Centrulnatura.ro Hrana gătită și terapia medicamentoasă duc rasa umană către anihilarea finală



 
  • Oamenii de știință care indică beneficiile mâncatului alimentelor gătite și ale terapiei medicamentoase sunt precum negustorii care, aflați sub amenințarea falimentului, sunt fericiți să-și numere bănuții, închizând ochii la milioanele de pierderi care se află în fața lor.
  • Nu este o nebunie să arzi și să distrugi cu propriile mâini acele componente esențiale, să te îmbolnăvești, să fii pe marginea gropii și apoi să faci tentative inutile de a te salva cu mijloace iluzorii? 
Multe specii de animale uriașe au locuit cândva pământul și au dispărut complet ca urmare a condițiilor adverse de mediu. Astăzi, omul își creează astfel de condiții adverse cu propriile sale mâini, și într-o bună zi va dispare de pe fața Pământului.
 
Paralel cu procesul de degenerare al alimentelor, există o creștere în varietatea și frecvența diferitelor boli. Înainte de trecerea a mai multe generații, oamenii vor muri de boli cardio-vasculare sau cancer înainte de a atinge vârsta pubertății și fără a fi avut oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile de procreere. Pe baza vitezei alarmante a creșterii bolilor în ultimele decenii, este ușor de prevăzut viitorul, dacă oamenii persistă în nebunia lor.
 
Oamenii de știință care indică beneficiile mâncatului alimentelor gătite și ale terapiei medicamentoase sunt precum negustorii care, aflați sub amenințarea falimentului, sunt fericiți să-și numere bănuții, închizând ochii la milioanele de pierderi care se află în fața lor.
 
Rezultatul final al oricărei afaceri este vizibil pe bilanțul la final de an. Haideți să vedem ce beneficii și avantaje a obținut omul civilizat ca urmare a descoperirii gătitului și medicinei, comparativ cu cele pe care le au miliardele de diferite alte animale. Nici unul, dacă luăm în seamă faptul că el este cea mai perfectă ființă de pe acest Pământ și cu toate acestea, este supus mai multor boli decât oricare altă creatură a lui Dumnezeu.
 
După descoperirea vitaminelor, omul ar fi trebuit să aibă înțelepciunea de a percepe că prin gătit el distruge în alimentele naturale exact acești constituienți fără de care își grăbește sfârșitul. Ar fi trebuit să oprească risipa și să păstreze integritatea alimentelor naturale, nu să le degenereze. Dar farmecul mâncării gătite este atât de mare încât acoperă orice tentative de reformă. Dependențele cuceresc știința și își revendică plata. Între timp, încă agățați de hrana gătită, oamenii încearcă să penetreze în secretele alimentelor, să recunoască ce constituienți sunt distruși prin gătit și procesare și apoi să-i înlocuiască prin substanțe sintetice.
 
Nu este o nebunie să arzi și să distrugi cu propriile mâini acele componente esențiale, să te îmbolnăvești, să fii pe marginea gropii și apoi să faci tentative inutile de a te salva cu mijloace iluzorii? Este important să avem în minte că acești constituienți nu sunt limitați la cele 40 sau 50 de vitamine recunoscute de biologie.
 
 Sunt mult mai multe și nu ne vom putea forma o imagine reală a proprietăților lor calitative și cantitative multe mii de ani de acum înainte. Să presupunem că într-o bună zi oamenii de știință vor reuși să recunoască toate varietățile lor. Apoi, pentru a le înlocui cu mijloace artificiale să prepare mii de medicamente și preparate necesare pentru fiecare individ – fără a discuta despre costurile prohibitive implicate.
 

În cercetările realizate pe varietăți separate de fructe, vegetale și grâne, biologii dependenți de mâncare gătită au dovedit tot ei că aceste alimente naturale au proprietăți de a vindeca aproape orice fel de boală.
 
Dar oamenii nu doresc să admită faptul că organismul omenesc se va elibera de boli dacă este hrănit exclusiv cu alimente naturale din copilărie, în mod continuu. Chiar de la început – gândul abținerii de la mâncarea gătită nu le permite să gândească clar și cedează locul dependenței.

 
Sursa text: www.centrulnatura.ro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Centrulnatura.ro Femeile puternice și echilibrate

07 Jul 2022 1993

Centrulnatura.ro Puterea cuvintelor

04 Jul 2022 2016

Centrulnatura.ro Puterea cuvintelor. Trăim într-o lume de energie

28 Jun 2022 1583

Centrulnatura.ro Puterea vindecătoare a apei

22 Jun 2022 1503

Centrulnatura.ro Informație, nu medicație

16 Jun 2022 1408

Centrul Natura Pili reprezintă o altă sursă importantă de grăsimi sănătoase și echilibrate

04 Jun 2022 1667

Centrulnatura.ro Vindecarea înseamnă dezvățare

31 May 2022 1877

Centrulnatura.ro Să redevenim noi înșine

19 May 2022 1966

Consumul de grăsimi și posibilitatea îndepărtării acestora

16 May 2022 2258

Centrulnatura.ro Problema de sănătate numărul 1 a prezentului

13 May 2022 2142

Centrulnatura.ro Puterea cuvintelor

11 May 2022 1791

Centrulnatura.ro Pofta de zahăr poate fi un mecanism necesar de apărare

10 May 2022 1905

Centrulnatura.ro Ce sunt atacurile de panică și cum le putem trata

07 May 2022 2706

Centrulnatura.ro Despre boală, mâncare gătită și medicamente

04 May 2022 2105

Centrulnatura.ro Mărturii despre dieta de detoxifiere

28 Apr 2022 2401