Centrul natura

Ziua 3 de dietă cu struguri Ceva mici stări de slăbiciune și poate un pic de foame – dar mai mult este o reacție a minții, decât a corpului.

 


 

Mintea este NEDUMERITĂ și neobișnuită cu acest tip de dietă – și încearcă să intervină cu ”raționamente medicale”.

Mă țin pe poziție sprijinindu-mă de experiențele multor altor persoane, care au trecut deja prin proces.

Vreau să împărtășesc cu voi toți câteva mesaje primite în timpul dietei cu sucul de struguri – care să vă facă ziua de astăzi mai puternică și mai luminoasă!

Continuați cu toții procesul de detoxifiere – găsiți putere să mergeți mai departe – indiferent de comentariile celorlalți, indiferent de gândurile de abandon, indiferent de reacțiile fizice care mai apar (încercați să le înțelegeți) și mai ales – cu FOCALIZARE PE DESTINAȚIA FINALĂ: STARE DE SĂNĂTATE ȘI DE BINE!

Un șaman nativ american a vorbit într-un discurs adresat ”oamenilor albi”, ținut pe 24 octombrie 2016 despre POSTIRE.

El spunea că este SACRĂ perioada de postire de 3 zile fără mâncare sau apă – și cu saună (sau orice tehnică de transpirație), pentru curățenia corpului.

El a mai discutat despre consumul de fructe organice cu conținut crescut de apă (apropo de struguri – și de propunerea mea de a face dieta cu struguri, bogați în ”apă vie”), pentru că toate apele noastre sunt contaminate.

El a mai spus că bunica lui, înainte de a muri i-a spus: ”să vă feriți de omul alb ale cărui alimente sunt otrăvite și ne vor otrăvi, nu mâncați din cerealele lui, pentru că toate cerealele lui sunt acum otrăvuri….”

Șamanul nativ american a vorbit despre cerealele modificate genetic, care au împânzit globul și care îmbolnăvesc și omoară oamenii!

Un nativ american ne avertizează despre consumul de ”apă din fructe” și despre consumul de fructe ORGANICE (bio) – pentru a ne feri de toate otrăvurile care intră în corpul nostru.

De asemenea, amintește despre ROLUL SPIRITUAL AL POSTULUI (care înseamnă OPRIREA COMPLETĂ a consumului de alimente).

MESAJ PUTERNIC pentru toți cei care au urechi să-l audă.

Alt mesaj puternic a fost un AFIȘ (tip poster) cu următorul text:

IT’S TIME! IT’S TIME! IT’S TIME!

ESTE TIMPUL să încetăm să gândim, să credem sau să acționăm ca și cum nu am ști sau nu am avea putere….pentru că GATA!

Este timpul SĂ NE TREZIM și SĂ OPRIM DRAMA.

GATA!

Este timpul să încetăm cu dualitatea, cu plângerile, cu arătatul cu degetul spre alții și să acceptăm RESPONSABILITATEA schimbării.

GATA!

GATA CU DRAMA – GATA CU JELUIREA – GATA CU JUSTIFICĂRILE și GATA CU COMPORTAMENTUL DE COPII RĂSFĂȚAȚI!

Este momentul să DEVENIM ADULȚI!

Gino de Serio (specialistul din spatele curei tip Master Fast – masterfast.yolasite.com) spune: pe 24 octombrie:

”Oamenii fac alegeri în fiecare zi, mintea îi impinge să facă aceste alegeri: să fumeze, să-și asculte doctorii, să ia medicamente, să nu facă mișcare, să mănânce prea mult sau să mănânce prostii etc etc etc.

Mintea ne înșeală continuu din PROGRAMAREA SA, care nu are nimic de-a face cu ADEVĂRUL sau REALITATEA.

În interiorul nostru sunt EMOȚII PROFUNDE, necunoscute și ne-confruntate și este nevoie să le cunoaștem, să le re-trăim și să trecem prin ele, dincolo de ele, dacă dorim VINDECAREA.

Pentru a realiza vindecarea – este nevoie să facem ceea ce majoritatea oamenilor nu vor să facă, să mergem acolo unde nu vrea nimeni să meargă: ÎN NECUNOSCUTUL din interiorul nostru!

Să depășim toate înșelătoriile și minciunile minții, care sună cam așa: ”mă simt atât de slăbit, trebuie să mănânc pentru a prinde putere”

sau

”am slăbit prea tare, trebuie să mănânc să mai pun pe mine”

sau

”este vară și vreau să profit de toate fructele minunate”

sau

”este iarnă și este prea frig”

sau

”plec în călătorie, merg la petrecere, trebuie să mă întâlnesc cu x și y, așa că nu am cum să respect dieta / postul”

sau

”am ținut 3 zile sau 7 zile sau o lună de dietă, gata, este suficient”

Încercați să puneți vorbăria minții la o parte.

ADEVĂRUL ESTE SIMPLU ȘI ÎNTOTDEAUNA ASCUNS LA VEDERE!

Detoxifierea și procesul de vindecare vă va revela TOATE SLĂBICIUNILE VOASTRE ASCUNSE și toate mizeriile pe care nu doriți să le cunoașteți și rezolvați. Sunteți gata să vă confruntați cu ele?”

Gino de Serio

Și un mesaj pentru mine și de la mine, pentru voi toți:

A SOSIT TIMPUL SĂ OPRIM SUFERINȚA ȘI DRAMA.

A SOSIT TIMPUL SĂ NE ASUMĂM RESPONSABILITATEA.

A SOSIT TIMPUL SĂ DEVENIM ADULȚI.

GATA CU PLĂNGĂCEALA DE COPII: EU NU POT, EU NU SUNT ÎN STARE.

PUNEȚI MÂNA ȘI ACȚIONAȚI.

APLICAȚI.

CÂT DE BINE CU PUTINȚĂ.

AFLAȚI CÂT SUNTEȚI DE PUTERNICI.

AFLAȚI CÂT SUNTEȚI DE REZISTENȚI.

A SOSIT TIMPUL SĂ NE RE-DESCOPERIM PE NOI ÎNȘINE, DINCOLO DE TOATE MINCIUNILE ȘI NE-ADEVĂRURILE CARE NI S-AU SPUS.

A SOSIT TIMPUL SĂ TRĂIM ADEVĂRUL, ÎN PROPRIUL CORP ȘI ÎN PROPRIA MINTE.

Jens Borger – din Germania – spune:

”Ce lucru extraordinar este Internetul!

Ce nu realizează încă foarte mulți oameni este șansa uriașă pe care o au în prezent.

Eu am crescut într-o societate, ca oricare dintre voi. În cazul meu a fost Germania. Am cunoscut Internetul cu mult înainte să devină ”locul principal” de întâlnire al tuturor. La început au existat câteva motoare de căutare și foloseam un modem și la fiecare minut, trebuia să plătești. Îmi amintesc cum stăteam adesea câteva ore în plus la școală și căutam website-urile cele mai interesante pentru că aveam Internet ”gratuit” 1-2 ore.

Adesea ne lua timp îndelungat să încărcăm paginile pentru că toate computerele foloseau același modem.

La vârsta de 13 ani am început să fiu intoxicat cu mercur și încetul cu încetul, viața mea a început să fie un iad. Nu măcar nu aveam idee ce erau chestiile din gura mea. Am crescut mâncând acizi. Cola era băutura zilei, la fel ca și laptele, iar carne mâncam zilnic. Îmi plăceau vegetalele și fructele, dar familia mea nu le prea agrea.

Am crezut dintotdeauna că voi mânca în acest fel, toată viața.

…..

În prezent, Internetul conectează miliarde de oameni, zilnic. Totul devine mai ușor, pe zi ce trece. Deși sunt conștient de pericolul expunerii la radiații, nu pot să neg beneficiile informării. Partea cea mai extraordinară este modul în care Internetul expune atât de multe minciuni și concepte cu acțiune negativă pentru noi. Toate nenorocirile care am fost învățați….atâtea gunoaie încărcate pe hard-drive-ul minții noastre.

Îmi amintesc în anii de Facultate, cum am început să mă simt din ce în ce mai rău….sănătatea mea s-a dus la vale în mod serios. Nu voi uita niciodată ”un fluturaș” de reclamă pentru o petrecere, dată de studenții de la sociologie, pe care scria: ”o petrecere în care veți uita de toate. Petrecerie de ”șters memoria!” Oau, ce înțeles profund au toate acestea – oamenii aceia știau că tot ce am învățat este GUNOI!

Câțiva ani mai târziu, au apărut youtube-ul și facebook-ul – și acest lucru a schimbat complet lumea ca NIMIC altceva. În prezent, poți găsi pe Internet aproape orice. Poți învăța.  Poți împărtăși orice are valoare.

Imaginați-vă dr. Morse fără youtube și toate suferințele voastre dacă nu l-ați fi găsit. Dar nu se oprește aici.

Imaginați-vă cum Gino de Serio și ceilalți l-au găsit pe dr. Morse și cum, asemenea tehnologiei, ideile originale au fost duse mai departe. Dr. Morse le-a deschis minține și i-a schimbat. Dar Gino a preluat ideile și le-a dus la un alt nivel. Exact ca în procesul de dezvoltare al computerelor: se ia o idee și se îmbunătățește. Tot ce avem în prezent se bazează pe această evoluție. Fără asta, nu am fi în stare să scriem și să postăm, să menținem legătura dintre noi.

Așa funcționează lumea, dragii mei.

În prezent, masa critică este suficient de mare încât practicieni precum Mark Gordon – au devenit suficient de curioși să încerce sistemele de vindecare și îl urmăresc cu bucurie pe youtube.

Poate într-o bună zi, cineva dintre voi va dezvolta o variantă și mai nebunească de Master Fast – totul este posibil. Dar acum, în prezent, Master Fast-ul este ca un fel de Iphone 7 al artei vindecării.

Este un efect de domino constant. Ne conectăm între noi și pe măsură ce grupul crește, întregul proces trece la un alt nivel.

Toate mințile sunt conectate precum într-un câmp de stele.

Minciunile sunt expuse. Adevărul se împuternicește.

Uitați-vă doar la modul în care minciunile despre vaccinuri sunt expuse în prezent și cum ajung să fie știri de primă pagină pornind de la Internet.

Mă întreb dacă vreodată se va ajunge ca ceva din ce facem noi acum pe detoxifiere să ajungă știre de primă pagină.

Nu ne detoxifiem doar corpurile. Detoxifiem minciuni, oameni toxici, societate toxică, creiere spălate, concepte toxice, educație toxică și comportamente toxice…Avem șansa să devenim variante mai bune ale noastre, ca niciodată înainte.

Internetul crește atât de repede încât multe lucruri vor aparține curând de trecut. Telefoanele și computerele noastre sunt atât de la îndemâna tuturor încât abilitatea noastră de a învăța este mai rapidă ca niciodată.

Copii de 13 ani îți povestesc ce au învățat și care este povestea vieții lor. Este incredibil.

Este nebunie curată!

Acest lucru a schimbat lumea mai mult ca orice.

Copii au acum puterea de a se educa singuri, fără nicio restricție. Cu siguranță încă au nevoie să meargă la școală, dar școala nu poate concura cu viteza creșterii informației pe Internet.

Desigur că este nevoie să fim critici cu privire la informațiile existente pe Internet, dar adevărul rămâne: nici universitățile nu pot concura cu Internetul, mediul social este acum o lume de afaceri și informația pe care o împărtășesc se învechește începând de mâine.

……

Peste tot în lume oamenii devin vegani și acest lucru este esențial pentru supraviețuirea speciei noastre. Tradițiile omnivore trebuie să moară. Ele ne-au distrus și ne distrug. Dacă vă gândiți mai bine, la un nivel profund, ele ne controlează.

Nu toți oamenii vor alege drumul detoxifierii. Să le respectăm alegerile.

Așa cum spuneam, mințile oamenilor sunt conectate.

Informația de care aveți nevoie va ajunge la voi.

Pe măsură ce vă îndepărtați de alopatie și medici, informația reală va ajunge la voi.

Știți deja realitatea simțindu-vă emoțiile în momentul în care vi se spune: trebuie să iei antibiotice.

Eu n-am crezut niciodată prostia asta. Corpul meu a știu că aceste pastile sunt otravă pentru el și că trebuie să fie altceva dincolo de ele.

În trecut, pe Internet nu existau prea multe informații despre sănătate, acestea erau mai mult puncte de vedere ale alopaților.

Dar pe măsură ce trece timpul, totul se schimbă. Noi câștigă,.

Am un respect uriaș pentru cei care iau pastila roșie (sau pastila ”struguri”?).  Odată ce vezi, nu mai poți să te faci că nu ai văzut.

Dacă deveniți vegani, salvați planeta.

Cred că tot ce se întâmplă este incredibil. Sunt siderat de tot.

