Perioada COMUNIUNII



Intrăm într-o perioadă energetică specială, cea a schimbului dintre ani.

Am simțit nevoia să schimb și eu vibrația mesajelor mele periodice, prin modificarea zilei în care vor fi acestea postate.

Voi folosi energia zilei de Vineri – care este energia planetei Venus, a planetei Iubirii – pentru răspândirea mai eficientă a informației.

Orice proces de învățare devine mai eficient când este implicat și Sufletul – trăirea persoanei.

Dacă ceva nu ne emoționează (în sens pozitiv, dar poate fi și în sens negativ) nu învățăm.

Ați avut această experiență de la grădiniță sau din școală.

Cele mai importante experiențe ale vieții, cele mai multe amintiri le aveți datorită emoțiilor și trăirilor intense legate de un eveniment.

Iar iubirea este vibrația pe care mi-o doresc ca vehicul principal pentru tot ceea ce vă transmit, întrucât inima noastră știe mai multe și înțelege mai multe decât creierul nostru.

Așadar, noua noastră zi de întâlnire pentru postările periodice va fi vineri, pentru că vom permite să dedicăm zilei de duminică ceea ce ne face mai bine și ne echilibrează: odihna și relaxarea.


În viitoare carte pe care o veți putea parcurge în 2017, intitulată ”Momentul potrivit” voi  prezenta pe larg valoarea energetică a zilelor săptămânii, a fazelor lunii sau diferitelor alte momente importante din cursul anului.

Încerc să vă amintesc lucruri știute și cunoscute de strămoșii noștri, pe care goana civilizației moderne ne-a făcut să le uităm temporar.

Când nu mai trăim ”integrați” în mersul Naturii, ne simțim izolați și separați, facem multe greșeli și ne trezim prinși în capcana consecințelor erorilor pe care le-am făcut în mod inconștient, din ignoranță.

Reamintindu-ne lucrurile simple dar funționale ale lumii în care trăim, ne recăpăm energia și ne ajutăm sănătatea.

Am simțit nevoia să vă amintesc că trecerea dintre ani este un moment special.

În fiecare tranzit, la fiecare schimbare, energia este deosebită.

Dar anul acesta, simt nevoia să accentuez acest mesaj, cu atât mai mult cu cât veți resimți masiv, în viețile tuturor, schimbarea de care vă vorbesc.

Vineri, pe 30 decembrie, este una dintre cele mai bune zile ale anului 2016 pentru a face un mic ”rezumat” al perioadei care a trecut – și a trage concluziile finale: ce ați învățat anul acesta? ce lecții importante ați avut de învățat în 2016?

Ce ați ”încheiat” și ”eliberat” în 2016?

Ce relații nu mai sunt, ce activități nu mai sunt, ce bunuri sau ce obiceiuri nu mai sunt?

Ce convingeri v-ați schimbat în 2016?

Și după ce treceți în revistă această energie – începeți să vă faceți rezoluția și planurile pentru anul care urmează, pentru 2017.

Ce intenționez să creez pentru mine în 2017?

Ce doresc de la corpul meu fizic, de la Sufletul și de la Mintea mea – în 2017?

Dacă ar fi să-mi pun o singură dorință, pe care să-mi focalizez toată energia în 2017, care ar fi această dorință?

2017 este un an de vibrație ”1” (2+1+7 = 10, 1+0=1) adică un an de început de ”ciclu”. În 2017, planeta Mercur reîncepe un ciclu de 9 ani, după ce și-a încheiat acest ciclu, în 2016 (care a fost an de vibrație ”9”, de final).

În viețile multora dintre noi, s-au încheiat foarte multe ”socoteli” legate de vechea energie, a trecutului.

Cei aflați pe schimbarea dietei au simțit, la propriu, cum modificând alimentația, li s-a schimbat întreaga viață, întregul sistem de valori.

