Melodia zilei Smiley - Oarecare

Smiley a lansat videoclipul melodiei „Oarecare”, regizat de Iulian Moga. Andrei Tiberiu Maria, pe numele lui adevărat, s-a născut la Piteşti şi este absolventul Şcolii Populare de Artă de la Liceul de Arte „Dinu Lipatti”, secţia chitară clasică.
 
În 2001, la propunerea lui CRBL, s-a alăturat trupei Simplu, debutând în cadrul formaţiei cu hit-ul „Oare ştii”, de pe albumul cu acelaşi nume. Alături de Simplu, Smiley a lansat albume cu vânzări record în România, dintre care amintim „Zece”, „Simplu Best Of”, „Oficial îmi merge bine”.
 
Artistul a debutat în televizune în 2007, când a interpretat rolul lui Seba în serialul „Un pas înainte”. Un an mai târziu, Smiley scoate primul său album solo, „În lipsa mea”, care include piesele „Preocupat cu gura ta” şi „Am bani de dat”. Ulterior, a lansat albumul „Acasă”, iar hit-ul „Dead man walking” l-a transformat pe Smiley în cel mai difuzat cântăreţ la radio şi televiziune.
 
În prezent, artistul este coprezentator al emisiunii de televiziune „Românii au talent” şi unul din cei patru juraţi din cadrul emisiunii de talente „Vocea României”.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Melodia zilei Smiley - Insomnii (videoclip nou)

16 Apr 2016 4252

Ministerul de Interne i-a oferit lui Smiley un buletin simbolic

02 Feb 2016 6025