preparate-culinare.ro Pepene murat



Textura delicata pe care o are in momentul in care se mureaza, miezul moale si fin, iar coaja crocanta, nu se regaseste la nicio alta muratura. Pus astfel, felii din pepene copt, are o savoare aparte (spre deosebire de pepenii mici, rotunzi, care se pun cu totul). Nu necesita vanturare, ceea ce nu ma poate face decat sa indragesc si mai mult aceasta reteta.

Ingredinete (pentru un borcan de 4 litri)

pepene verde 1 mic
hrean 4 radacini
usturoi 1 capatana
marar uscat 3 crengute
cimbru uscat 3 crengute
sare grunjoasa 3 linguri
apa 3 litri

Reţeta integrală o puteţi găsi pe preparate-culinare.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ecuisine.ro Marmeladă de gutui

17 Oct 2014 3706

Ecuisine.ro Peltea de gutui

17 Oct 2014 4211

Ecuisine.ro Compot de gutui

14 Oct 2014 3474

Lauraadamache.ro Dulceata de dovleac

02 Oct 2014 4571

Ecuisine.ro Sos de legume pentru iarnă

29 Sep 2014 3733

Ecuisine.ro Struguri murați

28 Sep 2014 3592

Ecuisine.ro Gogoșari în sos de muștar

27 Sep 2014 3557

Ecuisine.ro Murături mozaic

26 Sep 2014 4161

Ecuisine.ro Salată de varză roșie murată

26 Sep 2014 5053

Ecuisine.ro Zacuscă de pește pentru iarnă

09 Sep 2014 4114

ecuisine.ro Dulceață de ardei iute

04 Sep 2014 3798

Ecuisine.ro Pasta de ardei cu rosii

03 Sep 2014 3386