Centrulnatura.ro Miopia este cel mai mare defect al științei medicale


 
 
  • Oamenii nu observă presiunea uriașă exercitată de apele de la o inundație care apasă pereții unui baraj.
  • Dar atunci când barajul, care a rezistat și s-a clătinat mult timp sub impactul apelor cedează, cauza demolării sale este pusă pe seama pietricelei accidental aruncate de un copilaș. 
Cea mai mare greșeală a biologilor dependenți de hrana gătită este miopia lor. Ei inchid ochii acelor rele care le apar neglijabile și nu prevăd consecințe serioase ce rezultă mai devreme sau mai târziu din cauze aparent minore.
 
Să ne ilustrăm această declarație cu câteva exemple. Felurile de mâncare gătite, în special cele cu carne, sunt pline de otrăvuri. Nimeni nu observă otrăvirea cronică ce se produce imperceptibil tot timpul și chiar atunci când drept rezultat al otrăvirii ficatul, inima sau rinichii sunt afectate ulterior, disfuncția lor este atribuită unor cauze ”necunoscute”.
 
Când otrăvirea este severă și este însoțită de diaree și vărsături, este considerată o tulburare digestivă. Prin ”indigestie” sau ”toxi-infecție alimentară” se înțelege doar starea care afectează întregul organism și amenință victima cu moarte imediată.
 
 Câte vieți inocente nu sunt sacrificate în acest fel!
 
Oamenii nu văd mizeria ce trece în arterele și venele lor din mâncarea introdusă zilnic, și cum se depun straturi după straturi pe pereții vaselor, îngustând trecerile și blocând brusc circulația sângelui, într-o bună zi – circumstanță considerată de cei miopi drept ”neașteptată”.
 
Oamenii nu observă presiunea uriașă exercitată de apele de la o inundație care apasă pereții unui baraj. Dar atunci când barajul, care a rezistat și s-a clătinat mult timp sub impactul apelor cedează, cauza demolării sale este pusă pe seama pietricelei accidental aruncate de un copilaș. Deja am discutat despre concepția corectă pe care un consumator de alimente crude o are despre cauza cancerului. Împotriva acesteia, cei 400 de ”agenți carcinogenetici” prezentați nouă de către oamenii de știință, dependenți de mâncarea gătită, printre aceștia aflându-se și iritațiile mecanice sau fumul de țigară, nu au un efect mai mare decât acea pietricică aruncată de un copil.

Fiecare organ are milioane de celulele ce colaborează și prin care este îndeplinită funcția acelui organ.
 

Când nutriția impusă celulelor este lipsită de anumiți constituienți esențiali, celulele încep să-și piardă vitalitatea și să se îmbolnăvească. Rezervele de energie intră și ele în acțiune, dar și ele sunt curând epuizate. Atâta timp cât organul își îndeplinește funcția, într-un fel sau altul, oamenii miopi nu văd becul roșu; dar când organul nu-și mai poate îndeplini sarcinile, ei spun că acesta este bolnav și recurg la medicamente.
 
 Dar este posibil ca o pastilă sau o doză de otravă să poată înlocui constituienții nutritivi din alimentele care au fost arse în foc ani de zile și să ajute celulele bolnave să-și reia capacitatea pentru munca lor specializată?

 
După ce stau în tractul digestiv zile întregi, cantitățile de carne, ouă, unt și brânzeturi încep să putrezească și produc inflamația intestinelor, simptomul cel mai obișnuit al acesteia fiind diareea. Dar când un copil are un episod de diaree, vina este pusă pe coaja de la fructe descoperită nedigerată în scaune.
 
Nimeni nu se întreabă cum ar putea coaja fructelor să producă inflamație în intestinele unui copil, în condițiile în care aceasta nu putrezește și nu se descompune ci părăsește corpul neschimbată în câteva ore după ce a fost introdusă. Întreaga tragedie rezultă din faptul că oamenii privesc alimentele precum ouăle, carnea, untul și brânza drept ceva normal și esențial, iar fructele ca pe ceva secundar, care pot fi mâncate sau nu.
 
Uneori, se consideră chiar că este necesar să se interzică copiilor consumul de fructe, pentru a ”nu-i deranja la stomac”.
 
 
Sursa text: www.centrulnatura.ro
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Centrulnatura.ro Femeile puternice și echilibrate

07 Jul 2022 1993

Centrulnatura.ro Puterea cuvintelor

04 Jul 2022 2016

Centrulnatura.ro Puterea cuvintelor. Trăim într-o lume de energie

28 Jun 2022 1583

Centrulnatura.ro Puterea vindecătoare a apei

22 Jun 2022 1503

Centrulnatura.ro Informație, nu medicație

16 Jun 2022 1408

Centrul Natura Pili reprezintă o altă sursă importantă de grăsimi sănătoase și echilibrate

04 Jun 2022 1667

Centrulnatura.ro Vindecarea înseamnă dezvățare

31 May 2022 1877

Centrulnatura.ro Să redevenim noi înșine

19 May 2022 1966

Consumul de grăsimi și posibilitatea îndepărtării acestora

16 May 2022 2258

Centrulnatura.ro Problema de sănătate numărul 1 a prezentului

13 May 2022 2142

Centrulnatura.ro Puterea cuvintelor

11 May 2022 1791

Centrulnatura.ro Pofta de zahăr poate fi un mecanism necesar de apărare

10 May 2022 1905

Centrulnatura.ro Ce sunt atacurile de panică și cum le putem trata

07 May 2022 2706

Centrulnatura.ro Despre boală, mâncare gătită și medicamente

04 May 2022 2105

Centrulnatura.ro Mărturii despre dieta de detoxifiere

28 Apr 2022 2401