Centrul natura Terapia florală Bach

Terapia florală Bach este o modalitate de ameliorare a dezechilibrelor emoționale și mentale ale ființei umane, cu ajutorul remediilor obținute din florile diferitelor plante.

Întemeietorul acestui sistem de tratament, dr. Edward Bach – a fost medic alopat, care a studiat homeopatia și fitoterapia, apoi datorită sensibilității personale deosebite, a investit mult în studierea anumitor plante care pot ajuta ființele umane să manifeste calități dezirabile și să depășească defecte care pot încetini evoluția.

De exemplu, remediul din flori de Nuc (Wallnut) poate ajuta o persoană să se adapteze mai bine la schimbările care apar în viața sa, să nu manifeste rigiditate, încăpățânare și legarea de trecut sau de vechile obiceiuri, să dispară frica de schimbare și să accepte cu mai multă seninătate noi circumstanțe ale vieții. Este un remediu care ajută persoana să nu mai fie atât de influențată de stimulii din exterior și să aibă mai multă încredere în Sine și propriile puteri. Wallnut este remediul floral Bach foarte util pentru copiii care încep grădinița sau școala, pentru adolescenții care trec prin perioade dificile sau pentru adulții în viața cărora se produc mari schimbări (de statut social, de serviciu, de locuință etc).

Pe site-ul Fundației veți găsi mai multe articole despre Terapia Florală Bach, alături de traduceri ale cărților dedicate de Dr. Bach tuturor oamenilor, pentru informarea lor și împuternicirea în a folosi blânda dar puternica terapie descoperită de el. De asemenea, aveți disponibilă o carte cu multe informații, scrisă de dr. Sorina Soescu.

REMEDII FLORALE BACH

RESURSE

TERAPEUȚI CONSTANȚA

Bianca Tăzlăoanu – practician floral Bach autorizat
btazlaoanu@seanet.ro


Consultanță utilizare flori Bach:

Raluca Basuc – absolvent ciclu 2 remedii florale Bach
Contact: tel 0726216699, ralu_basuc@yahoo.co.uk

Claudia Brighidovici – absolvent ciclu 2 remedii florale Bach – farmacist – farmacia Aries-Profarma Constanța

UNDE SE POT GĂSI REMEDII FLORALE BACH

În Constanța
Farmacii care au truse de remedii florale Bach din Anglia și pot prepara sticluțe medicatoare – cu remedii unitare sau combinații unitare (doar solicitați ce remedii doriți):
− farmacia DOM homeopate – Constanța, bd. Tomis, bd Tomis 146, vis-a-vis de Spitalul Județean Constanța, tel 0241/692429
− farmacia ARIES – PROFARMA – Constanța, intersecția Ion Rațiu cu Mircea cel Bătrân, telefoane 0241/616171 0727/053316
− magazinele tip Plafar – din Carrefour și City Mall

Pe Internet se pot comanda remedii florale Bach:

http://www.semperviva.ro/remedii-florale-bach/

CURSURI DE FORMARE
Se pot obține informații despre cursuri și formare în Terapia florală Bach în România:

http://www.remediiflorale.ro/

http://www.terapie-florala.ro/

Carmen Bădilă a fost și la Constanța, la Centrul de Sănătate Natura și a susținut un curs de Nivel 1 în terapii florale Bach

http://www.centrulnatura.ro/terapia-florala-bach/

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.