Centrulnatura.ro Hrana gătită și terapia medicamentoasă duc rasa umană către anihilarea finală 
  • Oamenii de știință care indică beneficiile mâncatului alimentelor gătite și ale terapiei medicamentoase sunt precum negustorii care, aflați sub amenințarea falimentului, sunt fericiți să-și numere bănuții, închizând ochii la milioanele de pierderi care se află în fața lor.
  • Nu este o nebunie să arzi și să distrugi cu propriile mâini acele componente esențiale, să te îmbolnăvești, să fii pe marginea gropii și apoi să faci tentative inutile de a te salva cu mijloace iluzorii? 
Multe specii de animale uriașe au locuit cândva pământul și au dispărut complet ca urmare a condițiilor adverse de mediu. Astăzi, omul își creează astfel de condiții adverse cu propriile sale mâini, și într-o bună zi va dispare de pe fața Pământului.
 
Paralel cu procesul de degenerare al alimentelor, există o creștere în varietatea și frecvența diferitelor boli. Înainte de trecerea a mai multe generații, oamenii vor muri de boli cardio-vasculare sau cancer înainte de a atinge vârsta pubertății și fără a fi avut oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile de procreere. Pe baza vitezei alarmante a creșterii bolilor în ultimele decenii, este ușor de prevăzut viitorul, dacă oamenii persistă în nebunia lor.
 
Oamenii de știință care indică beneficiile mâncatului alimentelor gătite și ale terapiei medicamentoase sunt precum negustorii care, aflați sub amenințarea falimentului, sunt fericiți să-și numere bănuții, închizând ochii la milioanele de pierderi care se află în fața lor.
 
Rezultatul final al oricărei afaceri este vizibil pe bilanțul la final de an. Haideți să vedem ce beneficii și avantaje a obținut omul civilizat ca urmare a descoperirii gătitului și medicinei, comparativ cu cele pe care le au miliardele de diferite alte animale. Nici unul, dacă luăm în seamă faptul că el este cea mai perfectă ființă de pe acest Pământ și cu toate acestea, este supus mai multor boli decât oricare altă creatură a lui Dumnezeu.
 
După descoperirea vitaminelor, omul ar fi trebuit să aibă înțelepciunea de a percepe că prin gătit el distruge în alimentele naturale exact acești constituienți fără de care își grăbește sfârșitul. Ar fi trebuit să oprească risipa și să păstreze integritatea alimentelor naturale, nu să le degenereze. Dar farmecul mâncării gătite este atât de mare încât acoperă orice tentative de reformă. Dependențele cuceresc știința și își revendică plata. Între timp, încă agățați de hrana gătită, oamenii încearcă să penetreze în secretele alimentelor, să recunoască ce constituienți sunt distruși prin gătit și procesare și apoi să-i înlocuiască prin substanțe sintetice.
 
Nu este o nebunie să arzi și să distrugi cu propriile mâini acele componente esențiale, să te îmbolnăvești, să fii pe marginea gropii și apoi să faci tentative inutile de a te salva cu mijloace iluzorii? Este important să avem în minte că acești constituienți nu sunt limitați la cele 40 sau 50 de vitamine recunoscute de biologie.
 
 Sunt mult mai multe și nu ne vom putea forma o imagine reală a proprietăților lor calitative și cantitative multe mii de ani de acum înainte. Să presupunem că într-o bună zi oamenii de știință vor reuși să recunoască toate varietățile lor. Apoi, pentru a le înlocui cu mijloace artificiale să prepare mii de medicamente și preparate necesare pentru fiecare individ – fără a discuta despre costurile prohibitive implicate.
 

În cercetările realizate pe varietăți separate de fructe, vegetale și grâne, biologii dependenți de mâncare gătită au dovedit tot ei că aceste alimente naturale au proprietăți de a vindeca aproape orice fel de boală.
 
Dar oamenii nu doresc să admită faptul că organismul omenesc se va elibera de boli dacă este hrănit exclusiv cu alimente naturale din copilărie, în mod continuu. Chiar de la început – gândul abținerii de la mâncarea gătită nu le permite să gândească clar și cedează locul dependenței.

 
Sursa text: www.centrulnatura.ro
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CentrulNatura.ro Custard Apple, un fruct excelent împotriva sindromului de oboseală cronică

23 Oct 2021 484

Centrulnatura.ro Chempedak, este o sursă foarte bună de energie, are acțiuni anti-hipertensive și anti-canceroase

22 Oct 2021 563

Centrulnatura.ro Învăț continuu despre mine

21 Oct 2021 821

Centrul Natura Brusturele ne ajută să ne ocupăm de grijile noastre în privinţa necunoscutului

20 Oct 2021 729

Centrul Natura Siropul de Loquat este folosit în medicina tradițională chineză pentru roșu în gât

19 Oct 2021 559

centrulantura.ro Salată de iarnă (salata „boeuf” raw-vegan)

18 Oct 2021 901

Centrul natura Orice apare pe față arată starea de acidoză a sistemului digestiv/urinar

16 Oct 2021 907

Centrulnatura.ro Masă de prânz raw-vegan consistentă

15 Oct 2021 1370

Centrulnatura.ro Despre dependența de mâncarea gătită și dieta raw-vegană

13 Oct 2021 947

centrulnatura.ro Salsa raw-vegan cu roșii și kaki

12 Oct 2021 892

Centrulnatura.ro Formula vieții îndelungate

11 Oct 2021 1611

Centrulnatura.ro Salată cu măr, țelină, morcovi, avocado

09 Oct 2021 1662

Centrulnatura.ro Să ne antrenăm un mod de viață nou, mai natural

08 Oct 2021 1629

Centrulnatura.ro Sucurile proaspete hidratează, hrănesc și detoxifică

07 Oct 2021 1621

Centrulnatura.ro PRÂNZ RAW-VEGAN

06 Oct 2021 970