08 Apr, 2015 00:00
2370
Ciocolata de casa a fost unul dintre dulciurile preferate in copilarie. Bunica ne-o facea destul de des, uneori simpla, alteori cu nuci sau alune, cu vanilie sau rom. Dupa ce bunica nu a mai putut sa ne faca delicioasa ei ciocolata, a fost randul meu sa invat sa o fac. Este o reteta foarte simpla, dar daca dorim ca ciocolata de casa sa aiba o consistenta perfecta trebuie sa fim atenti la siropul de zahar. In functie de consistenta lui vom obtine o ciocolata mai moale sau una cu o consistenta mai densa. Mie nu-mi place nici foarte moale, nici foarte densa. Pentru mine consistenta perfecta a ciocolatei de casa este undeva intre moale si dens. Batoanele de ciocolata din comert au fost intotdeauna prea sfaramicioase, cu toate acestea le mancam cu foarte multa pofta. Bineinteles, ciocolata de casa este mult mai buna si mai sanatoasa decat cea cumparata, asa ca va recomand sa incercati aceasta reteta de ciocolata.
Ti-a placut articolul?
Adauga un comentariu
Nume:
Email:
Comentariu*: