Conserve din bogatia toamnei

preparate-culinare.ro Pepene murat



Textura delicata pe care o are in momentul in care se mureaza, miezul moale si fin, iar coaja crocanta, nu se regaseste la nicio alta muratura. Pus astfel, felii din pepene copt, are o savoare aparte (spre deosebire de pepenii mici, rotunzi, care se pun cu totul). Nu necesita vanturare, ceea ce nu ma poate face decat sa indragesc si mai mult aceasta reteta.

Ingredinete (pentru un borcan de 4 litri)

pepene verde 1 mic
hrean 4 radacini
usturoi 1 capatana
marar uscat 3 crengute
cimbru uscat 3 crengute
sare grunjoasa 3 linguri
apa 3 litri

Reţeta integrală o puteţi găsi pe preparate-culinare.ro


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ecuisine.ro Marmeladă de gutui

17 Oct 2014 1801

Ecuisine.ro Peltea de gutui

17 Oct 2014 2084

Ecuisine.ro Compot de gutui

14 Oct 2014 1413

Lauraadamache.ro Dulceata de dovleac

02 Oct 2014 2267

Ecuisine.ro Sos de legume pentru iarnă

29 Sep 2014 1607

Ecuisine.ro Struguri murați

28 Sep 2014 1566

Ecuisine.ro Gogoșari în sos de muștar

27 Sep 2014 1550

Ecuisine.ro Murături mozaic

26 Sep 2014 2091

Ecuisine.ro Salată de varză roșie murată

26 Sep 2014 2164

Ecuisine.ro Zacuscă de pește pentru iarnă

09 Sep 2014 2049

ecuisine.ro Dulceață de ardei iute

04 Sep 2014 1748

Ecuisine.ro Pasta de ardei cu rosii

03 Sep 2014 1448

Tocană de legume pentru iarnă

05 Sep 2013 3020

Arpacas Gratinat cu Gogosari Rosii

10 Dec 2010 1378