Lansare ILoveShopping by Interior Store Cumpărături online la rang de lux (galerie foto)



În această toamnă, pe piaţa comerţului electronic din România are loc lansarea ILoveShopping - un magazin online, ce comercializează în exclusivitate colecţiile Interior Store de mobilier şi decoraţiuni, pe segmentul medium şi medium-high.

“ILoveShopping s-a născut ca răspuns la numeroasele comenzi pe care clienţii companiei Interior Store le-au plasat pe parcursul celor 9 ani de activitate în mediul online”, precizează managerul Interior Store, Ioana Tinca.

Mobilier şi decoraţiuni premium pentru clienţi premium



Încă de la lansare, Interior Store s-a impus rapid pe piaţa de mobilier şi decoraţiuni interioare şi s-a bucurat de o evoluţie ascendentă în rândul preferinţelor consumatorilor, cărora le oferă posibilitatea de a alege din peste 520 de branduri internaţionale de lux, marea majoritate a acestora fiind comercializate în exclusivitate pe piaţa românească.

Începând din luna septembrie, cele mai noi colecţii de mobilier si decoraţiuni premium oferite de Interior Store sunt disponibile online exclusiv prin ILoveShopping.

“Odată cu lansarea site-ului iloveshopping.ro, am pregătit pentru clienţii noştri numeroase surprize, oferte speciale şi discount-uri substanţiale în cadrul campaniilor promoţionale tematice pe care le-am conceput special pentru a veni în întampinarea nevoilor şi aşteptărilor lor de a-şi înfrumuseţa locuinţa, reinventând-o permanent prin detalii şi accente unice”, menţionează managerul Interior Store, Ioana Tinca.

Servicii personalizate la standarde de excelenţă



Clienţii ILoveShopping vor beneficia de servicii profesioniste puse la dispoziţie de designerii Interior Store, care le vor oferi consultanţă gratuită în alegerea produselor de pe site, precum şi cu privire la detaliile tehnice ale acestora, gamă coloristică, materiale şi dimensiuni.

În plus, în funcţie de tipul de mobilier pentru care clienţii ILoveShopping optează, specialiştii companiei pot realiza schiţe personalizate pentru adaptarea mobilierului la spaţiile fiecărei locuinţe şi vor fi permanent la dispoziţia clienţilor pentru detalii referitoare la eventualele dificultăţi întâmpinate la montajul produselor.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.