Melodia Zilei What's Up feat. Horia Moculescu şi Marius Moga – Tânăr şi nebun (Trăieşte-ţi viaţa)



What's Up a lansat videoclipul piesei „Tânăr şi nebun (Trăieşte-ţi viaţa)”, o colaborare cu Horia Moculescu şi Marius Moga. Piesa a fost compusă de What's Up, Laurenţiu Duţă, Cornel Ilie, Ionuţ Vasilache şi Gabi „Shift" Istrate. Videoclipul piesei, în regia lui Iulian Moga, a fost filmat în mai multe locaţii din capitală.

What's Up, Marius Ivancea, pe numele lui real, s-a născut în Bucureşti. La vârsta de 13 ani, a păşit pentru prima oară într-un studio muzical. Odată cu lansarea hit-ului „K la meteo”, o colaborare cu Andrea, notorietatea sa a crescut. De asemenea, a mai colaborat cu Andreea Bănică, Adda şi Uddi.

Originar din Alba Iulia, Marius Moga este un cântăreţ şi compozitor dedicat genului pop şi muzicii dance. În decursul carierei, a colaborat cu mulţi artişti români, dar şi din străinătate. În prezent, face parte din juriul emisiunii Vocea României.

Horia Moculescu este un pianist, interpret vocal, compozitor şi creator de programe TV din România. Este membru al Uniunii Compozitorilor. Potrivit Wikipedia, a fost distins cu peste 200 de premii.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.