Pentru menținerea sănătății corpului fizic, cei mai mulți oameni (adulți și copii, deopotrivă) sunt nevoiți să facă schimbări alimentare importante.

Și odată cu acestea, vin foarte multe schimbări ale modului de gândire, ale concepțiilor, ale activităților, ale socializării, ale tuturor nivelelor vieții.

Mulți dintre noi am pierdut relații, persoane sau prieteni, în anul 2016.

S-a rupt puternic legătura cu trecutul, mai puternic ca în alți ani.

Sau mulți am pierdut lucruri, activități (servicii) sau chiar convingeri (am aflat că era fals ceva ce am considerat tot timpul ca adevărat).

Am jeluit, am plâns mult pierderile, dar ele fac parte din desprinderea noastră ”forțată” de blocajele trecutului.

Vă spuneam și în alte articole despre evoluția ființei umane ”în spirală”, despre realizarea unui ciclu și apoi începerea ciclului următor, dar nu în același mod, nu repetând la fel ce s-a întâmplat ci ”urcând” ceva mai sus, datorită experienței căpătate și lecțiilor învățate.

Acest lucru se va întâmpla acum, pentru noi toți.

Urcăm pe o nouă ”spirală” a evoluției energiei Pământului.

Că vom fi conștienți sau nu de acest lucru, oricum se va întâmpla.

Energia Pământului se schimbă (pentru că mersul prin Univers al planetei noastre și a întregului sistem solar duce la schimbări continue ale influențelor electromagnetice și de multe alte feluri).

Așa încât, cu cât vă ”acordați” mai ușor, rapid și conștient la această energie disponibilă, cu atât eficiența a tot ce faceți va fi mai bună.

După finaluri și curățenii – vin mereu ÎNCEPUTURILE – și exact aceasta este energia pe care doresc să o conștientizați și la care să intenționați să vă ”acordați” pentru a profita de oportunitate.

Puteți decide pentru 2017 să începeți ceva nou – un nou proiect, o nouă activitate, o nouă creație – orice nou.

Puteți decide să începeți procesul de detoxifiere sau de vindecare – este o energie excelentă pentru acest lucru (sau puteți decide să duceți procesul de detoxifiere început la un nou nivel, mai profund).

Iar zilele cele mai bune pentru ”începerea” a orice sunt zilele de 1-2 ianuarie – care vor cădea duminică – luni – zile excelente pentru ”începuturi”.

Începuturile sunt întotdeauna ÎN MINTEA NOASTRĂ, în gândurile noastre, în intențiile noastre. Nu neapărat în acțiuni.

Acțiunile vin după ce totul a fost clar în minte.

Nu putem construi o casă dacă nu avem un plan bine structurat mai înainte.

Începuturile sunt întotdeauna planurile clare mentale.

Gândiți-vă la ce intenționați pentru 2017 – încercând să fiți cât mai centrați, mai focalizați, mai clari pe intenția avută – și începând de pe 1 ianuarie – vizionați, plănuiți, imaginați și structurați planurile.

Folosesc deliberat termenul de ”intenție” și nu cel de ”dorință” – pentru că dorințele sunt cele care ne epuizează de energie, cu tentațiile permanente și cu transformarea unei dorințe în zeci și sute de alte dorințe.

Pe când ”intențiile” reprezintă energia Creatoare interioară a minții și voinței omenești, și implică procese de focalizare, de claritate și de centrare.

Iar dacă realizăm ”intențiile” la unison, în grup, în comuniune, puterea de împlinire a lor se multiplică enorm.

Devenim puternici și creatori, când suntem în grup.

Toți stăpânitorii lumii s-au temut de puterea grupurilor de oameni. De aceea, toți au lucrat cât i-au ținut puterile la destrămarea grupurilor.

Desparte-i și stăpânește-i.

Divide et impera.

De la imperiul roman încoace, această strategie a funcționat impecabil.

