Lifestyle&Vintage

Genţile din blană ne fac iarna mai frumoasă. Ai să le porţi?

Pentru că zilele friguroase nu sunt foarte departe, hainele, încălţările şi chiar genţile au fost acoperite cu o blană groasă care să ne ajute să trecem cu bine peste iarna grea.

Designerii de la Fendi, Versace, Louis Vuitton, Nina Ricci, Donna Karan, Diane von Furstenberg sau Burberry Prorsum au folosit în prezentările lor genţi îmblănite

Şi fie că au ales modele acoperite în întregime cu blană (cu fir scurt sau lung), fie un mix de piele şi blană, un lucru este sigur: aceste genţi sunt vedete în sezonul rece.

Culorile folosite variază de la tonuri neutre de negru, maro sau alb, până la albastru electric, cyclam sau verde smarald. Genţile îmblănite nu sunt o noutate în lumea modei, dar parcă nu am văzut niciodată atât de multe modele pe podiumuri.

Şi sunt atât de variate, încât chiar şi cele mai exigente persoane îşi pot găsi un model de care să se îndrăgostească. Iar exemplul meu este unul grăitor. Niciodată nu mi-au plăcut genţile din blană, dar în acest an am fost plăcut surprinsă de genţile de la Fendi.

Sursa: eva.ro


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Atenție la cumpărăturile online! Pericolul care se ascunde în spatele site-urilor de comeț online

22 Dec 2018 503

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 17 - 23 decembrie 2018

17 Dec 2018 430

Ce preferă românii să cumpere de Black Friday? Anul trecut, au cheltuit sute de milioane de lei

07 Nov 2018 342

Începe maratonul cumpărăturilor în centrul comercial Auchan Constanța!

23 Aug 2018 738