Antricot la grătar, cu roşii umplute



Ce ar fi o friptură fără câteva legume alături? Pe acest principiu am mers atunci când am pregătit o reţetă delicioasă: antricot la grătar, cu roşii umplute!

Ingrediente
  • 3 bucăţi mari de antricot de porc
  • Pentru sos: 1 linguriţă de miere, 1 linguriţă muştar, 1 linguriţă ulei de măsline, sare, piper
  • 5 roşii
  • brânză sau caşcaval
  • condimente (cimbru, busuioc, piper)
Modul de preparare îl puteţi găsi pe ebucataria.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” din Constanța cumpără carne și produse din carne! Iată de la cine (DOCUMENT)

03 Dec 2022 2451

Două firme vor furniza carne de vită refrigerată pentru UM 02022 Constanța (document)

22 Oct 2015 2719

Ecuisine.ro Rulouri de viţel cu sos de brânză

26 Jan 2015 2002

e-retete.ro Tocanita de vita si vinete

03 Sep 2014 5999