Mass media modernă folosește la maxim puterea strategiei ”divide et impera”, ținându-i pe oameni în stare de ”fragmentare”, împărțiți între simpatii și antipatii și alimentând dorințe contradictorii, În felul acesta, oamenii rămân în stare de slăbiciune, frică, neîncredere și mai ales, lipsiți de abilitatea de a decide pentru ei înșiși.

De aceea, vă reamintesc de COMUNIUNE, de creearea împreună, de intenționarea în același timp, pe aceeași direcție.

Și de aceea vă reamintesc de folosirea IUBIRII ca vehicul de trasmitere a energiei.

Folosind vibrația Iubirii din ziua Sfintei Vineri, vă propun să ne centrăm pe valorile comune ale Oamenilor care suntem: fericirea, iubirea, adevărul și libertatea.

Toți dorim aceste valori în viețile noastre.

Și toți suferim când constatăm că nu le avem.

Vă propun să intenționăm un nou început pentru energia noastră, personală, care să ne aducă nouă și celor din jurul nostru fericire, iubire, adevăr și libertate.

Am citit de curând într-o carte minunată pe care o lecturez aceste zile că ”… omenirea e cel mai important aspect al creației, despre care putem afla tot dacă ne cercetăm pe noi înșine. Fiecare dintre noi e o carte și, dacă învățăm să o citim, putem citi totul.” (Brunetto Latini – Cărțile comorii).

Așadar, fiecare dintre noi este Universul, este Întregul.

Iar împreună, grupați în energia Intenției unui nou început, chiar putem să schimbăm energia lumii.

Comuniunea forțelor creatoare, a Apei, Aerului, Focului și Pământului a determinat apariția Vieții pe planeta noastră.

Ați asistat cu toții la ”turul de forță” al Naturii de joi, 29 decembrie, la luna nouă în Capricorn: a bătut vântul foarte puternic, au fost precipitații foarte puternice, a fost extrem de frig, pământul s-a răcit și zgribulit iar soarele apărut pe cer, printre nori a reușit prea puțin să aducă din căldura lui peste o lume înghețată.

Ați simțit majoritatea energia tip ”curățare” și ”eliminare” adusă de luna nouă, pentru că este posibil să fi trecut prin viroza ”de sezon” ce a fost deosebit de agresivă (virușii sunt mai agresivi ca niciodată, profitând de apărarea imunitară scăzută a adulților și copiilor și de toxinele din corpurile noastre, aduse de mâncarea ”bună” de Sărbători).

Dacă ați suferit de ”răceală” cu dureri foarte intense de cap, dureri mari de gât, sau dureri abdominale, cu secreții nazale, cu tuse intensă sau chiar cu vărsături și diaree, atunci să știți că organismul dv a suferit exact furtuna pe care ați experimentat-o joi, în Natură.

Eliminările de toxine (sau de energii vechi, stagnante) sunt întotdeauna neplăcute și zgomotoase.

Cui îi place să facă curățenie? Cui îi place să se confrunte cu mizeria pe care a strâns-o (în casă sau în corp) în ignoranță și inconștiență?

Dar este important să înțelegeți nevoia acestei ”eliberări”, acestor curățenii, acestei îndepărtări a vechii energii, pentru a face loc ”noului”, noii vibrații care urmează.

Ziua de vineri este una dintre cele mai bune zile din săptămână pentru ”curățenia periodică” a corpului – pentru dușuri și băi – pentru spălat părul, tăiat unghiile și curățat / îndepărtat pielea moartă.

Profitați de energia tip ”curățenie” și pregătiți-vă corpul în vederea schimbării energiei.

Nu întâmplător, în credința ortodoxă, vinerea este o zi de ”postire” importantă (orice fel de ”înfrânare” de la mâncare, post negru, post cu apă, post cu fructe, post vegan etc este utilă) și este o zi pentru ”dezlegări” importantă. Cele mai puternice ritualuri de ”exorcizare” se fac într-o zi de vineri.