Sunt mândru să fiu membru în acest grup de oameni și să-i văd pe toți cum se curăță și eliberează toxine din corp.

Imaginați-vă cu 10 ani în urmă: nici măcar nu ați fi putut concepe această evoluție!

Mințile noastre expansionează pe măsură ce punem informații de calitate în ele.

Citiți cărți BUNE în timp ce faceți Master-fast-ul – vă vor motiva și ajuta să continuați

Nici măcar nu mă ascultați pe mine. FACEȚI TOT CE DORIȚI!”

VĂ DORESC TUTUROR O ZI MINUNATĂ

SUNTEȚI PUTERNICI ȘI PUTEȚI REALIZA ORICE VĂ PROPUNEȚI.

SĂ NU VĂ ÎNDOIȚI NICIO SECUNDĂ DE ACEST LUCRU!

 

Cu iubire, tuturor,

Sorina

http://www.centrulnatura.ro/ziua-3-de-dieta-cu-struguri/


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Comunicat de presă Primăria oraşului Ovidiu, concurs pentru ocuparea funcţiei de şef serviciu din cadrul Compartimentului activităţi artistice

01 Oct 2018 1041

Ce este homeopatia? Centrul Natura

30 Jun 2018 578

Soekhoe Arvind Ritesh Neeradj, din Olanda, reţinut şi dus la arestare

23 Aug 2017 782

Minunea corpului fizic

21 Aug 2017 1180

Piersici - ca în copilăria mea

12 Aug 2017 2242

Turnul de fildeş

26 Jul 2017 1240

Vacanța

11 Jul 2017 1564

Am încredere în viaţă

26 Jun 2017 1920

Solstițiu de vară

25 Jun 2017 2480

Anti-fragilitatea

13 Jun 2017 1389

Amorțirea conștientă

05 Jun 2017 1290

Așteptări

02 Jun 2017 1441

Biciclete și momentul potrivit

27 May 2017 1917

Neglijarea

24 May 2017 1403

Zâmbetul şi dinţii

12 May 2017 1321

Indrăzneala noului!

02 May 2017 2718

Sărbători înconjurată de îngeri

19 Apr 2017 1251

Uitarea

16 Apr 2017 1170

Acceptarea

14 Apr 2017 1351

Şi eşecul este un succes

03 Apr 2017 1162

Iubeşte atunci când celălalt merită cel mai puţin

26 Mar 2017 2267

Procesul de invatare si EFT

23 Mar 2017 1241

Recunoştinţa pentru un somn odihnitor

20 Mar 2017 1159

Eliberarea energiei negative preluate de la ceilalti

18 Mar 2017 7989

Fotoreportaj La Chilia Veche, în Deltă, natura atinge suflete

17 Mar 2017 1433

Provocarea reprezentata de schimbare

13 Mar 2017 1259

De la durere la stare de calm interior

11 Mar 2017 1111

Perioada destramarii iluziei

26 Feb 2017 933

Daruri de lumină – daruri de iubire

18 Feb 2017 1056

Perioada golului

11 Feb 2017 1296

Perioada jocurilor

04 Feb 2017 1048

Cei care iau

04 Feb 2017 1335

Perioada prevenției si protecției

21 Jan 2017 1264

Perioada de ”RELOCARE”

15 Jan 2017 850

Perioada COMUNIUNII

01 Jan 2017 1269

CARȚI, FRUCTE SI ALTE ”BUNATATI” DE SARBATORI

31 Dec 2016 1424

Saptamana FOCULUI

19 Dec 2016 1395

Perioada aerului 3

17 Dec 2016 1303

Perioada AERULUI – 2 – despre RESPIRAȚIE

12 Dec 2016 1258

Perioada apei – partea a II-a

21 Nov 2016 1537

Perioada APEI

14 Nov 2016 1667

Ziua 14 a dietei cu struguri

07 Nov 2016 1496

Ziua 7 de dietă cu struguri

06 Nov 2016 1658

Perioada strugurilor

24 Oct 2016 1336

Saptamana ECHILIBRULUI FEMININ/MASCULIN

17 Oct 2016 1272

Saptamana ”GRAIULUI”

10 Oct 2016 1065

Saptamana GATULUI

03 Oct 2016 1900

Saptamana INELULUI

27 Sep 2016 1083

Saptamana PERLEI

22 Sep 2016 1082

Săptămâna AROMELOR

14 Sep 2016 977