Mă crezi că până nu de mult nu am ştiut adevăratul gust al ciupercilor? Atunci când le preparam se înmuiau şi se îmbibau de apă şi nu prea eram fan, dar acum… Ei bine, acum am avut o adevărată surpriză, căci textura ciupercii este alta decât cea fiartă. Este compactă, dar fragedă, dulce, soft, o adevărată încântare! Când am gustat prima oară dintr-o ciupercă crudă (şi, din păcate, trebuie să recunosc că până acum nu am făcut-o!), am rămas uimită şi m-am bucurat precum un copil care şi-a găsit jucăria preferată.
Ingrediente:
9 pălării de ciuperci champignon
1 morcov mijlociu
1 ceapă albă micuţă
2 linguri ulei sâmburi de struguri extravirgin
mărar tocat mărunt
cimbru
Sosul de roşii:
2 roşii coapte şi zemoase
2 căţei de usturoi
1 lingură ulei sâmburi de struguri extravirgin
cimbru
tarhon
Rețeta completă pe
dorinte-verzi.blogspot.ro
Adauga un comentariu
Nume:
Email:
Comentariu*: