulnatura.ro Informație, nu medicație

16 Jun 2022 1438

Centrul Natura Pili reprezintă o altă sursă importantă de grăsimi sănătoase și echilibrate

04 Jun 2022 1714

Centrulnatura.ro Vindecarea înseamnă dezvățare

31 May 2022 1903

Centrulnatura.ro Să redevenim noi înșine

19 May 2022 1998

Consumul de grăsimi și posibilitatea îndepărtării acestora

16 May 2022 2293

Centrulnatura.ro Problema de sănătate numărul 1 a prezentului

13 May 2022 2172

Centrulnatura.ro Puterea cuvintelor

11 May 2022 1818

Centrulnatura.ro Pofta de zahăr poate fi un mecanism necesar de apărare

10 May 2022 1943

Centrulnatura.ro Ce sunt atacurile de panică și cum le putem trata

07 May 2022 2744

Centrulnatura.ro Despre boală, mâncare gătită și medicamente

04 May 2022 2144

Centrulnatura.ro Mărturii despre dieta de detoxifiere

28 Apr 2022 2448