Cheesecake-ul fara coacere, in acest caz cu un mousse delicios de piersici, este unul dintre
deserturile mele preferate de vara. De data aceasta l-am montat in pahare, dar daca doriti, puteti folosi o forma detasabila de 18 cm pentru ingredientele din reteta.
Ingrediente (3 pahare mari/ forma detasabila 18 cm ø)
Ingrediente – Baza cheesecake fara coacere
- 150 g biscuiti cacao/digestive
- 75 g unt moale
- 1/2 lingura miere
Ingrediente – Mousse piersici
- 150 g piersici Sun Food
- 150 g branza philadelphia/mascarpone la temperatura camerei
- 60 g zahar
- 300 ml smantana naturala pentru frisca
- 6 g gelatina foi
Ingrediente – Gelatina de piersici
- 300 g piersici Sun Food
- 75 g zahar
- 6 g gelatina foi
Modul de preparare îl puteți găsi pe
LauraAdamache.ro
Adauga un comentariu
Nume:
Email:
Comentariu*: