Machiaj de toamna 3 tendinte de pastrat din sezonul trecut

Cele mai importante tendinte din fiecare sezon au o oarecare continuitate. Afla ce poti (inca) purta in materie de machiaj!

Smokey eyes
Sunt ani buni de cand, in fiecare sezon, remarcam machiajul fumuriu de jur imprejurul ochilor. Predominant negru, conturul difuz al pleoapelor te scoate din anonimat, cand vrei sa sochezi, si din impas, cand nu stii ce sa porti la o petrecere. In fiecare an insa designerii vin cu noi interpretari ale conceptului, folosid fie culori (anul acesta ni s-a propus albastrul-cobalt in primavara, movul aprins sau nuanta cuprului pentru toamna).

Citeste si: Modista Gabriela Dumitran și pălăriile ei minunate

Culori electrizante pe pleoape
Fie ca vorbim de tusele precise de eyeliner sau de fardul saturat pe toata pleoapa mobila, turcoazul, verdele sau violetul s-au remarcat in multe prezentari de moda, pictoriale sau pe covorul rosu. E genul de efect la care poti apela pentru o iesire cu prietenele, o petrecere in aer liber sau in club, cu conditia ca accentul sa ramana pe zona ochilor, deci sa porti un ruj/ gloss neutru pe buze.

Citeste si: Genţile din blană ne fac iarna mai frumoasă. Ai să le porţi?

Buze focoase
Mizeza pe rujul rosu in aproape orice ocazie, caci e in voga in fiecare sezon. Purtat ca piesa principala in machiaj, pe un ten "curat" sau in combinatie cu efecte retro (bucle, cat-eyes, gene false), rujul rosu, mat sau extra-lacuit, ramane o arma redutabila in arsenalul tau de seductie.

Citeste si: Trucuri vestimentare pentru a parea mai inalta


Sursa: cosmopolitan.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cartea zilei Aproape OK- Leesa Cross-Smith

12 Mar 2022 1566