Curățenia și eliberarea este energia finalului de 2016 și o simțim împreună, indiferent unde ne aflăm geografic, indiferent de starea corpului nostru sau de situația noastră socială.

Ne pregătim pentru următorul ciclul de evoluție al experienței noastre pe Pământ și vă invit să o facem împreună.

Veți descoperi puterea Creației odată cu soarele ce va apare de pe 1 ianuarie încolo.

Și prin puterea ”comuniunii” – a grupării laolaltă a energiei forțelor lumii, vom reuși să inducem o nouă realitate.

Să intenționăm FERICIREA, SĂNĂTATEA, ADEVĂRUL, IUBIREA și LIBERTATEA ca valori importante ale noii noastre vieți.

Să intenționăm ca fiecare să devenim un ”nou proiect” pentru noi înșine, să devenim prioritatea noastră, pe lista de ”ce avem de făcut”.

Să ne centrăm pe noi înșine și vindecându-ne noi, fiecare dintre noi, să ajutăm la vindecarea lumii din jurul nostru.

Să intenționăm ca în 2017 să ne acordăm și să vibrăm la unison cu noua energie a lumii. Să învățăm să ”navigăm” prin fluxul schimbărilor și să folosim intuiția și semnele Universului ca și repere utile.

Să continuăm să lucrăm și să creeăm în grup, să ne simțim ca o parte dintr-o familie uriașă, ca un organism superior care modifică energia lumii în care trăiește.

Să folosim puterea din noi și cea dintre noi pentru a ne ghida prin furtunile schimbării.

Vă mulțumesc tuturor celor care ați fost și sunteți alături de mine, alături de Centrul Natura Constanța și alături de întreaga noastră mișcare de conștientizare și educație.

Vă mulțumesc pentru susținere și pentru iubirea voastră, am primit-o din toate mesajele frumoase și pline de căldură, de Sărbători și din toate îmbrățișările ”inimă la inimă” de la cabinet.

Să ne reîntâlnim cu bine, în 2017 și să continuăm aventura magică a evoluției omenești.

Cherimoya – fructe minunate pentru Sărbătorile de iarnă.(vezi despre aceste fructe in cartea ”Bucătăria lui Dumnezeu” sau la rubrica ”Iubim fructe / fructe exotice” pe www.centrulnatura.ro).Cu iubire, tuturor,

Sorina

http://www.centrulnatura.ro/perioada-comuniunii/

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Centrulnatura.ro Femeile puternice și echilibrate

07 Jul 2022 2033

Centrulnatura.ro Puterea cuvintelor

04 Jul 2022 2043

Centrulnatura.ro Puterea cuvintelor. Trăim într-o lume de energie

28 Jun 2022 1603

Centrulnatura.ro Puterea vindecătoare a apei

22 Jun 2022 1531

Centrulnatura.ro Informație, nu medicație

16 Jun 2022 1437

Centrul Natura Pili reprezintă o altă sursă importantă de grăsimi sănătoase și echilibrate

04 Jun 2022 1712

Centrulnatura.ro Vindecarea înseamnă dezvățare

31 May 2022 1902

Centrulnatura.ro Să redevenim noi înșine

19 May 2022 1997

Consumul de grăsimi și posibilitatea îndepărtării acestora

16 May 2022 2292

Centrulnatura.ro Problema de sănătate numărul 1 a prezentului

13 May 2022 2171

Centrulnatura.ro Puterea cuvintelor

11 May 2022 1817

Centrulnatura.ro Pofta de zahăr poate fi un mecanism necesar de apărare

10 May 2022 1943

Centrulnatura.ro Ce sunt atacurile de panică și cum le putem trata

07 May 2022 2743

Centrulnatura.ro Despre boală, mâncare gătită și medicamente

04 May 2022 2143

Centrulnatura.ro Mărturii despre dieta de detoxifiere

28 Apr 2022 2447